שלום, יש לי בעיה.
אני מנגן 3D דרך TMT. התוכן שהורדתי הוא :
3D.1080p.BluRay.Full-SBS.DTS.x264-TruHD
הטלוויזיה שיש לי היא C7000 של סמסונג (46 אינץ' אם זה משנה משהו)
ברגע שאני מנגן את התוכן אני לוחץ על כפתור ה 3D ומגדיר לו שאני רואה SBS
ובכל זאת הוא לא מצליח להראות לי תמונה נכונה גם כשאני עם משקפיים וכאילו שיש עוד תמונות בצד, שלא לדבר על ה crosstalk
איך אני מסדר את זה ? משהו בהגדרות במחשב? תוכנה אחרת ?
אגב הבנתי שאפשר לצפות ב 3D גם עם PDVD. איזה גרסא של PDVD אני צריך ? והאם אני יכול לראות 3D מקובץ ב PDVD ? כי בזמנו הם חסמו צפייה של HD מלא מקובץ.
תודה לכם על העזרה ואני חייב עזרה כדי לראות את ה 3D כמו שצריך. תודה
3D לא מנוגן לי היטב דרך המחשב
התוכנות TMT ו PDVD מיועדות בעיקר להרצת דיסקים מלאים של בלוריי או דיודי ולא קבצים בודדים.
אני מניח שהקובץ שהורדת הוא בפורמט MKV, אתה צריך להריץ את הסרט בתוכנת ניגון רגילה (MPCHC, XBMC .....) ולהגדיר את הטלויזיה ל 3D SBS. צריך להיות לך כפתור לזה בשלט..
בכל מקרה, אם אתה רוצהגם תרגום שיסונכרן לכל עין בנפרד אז תעשה חיפוש, רשמתי פה מדריכון בזמנו.. (דרך Potplayer)
אני מניח שהקובץ שהורדת הוא בפורמט MKV, אתה צריך להריץ את הסרט בתוכנת ניגון רגילה (MPCHC, XBMC .....) ולהגדיר את הטלויזיה ל 3D SBS. צריך להיות לך כפתור לזה בשלט..
בכל מקרה, אם אתה רוצהגם תרגום שיסונכרן לכל עין בנפרד אז תעשה חיפוש, רשמתי פה מדריכון בזמנו.. (דרך Potplayer)
הקובץ הוא אכן MKVidonava כתב:התוכנות TMT ו PDVD מיועדות בעיקר להרצת דיסקים מלאים של בלוריי או דיודי ולא קבצים בודדים.
בכל מקרה, אם אתה רוצהגם תרגום שיסונכרן לכל עין בנפרד אז תעשה חיפוש, רשמתי פה מדריכון בזמנו.. (דרך Potplayer)...
ניסיתי להריץ אותו דרך MPCHC וה MPCHC פשוט קורס כל פעם מחדש.
וכמו שאמרתי הגדרתי את הטלוויזיה ל 3D SBS
כרגע אני פחות חושב על התרגום