Sennheiser HD800
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
מה התקציב ?
- valer_valer
- חבר ותיק

בעיה הגדולה של HD800 זה הבהירות באזור ה - 6K. כדי להרגיע את זה אתה צריך מגבר ממש מתאים. בתקציב שלך אפשר לבדוק אתViolectric HPA V200, או עם חריגה קלה ממליצים את Phoenix של Audio-Gd.
האידיאלי זה דווקא WA22 של ג'ק וו, או בטא 22 שניהם מאוזנים. אבל זה עובר פי 3 את התקציב שלך.
האידיאלי זה דווקא WA22 של ג'ק וו, או בטא 22 שניהם מאוזנים. אבל זה עובר פי 3 את התקציב שלך.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
valer_valer כתב:בעיה הגדולה של HD800 זה הבהירות באזור ה - 6K. כדי להרגיע את זה אתה צריך מגבר ממש מתאים. בתקציב שלך אפשר לבדוק אתViolectric HPA V200, או עם חריגה קלה ממליצים את Phoenix של Audio-Gd.
האידיאלי זה דווקא WA22 של ג'ק וו, או בטא 22 שניהם מאוזנים. אבל זה עובר פי 3 את התקציב שלך.[/quote
איך הגעת לבטא ב9K?
אני מכיר מישהו בארץ ששילם למישהו על עבודה וחלקים 700$ ובנה לו בטא בסיסי לא מאוזן שנראה כמו הצרות שלי אבל נשמע כמו בטא לכל דבר וזה הכי חשוב.
הבטא שלי עלה 1000$ עם עבודה, 2 קייסים ו3 ערוצים אז הכל אפשרי.
פותח השרשור, אתה יכול לקנות משהו כמו בורסון 160 החדש או Violectric כמו שהומלץ לך.
אישית אני לא אוהב מנורות, לא בא לי שמוצר שעולה אלפי שקלים יעוות לי תדרים, תודה....
- valer_valer
- חבר ותיק

בורסון 160 עם HD800 שילוב לא מוצלח (אם לא להגיד אסון) ואני לא מגזים.yossi126 כתב:איך הגעת לבטא ב9K?valer_valer כתב:בעיה הגדולה של HD800 זה הבהירות באזור ה - 6K. כדי להרגיע את זה אתה צריך מגבר ממש מתאים. בתקציב שלך אפשר לבדוק אתViolectric HPA V200, או עם חריגה קלה ממליצים את Phoenix של Audio-Gd.
האידיאלי זה דווקא WA22 של ג'ק וו, או בטא 22 שניהם מאוזנים. אבל זה עובר פי 3 את התקציב שלך....
אני מכיר מישהו בארץ ששילם למישהו על עבודה וחלקים 700$ ובנה לו בטא בסיסי לא מאוזן שנראה כמו הצרות שלי אבל נשמע כמו בטא לכל דבר וזה הכי חשוב.
הבטא שלי עלה 1000$ עם עבודה, 2 קייסים ו3 ערוצים אז הכל אפשרי.
פותח השרשור, אתה יכול לקנות משהו כמו בורסון 160 החדש או Violectric כמו שהומלץ לך.
אישית אני לא אוהב מנורות, לא בא לי שמוצר שעולה אלפי שקלים יעוות לי תדרים, תודה....
לגבי הבטא ב - 9k (ש"ח) יש לי חישוב של בניה עצמית, ויש לי גם הצעה של Ying (הבונה המקצועי). הכל תלוי בקונפיגרציה וטיב הרכיבים. בשניהם אגב אתה בקלות יכול לחצות את 9K שנקבת. לא יצא לי לצערי לשמוע את הבטא שלך, אבל אם אתה מרוצה ממנה זה הכי חשוב !
http://www.head-fi.org/t/569225/fs-full ... ered-againyossi126 כתב:איך הגעת לבטא ב9K?...
כבעלים לשעבר, אלה צריכות הגברה חמה ללא ספק, גם כדי להרגיע את הפיק המדובר (שבהחלט העלה לי את הסעיף לא מעט ואני אוהב טרבל בריא) וגם, לא פחות חשוב, שלא להישמע קליניות מדי- שתוכל לשכוח מהפירוט כשתרצה ולהתרכז יותר במוזיקה.yossi126 כתב: אז הכל אפשרי....
אני די סקרן לשמוע אותן שוב עם הBottlehead Crack שלי, צריך להיות שילוב הרבה יותר נעים מאשר עם הSPL Audiotr.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
זו הגזמה פראית לדעתי, יותר פריט אספנים עם ניאונים, case work, חוטים וכו' . הבחור התחיל מכמה, $3500? חצי שנה כבר לא מצליח למכור.http://www.head-fi.org/t/569225/fs-full ... ered-again...
כבר ראיתי 3-channel בפחות מ 800$ נדמה לי בלוחות
M^3 כמו שלי, עם AD8610 רגועים, מפתיע אותי כל פעם מחדש בהשוואה עם מגברים אחרים ביכולתו להזיז בהצלחה כל אוזניה.
(למרות ששומו שמיים - בנוי בטופולוגיית active ground ).
- valer_valer
- חבר ותיק

