מחפש מערכת 5.1 עד 2000שח' שתחובר למחשב
-
Nati_The_King
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מערגת קולנוע בייתי 5.1
שתחובר בחיבור קואקסיאלי או אופטי
למחשב לכרטיס קול המובנה
אני יודע שאי אפשר לקבל הרבה בתקציב הזה .
יש לי שאלה
האם מערכת רמקולים למחשב תפיק יותר ביצועים מאשר מערכת שהיעד שלה לחיבור הטלוויזיה?
שתחובר בחיבור קואקסיאלי או אופטי
למחשב לכרטיס קול המובנה
אני יודע שאי אפשר לקבל הרבה בתקציב הזה .
יש לי שאלה
האם מערכת רמקולים למחשב תפיק יותר ביצועים מאשר מערכת שהיעד שלה לחיבור הטלוויזיה?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא יודע לגבי הפקת יותר ביצועים ממערכת רמקולים למחשב, אבל בתקציב זה הייתי שוקל ברצינות את הלוג'יטק Z906...
אין יותר מדיי אפשרויות רציניות בתקציב, או Z906 של לוג'יטק שאמורה להיות טובה בקולנוע ביתי וקצת פחות במוסיקה (בכל זאת מדובר בדרייבר 3" פול ריינג' על שלל יתרונותיו וחסרונותיו)... אופציות נוספות אלו מוצרי ה-200$ בדיוטי פרי - רסיבר ב200$ + סט סטליטיים+סאב ב200$...
Utopia
-
Nati_The_King
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
z906 שמתי עליה עין בהתחלה אבל המחיר קצת גבוה לפני שבועיים המחיר היה 2300 אני רואה הוא ירד ל 2090
נחכה עוד קצת אני מאמין המחיר שלה ירד לגבי האופציה של באג דיוטי אין לי כרגע מישהו שאני מכיר שהוא טס.
שמתי לב שהלוגיטק מגיעים בלי מתלים האם אני צודק?ואם כן איך אני תולה אותם?כי ראיתי רק חור מאחורה
נחכה עוד קצת אני מאמין המחיר שלה ירד לגבי האופציה של באג דיוטי אין לי כרגע מישהו שאני מכיר שהוא טס.
שמתי לב שהלוגיטק מגיעים בלי מתלים האם אני צודק?ואם כן איך אני תולה אותם?כי ראיתי רק חור מאחורה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קונה מתלים בנפרד?