התחדשתי בפופקורן A 300 בעיה עם כתוביות
התחדשתי במכשיר פופקורן החדש A 300 אבל יש לי בעיה שאני לא מצליח לראות כתוביות בעברית
כאשר אני משנה בתפריט לראות כתובית hebrew המסך נהיה שחור.... ורואים את הכתוביות מרוחות עם קצת צבע.
יש למישהו אולי מושג למה זה קורה?
כאשר אני משנה בתפריט לראות כתובית hebrew המסך נהיה שחור.... ורואים את הכתוביות מרוחות עם קצת צבע.
יש למישהו אולי מושג למה זה קורה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
הבעיה מוכרת ודווחה. הקושחה שיצאה היום ל- C-300 הייתה אמורה לפתור את זה. בהמשך הקושחה תוצג גם עבור ה- A-300. אתחול אמור זמנית לפתור את הבעיה.
תודה רבה על התשובה המהירה
כשאתה אומר בהמשך , לכמה זמן בערך... רק בערך הכוונה? שאני אדע מה לעשות , אם אני נתקע עם הסטרימר כרגע בלי תרגום לכמה ימים אולי אחזיר בינתיים את ה XTREAMER PRO כי אתחול לא פתר לי את הבעיה אפילו זמנית....
שוב תודה
כשאתה אומר בהמשך , לכמה זמן בערך... רק בערך הכוונה? שאני אדע מה לעשות , אם אני נתקע עם הסטרימר כרגע בלי תרגום לכמה ימים אולי אחזיר בינתיים את ה XTREAMER PRO כי אתחול לא פתר לי את הבעיה אפילו זמנית....
שוב תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נקה שזה יהיה בימים הקרובים, אחרת אנחנו נכנסים לחג ראש השנה אשר נמשך שבועיים.
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
אודי חבר יקר ..תתחדש מהסטרימר הנפלא הזה ..אני בטוח שתפיק ממנו את המיטב עם מוזיקה איכותית וסרטים עם קולנוע ביתי משובח

לא יודע אבל יש חוקים גם בפורום מזרימדיה ..תמונות !! אם אין מקפיאים

אני בטוח אחי , תודה , אני מקווה שיוציאו את העדכון קושחה הבא מהרkiko11 כתב:אודי חבר יקר ..תתחדש מהסטרימר הנפלא הזה ..אני בטוח שתפיק ממנו את המיטב עם מוזיקה איכותית וסרטים עם קולנוע ביתי משובח
![]()
![]()
![]()
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

עדכון הקושחה הבא עבור ה- A-300 יצא אחרי ראש השנה הסיני, כלומר במהלך פברואר.