הסיבה היא לא המחיר אלה טיב הבניה והרכיבים, ואני מניח שאתה מבין את זה. חוץ מזה אם אנחנו מדברים על המוצר - מבחינתי גם המארז צריך להיות בהתאם ולא איזה קופסת פלסטיק. שני מארזי אלומיניום לבטא יכטלים להגיע ל - 1500$ פלוס מיסים. ואיך בתנאים ביתיים אתה עושה התאמת רכיבים, ואם אחד מהם תקול. מעבר לזה שלא מנגד להגיון של - HD800 תבנה אחד מאוזן עם ספקים נפרדים (ואם כבר אז אפשר להשתמש בו כמגבר A/B לרמקול אז צריך שנאים של 120W לפחות). לדעתי זה יכול לצאת 4K פלוס ...GilSt כתב:זו הגזמה פראית לדעתי, יותר פריט אספנים עם ניאונים, case work, חוטים וכו' . הבחור התחיל מכמה, $3500? חצי שנה כבר לא מצליח למכור.http://www.head-fi.org/t/569225/fs-full ... ered-again......
האוזניות שלך ו-HD800 שתי חיות שונות לגמרי.GilSt כתב: M^3 כמו שלי, עם AD8610 רגועים, מפתיע אותי כל פעם מחדש בהשוואה עם מגברים אחרים ביכולתו להזיז בהצלחה כל אוזניה.
(למרות ששומו שמיים - בנוי בטופולוגיית active ground )....
- SoapSeller
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
valer, אני לא יודע מאיפה המספרים האלה מגיעים, הבטא22 שלי(5 ערוצים, שני ספקים, שנאיים של 100VA, מזיז רמקולים סבבה) עלה בערך 1300$.
עם שני מארזי אלומניום די נחמדים, ועוד כול מני פיצ'רים שהם מעבר למינימום.
(המחיר הזה לא כולל עבודה)
אין שום בעיה לבנות את הבטא22 בסביבה ביתית, במיוחד שאפשר לקנות את הלוחות כקיטים.
וגם אם לא, יש בדיוק 4 רכיבים פר בורד שצריכים התאמה, וגם להם יש כמה ספקים שמוכרים סטים מותאמים.
(לא שאי אפשר לעשות את ההתאמה בסביבה ביתית, זה רק כאב ראש לקנות מספיק רכיבים כדי להשיג התאמות טובות)
בנוגע לנושא הדיון, בטא22 יהיה מצויין, לא שמעתי את השילוב, אבל דווקא יש לי הרגשה שהן ילכו די טוב עם ה-m^3, בנתיים, כול אוזניה שנשמעה טוב עם הבטא נשמעה לא רע עם ה-m^3.
(המחיר הזה לא כולל עבודה)
אין שום בעיה לבנות את הבטא22 בסביבה ביתית, במיוחד שאפשר לקנות את הלוחות כקיטים.
וגם אם לא, יש בדיוק 4 רכיבים פר בורד שצריכים התאמה, וגם להם יש כמה ספקים שמוכרים סטים מותאמים.
(לא שאי אפשר לעשות את ההתאמה בסביבה ביתית, זה רק כאב ראש לקנות מספיק רכיבים כדי להשיג התאמות טובות)
בנוגע לנושא הדיון, בטא22 יהיה מצויין, לא שמעתי את השילוב, אבל דווקא יש לי הרגשה שהן ילכו די טוב עם ה-m^3, בנתיים, כול אוזניה שנשמעה טוב עם הבטא נשמעה לא רע עם ה-m^3.
- valer_valer
- חבר ותיק

