בעיה בסמסונג d7000
שלום חברים, התחדשתי בסמסונג LED 55 D7000, אני חייב לציין שהתמונה לאחר כיול בסיסי פשוט תענוג לעיניים
אולם כמובן שלא הכל מושלם, מלבד תופעת עננות קלה וזליגת אור קלה מפינות המסך שזה לא דבר שאני סובל ממנו יש לי תופעה של שני פסים לורך המסך בעובי של כמה סנטימטרים שבמך שחור נראים בהירים יותר משאר המסך
זה מפריע בעיקר כשיש אובייקטים שחורים או תמונה כהה על המסך וכן במעברים מהירים של המצלמה שאז רואים ממש את ההבדלים במסך, האם עליי לקרוא לשירות או שיש משהו בכיוונים שניתן לעשות או שזה יעלם לאחר תקופה מסויימת
אשמח לקבל את עזרתכם והמלצתכם המלומדת
אולם כמובן שלא הכל מושלם, מלבד תופעת עננות קלה וזליגת אור קלה מפינות המסך שזה לא דבר שאני סובל ממנו יש לי תופעה של שני פסים לורך המסך בעובי של כמה סנטימטרים שבמך שחור נראים בהירים יותר משאר המסך
זה מפריע בעיקר כשיש אובייקטים שחורים או תמונה כהה על המסך וכן במעברים מהירים של המצלמה שאז רואים ממש את ההבדלים במסך, האם עליי לקרוא לשירות או שיש משהו בכיוונים שניתן לעשות או שזה יעלם לאחר תקופה מסויימת
אשמח לקבל את עזרתכם והמלצתכם המלומדת
אני אשמח להעלות תמונה אבל אני לא יכול כי אני רואה את זה בעיקר במעבר בין ערוצים בטלוויזיה או ממש כשאני מדליק אותה וזה קורה מהר מדי בכדי שאצלם
אני צריך למצוא תמונה סטטית שתוכל להמחיש זאת בטלוויזיה ואז אצלם אותה
אני צריך למצוא תמונה סטטית שתוכל להמחיש זאת בטלוויזיה ואז אצלם אותה
עדכון , לאחר שהיה טכנאי וראה את התופעה שאני היום יודע ששמה הוא vertical banding, הוחלט להחליף לי את המסך
היום הגיע מסך חדש ולאחר בדיקה אני מאושר לומר שהוא נקי מהתופעה וכן מעננות כלשהי ,
התמונה לא פחות ממדהימה תלת סוף הדרך וזה בחיבור כמעט לכל מקור אפשרי כמו boxee , ps3 , Xbox IMAX hd
כל הכבוד לשירות של מיניליין , שיחקו אותה
ממליץ בחום
היום הגיע מסך חדש ולאחר בדיקה אני מאושר לומר שהוא נקי מהתופעה וכן מעננות כלשהי ,
התמונה לא פחות ממדהימה תלת סוף הדרך וזה בחיבור כמעט לכל מקור אפשרי כמו boxee , ps3 , Xbox IMAX hd
כל הכבוד לשירות של מיניליין , שיחקו אותה
ממליץ בחום