התבלטות - האם כדאי לקנות עוד לפטופ?
עכשיו כשיש תקלה רצינית בלפטופ הראשי אני שוקל לקנות אחד נוסף.
אני סטודנט ויש לי לפטופ מאוד איכותי ויקר של DELL 15.6 שהוא די כבד ולכן אני לא מתנייד איתו.
אני שוקל לרכוש לפטופ או נטבוק נוסף שיהיה קל לנשיאה ואוכל לקחת אותו ביומיום ללימודים.
אני לומד הנדסה, אך זה ממש נוח שהמחשב בכל מקום אפשר לפתוח קבצים ולתרגל בזמן פנוי.
הבעיה היא שאני לא רוצה להשקיע שוב סכום כסף גדול על לפטופ נוסף.
רציתי לדעת אם סביב ה- 1.5K אוכל למצוא לפטופ שיענה לצרכים הבאים:
גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות קצת (ללא גרפיקה), זכרון פנימי נניח 2-4GB.
אשמח להמלצות בנושא וחוות דעת אולי תצליחו להוריד אותי מהעניין הזה בכלל.
תודה מראש.
אני סטודנט ויש לי לפטופ מאוד איכותי ויקר של DELL 15.6 שהוא די כבד ולכן אני לא מתנייד איתו.
אני שוקל לרכוש לפטופ או נטבוק נוסף שיהיה קל לנשיאה ואוכל לקחת אותו ביומיום ללימודים.
אני לומד הנדסה, אך זה ממש נוח שהמחשב בכל מקום אפשר לפתוח קבצים ולתרגל בזמן פנוי.
הבעיה היא שאני לא רוצה להשקיע שוב סכום כסף גדול על לפטופ נוסף.
רציתי לדעת אם סביב ה- 1.5K אוכל למצוא לפטופ שיענה לצרכים הבאים:
גלישה באינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות קצת (ללא גרפיקה), זכרון פנימי נניח 2-4GB.
אשמח להמלצות בנושא וחוות דעת אולי תצליחו להוריד אותי מהעניין הזה בכלל.
תודה מראש.
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שני מחשבים לשני יעודים נשמע מרשים, אבל גם דורש תחזוקה כפולה (עדכונים וכו') וסנכרון מעיק. גם אני הייתי שם ומהר מאוד זנחתי את המחשב הפחות נייד.
אני חושב שכדאי להשקיע במחשב אחד שיהיה גם היחיד.
אבי
אני חושב שכדאי להשקיע במחשב אחד שיהיה גם היחיד.
אבי
אין על מסך 15.4ובטח שאין על 15.6, אני אומר לך את זה מנסיון מסכים קטנים מעיקים עליי ברמה מפגרת, יש לי שני מחשבים, אחד עם מסך 22 והנייד עם 15.4 ויצא לי להשתמש בנייד עם מסך קטן יותר וזה מעצבן.
הצעה שלי תשקיע בתיק גב טוב למחשב נייד ולא תיק צד ואתה תרצה לקחת אותו לכל מקום, בלי קשר יש מחשבים ניידים עם מסך גדול שהם ממש קלים, והם ממש ניידים מה שנקרא, אבל המחיר בהתאם במחיר שהצעת לא שווה אפילו להתחיל לחפש נייד חדש.
הצעה שלי תשקיע בתיק גב טוב למחשב נייד ולא תיק צד ואתה תרצה לקחת אותו לכל מקום, בלי קשר יש מחשבים ניידים עם מסך גדול שהם ממש קלים, והם ממש ניידים מה שנקרא, אבל המחיר בהתאם במחיר שהצעת לא שווה אפילו להתחיל לחפש נייד חדש.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500