אחזור שוב - באתר ה - amb יש בונה מקצועי, ההצעה שלו למה שיש לך עוברת את 3K ויכולה להגיע גם ל - 4. אתה מוזמן לבדוק ב - [email protected] !!! ינג גם מציע בורדים מורכבים של בטא וסיגמה כל אחד ב $250 ו - $225 בהתאם. יש גם קיטים (לא מורכבים) כמו זה http://glassjaraudio.com/product.sc?productId=5 בחצי מחיר אבל זה דורש עבודה (שוות ערך כספי דומה). יש לי גם לינקים לחברות שמייצרים מארזים (שוב מארזים ברמה של בטא) והם ממש לא זולים.SoapSeller כתב:valer, אני לא יודע מאיפה המספרים האלה מגיעים, הבטא22 שלי(5 ערוצים, שני ספקים, שנאיים של 100VA, מזיז רמקולים סבבה) עלה בערך 1300$.
(המחיר הזה לא כולל עבודה)...
אם אתה יודע להנחות איך לבנות בטא 5 ערוצים עם ספק כפול נפרד ב - 1.3K שווה מאמר באתר לדעתי תהיה לו הצלחה לא מעטה. ושווה גם להדגיש כמה שעות ואיזה מיומנות עבודה זה דורש
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

אתה גולש לסכומים קיצוניים ולא הגיוניים לפרויקט DIY, מסובך ככל שיהיה אבל affordable.
הקייסים שלי עלו 60$ ועושים את העבודה מצויין, מה אכפת לי מ front panel express וכל מיני מוצרי שופוני שהמשועממים בהד-פיי מתרברבים אחרי זה ביצירותיהם.
הקייסים שלי עלו 60$ ועושים את העבודה מצויין, מה אכפת לי מ front panel express וכל מיני מוצרי שופוני שהמשועממים בהד-פיי מתרברבים אחרי זה ביצירותיהם.
אתה לא מדבר בהגיון, זה שמדובר על DIY לא אומר ישר VFM לפנים.
אתה קורא ללהשקעה במארז שופוני, משיהו אחר יקרא לזה ירידה לפרטים. זה כמו שתקרא לכל מי שמקיע במארז למחשב פלצן משועממם...
אין שום דבר רע בקצת גאווה מוצדקת כאשר מישהו ראוה הפרוייקט DIY שלך ואומר משהו כמו "וואו זה נראה מצויין, איפה קנית?"
אתה קורא ללהשקעה במארז שופוני, משיהו אחר יקרא לזה ירידה לפרטים. זה כמו שתקרא לכל מי שמקיע במארז למחשב פלצן משועממם...
אין שום דבר רע בקצת גאווה מוצדקת כאשר מישהו ראוה הפרוייקט DIY שלך ואומר משהו כמו "וואו זה נראה מצויין, איפה קנית?"
- valer_valer
- חבר ותיק

יוסי ! למה לספור כסף של מישהו אחר ומה ההבדל בין מארז מפואר למגבר, ללקיחת מעצב שהסלון ייראה יפה ?yossi126 כתב:אז אתה מצדיק קייסים ב1000$ דולר ששוויים כשווי החלקים אם לא יותר?
מארז מחשב זה משהו אחר, סירקולציה טובה והרכבה נוחה זה חשוב, עד שזה מגיע למארז סטייל עונדה סיוויק מהיר ועצבני....
ואני כבר לא מדבר על ההבדל בין רכיבים שונים (שנאים, קבלים וכו'). אם אתה אוהב פלסטיק ב - 60$ זה לא נותן לגיטימיות לשאלה שלך אם מישהו מצדיק (או לא מצדיק) קייסים ב - 1000$ !!! אם ינג היה יכול לבנות בטא (באותה איכות שלו) ב - 1000$ הוא לא היה מוכר את זה ב- 3000$. וגם בסכום הגבוה הזה הוא מציע הרבה פשרות והמשמעותית בשבילי הייתה המארז.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

הקייסים שלי לא מפלסטיק, הם מאלומיניום. רחמנא ליצלן יש להם גם צלעות קירור וחריצי אוורור.
אני ממש לא נכנס לכיס של אנשים, אם מישהו פה בארץ יקנה איזה sr-009 פלוס אחד המפלצות שמשדכים להן אני אהיה ראשון המפרגנים.
אני טוען לצרכנות נבונה, לא לשלם לבן אדם 3000$ על מוצר שאין לו אפילו זכויות יוצרים עליו, לא עלויות תכנון ופיתוח (בוא נקרא לזה מאות שעות של זמן פנוי או לא פנוי במקרה הזה) ולא צוות עובדים שצריך לשלם להם כמה גרושים.
אני ממש לא נכנס לכיס של אנשים, אם מישהו פה בארץ יקנה איזה sr-009 פלוס אחד המפלצות שמשדכים להן אני אהיה ראשון המפרגנים.
אני טוען לצרכנות נבונה, לא לשלם לבן אדם 3000$ על מוצר שאין לו אפילו זכויות יוצרים עליו, לא עלויות תכנון ופיתוח (בוא נקרא לזה מאות שעות של זמן פנוי או לא פנוי במקרה הזה) ולא צוות עובדים שצריך לשלם להם כמה גרושים.