בעיה בסמסונג d7000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
yehudabb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים, התחדשתי בסמסונג LED 55 D7000, אני חייב לציין שהתמונה לאחר כיול בסיסי פשוט תענוג לעיניים
אולם כמובן שלא הכל מושלם, מלבד תופעת עננות קלה וזליגת אור קלה מפינות המסך שזה לא דבר שאני סובל ממנו יש לי תופעה של שני פסים לורך המסך בעובי של כמה סנטימטרים שבמך שחור נראים בהירים יותר משאר המסך
זה מפריע בעיקר כשיש אובייקטים שחורים או תמונה כהה על המסך וכן במעברים מהירים של המצלמה שאז רואים ממש את ההבדלים במסך, האם עליי לקרוא לשירות או שיש משהו בכיוונים שניתן לעשות או שזה יעלם לאחר תקופה מסויימת

אשמח לקבל את עזרתכם והמלצתכם המלומדת

Oranl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0

שליחה #2 

ברשותי גם כן ה-D7000, אבל לא מוכרת לי הבעיה שתיארת. לפי התיאור שלך יש מקום לקריאת שירות. מה שכן, אצלי העננות בטלוויזיה מטורפת.. תוכל אולי להעלות תמונה להמחיש את מידת העננות אצלך וזליגת האור?
ואיזה פאנל יש לך?

yehudabb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אני אשמח להעלות תמונה אבל אני לא יכול כי אני רואה את זה בעיקר במעבר בין ערוצים בטלוויזיה או ממש כשאני מדליק אותה וזה קורה מהר מדי בכדי שאצלם
אני צריך למצוא תמונה סטטית שתוכל להמחיש זאת בטלוויזיה ואז אצלם אותה

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #4 

אם יש לך עננות תוכל לראות אותה במצב של צפיה בכניסת הממיר לדוגמא בזמן שהוא כבוי ולכן התמונה שחורה.

מבחינתי כל נושא העננות הוא קשקוש שכן רואים זאת רק במצב של תמונה שחורה ולא בצפיה בסרט.

yehudabb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עדכון , לאחר שהיה טכנאי וראה את התופעה שאני היום יודע ששמה הוא vertical banding, הוחלט להחליף לי את המסך
היום הגיע מסך חדש ולאחר בדיקה אני מאושר לומר שהוא נקי מהתופעה וכן מעננות כלשהי ,
התמונה לא פחות ממדהימה תלת סוף הדרך וזה בחיבור כמעט לכל מקור אפשרי כמו boxee , ps3 , Xbox IMAX hd

כל הכבוד לשירות של מיניליין , שיחקו אותה

ממליץ בחום

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

שמחתי לשמוע (Y) תודה על המידע.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”