http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4177966,00.html
באסה

השתגעת??Bonanja כתב:מה הבעיה לשחרר עוד כמה רכבות?...

בוא נחשוב למה יש לחיילים תיקים גדולים שתופסים כל כך הרבה מקום ברכבת?!gedkoz כתב:אני חושב שהחלטה היא נכונה! אי אפשר להיכנס לרכבת בימי א׳ זה שהיא מלאה בחיילים זה מובן, בעייה שהתיקים ומזוודות במעברים ואין דרך גם לעמוד. דבר נוסף: גם כשה לרכבת נכנסת מבוגר, אישה בהריון או נכה החיילים ישבית ולא מזיזים את ה״ ת..ת ״ ברוב המקרים. אין לי שום בעייה שימשיכו לנסוע ברכבת, אבל עם אזרחים ( מבוגרים ותו׳) עומדים, חייל חייב לקום בפקודה... כך בכל העולם : בפקודה חייל במדים לא ישב בזמן שלידו נשים , מבוגרים וילדים עומדים...זו דעתי....

איזה חוצפן, תגיד תודה ששומרים עליך.gedkoz כתב:אני חושב שהחלטה היא נכונה! אי אפשר להיכנס לרכבת בימי א׳ זה שהיא מלאה בחיילים זה מובן, בעייה שהתיקים ומזוודות במעברים ואין דרך גם לעמוד. דבר נוסף: גם כשה לרכבת נכנסת מבוגר, אישה בהריון או נכה החיילים ישבית ולא מזיזים את ה״ ת..ת ״ ברוב המקרים. אין לי שום בעייה שימשיכו לנסוע ברכבת, אבל עם אזרחים ( מבוגרים ותו׳) עומדים, חייל חייב לקום בפקודה... כך בכל העולם : בפקודה חייל במדים לא ישב בזמן שלידו נשים , מבוגרים וילדים עומדים...זו דעתי....

הפתרון הזה לא פרקטי. אני נוסע ברכבת מדי יום א'. אין סיכוי שכל החיילים ייכנסו באוטובוסים. פשוט בלתי אפשרי.oferlaor כתב:asaf23
הילדים שלי מתקרבים לגיל צבא, שרתתי חובה וקבע וכמובן שגם מילואים שנים ארוכות.
ועדיין אני חושב שבראיה מערכתית, הצבא צריך לפתור את בעיות התחבורה בעצמו. ראית לאחרונה את תקציב הביטחון אל מול תקציב הרכבת? מטוס F16 אחד פחות ומשרד הבטחון היה יכול להקים קו מאילת לקרית שמונה רק בשביל החיילים.
הכל עניין של עדיפויות. לצבא מאוד נוח להפיל את התחבורה על הרכבת....