אני רוצה לעשות רשת אינטרנט והבנתי את העיקרון פחות או יותר.
יש לי כבר שקע בארון, מצאתי כאבל שמשדר TV+אינטרנט (לפי התעלה) אבל אם אני שם מפצל על אותה יציאה זה פוגע באיכות הקו, לא? מה כדאי לעשות?
ויש לי את ה HOTBOX (לצערי) אז אני צריך גם לחבר לשם בנוסף כאבל טלפון, מאיפה אני אמור לחבר את הכבל טלפון?
ושאלה לגבי תדרים: אני חושש שהתשתית (HOT) לא פועלת כראוי, נכנסתי לממשק של הHOTBOX (זמני, עד שארכוש חדש) ללשונית CONNECTION. האם הנתונים האלה תקינים? שאלתי בתמיכה ואמרו לי ש"הכל נראה תקין".
תודה
לאן מחברים את המודם בארון תקשורת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זהו בדיוק התפקיד של ארון התקשורת - לפצל אל שאר הבית.
טכנאי הכבלים אמור לשים לך שם מפצל המקבל בכניסה את הקו הראשי של הכבלים מחדר המדרגות, והיציאות שלו מתחברות כמובן למודם וחדרי הבית.
לא תהיה פגיעה באיכות כי מדובר בשידורים דיגיטליים - הטכנאי אמור לוודא שכל נקודה תקבל עוצמה מספקת וללא עיוותים.
טלפון - אותו דבר. פה מספיק לעשות קצר פשוט בין כל הנקודות המתחברות לשאר הבית.
בכל מקרה, אלו הם חיבורים שטכנאי הכבלים אמור לעשות לך ולא אתה.
מה שאתה אמור לעשות (או בעל מקצוע שתשכור) זה הקמת רשת קווית ביתית לצרכני הרשת בבית: מחשבים/סטרימרים/HTPC-ים/ממירים חכמים/טלוויזות חכמות.
טכנאי הכבלים אמור לשים לך שם מפצל המקבל בכניסה את הקו הראשי של הכבלים מחדר המדרגות, והיציאות שלו מתחברות כמובן למודם וחדרי הבית.
לא תהיה פגיעה באיכות כי מדובר בשידורים דיגיטליים - הטכנאי אמור לוודא שכל נקודה תקבל עוצמה מספקת וללא עיוותים.
מה שאתה אמור לעשות (או בעל מקצוע שתשכור) זה הקמת רשת קווית ביתית לצרכני הרשת בבית: מחשבים/סטרימרים/HTPC-ים/ממירים חכמים/טלוויזות חכמות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הסבר קצר ועינייני...pixies כתב:זהו בדיוק התפקיד של ארון התקשורת - לפצל אל שאר הבית.
מה שאתה אמור לעשות (או בעל מקצוע שתשכור) זה הקמת רשת קווית ביתית לצרכני הרשת בבית: מחשבים/סטרימרים/HTPC-ים/ממירים חכמים/טלוויזות חכמות....