מזה חודשיים רעייתי ואנוכי מקיימים שיח חרשים עם חברת Netvision...
לאחרונה גילינו כמו רבים וטובים שהייתה להם החוצפה לגנוב 10ש"ח לחודש בגין שיחות לחו"ל...
יש לציין שאין לנו כלל קו טלפון בבית ולא רעייתי ולא אנוכי מתקשרים לחו"ל.
מאחר ובשלושת השנים שאנו לקוחותיהם קיבלנו חשבוניות אולי פעמיים, עד לפני מספר חודשים לא הייתי ער לכך.
בשורה התחתונה התברר שבמשך 3 שנים גבו מאיתנו 10 ש"ח לחודש.
אשתי שוחחה עימם פעמים רבות וכמובן חזר הריטואל הרגיל של מנהל יחזור אליכם... , הנושא בבדיקה וכו'...
בשורה התחתונה וברוב חוצפה הציעו להחזיר שנה וגם זה בזיכוי.
כמובן שתשובה מגוחכת זאת לא הייתה מקובלת עלינו והחלטנו לפעול בשני מסלולים:
1.בקשת התנתקות מיידית - הועברה ע"י אשתי ביום א' האחרון דרך אתר Netek כמובן שהעתקים,אישורים ואסמכתאות מצויים בידינו. כמו כן הועבר פקס ישירות לשרות הלקוחות שלהם הכולל את אותה הבקשה.
2.פניה לערכאות משפטיות והגשת תביעה נגד החברה,יש מספר עילות והם עברו על מספר סעיפים של חוק הגנת הצרכן. (לשמחתי אני משפטן)
מה שהעלה את חמתי הוא שעל אף שאתמול כבר היינו אמורים להיות מנותקים וזאת בהתאם לסעיף 13ד(ג) לחוק הגנת הצרכן הם מחויבים לעשות זאת טרם נותקנו. (מוסיף עוד לתביעה אולם בהחלט מרתיח..)
אתמול בשעה 15:45 שוחחתי עם "נציג" מטעמם שלדבריו רצה לאשר את הניתוק... קיבל את התשובה כן 8 פעמים וזאת למרות שבמסך שהועבר אליהם הם נתבקשו שלא ליצור עימנו קשר... בשורה התחתונה הוא אמר : "אתה לא תהיה לקוח שלי..." שמחתי וסגרתי.
בערב אני מגיע לביתי ומגלה שאני עדיין מחובר. כמובן שיוצר קשר וגם רעייתי וגם אנוכי תמהים על כך... לאחר שאשתי משוחחת עם מנהלת היא אומרת שנותקנו אצלהם ואנו מבהירים שאנו מחוברים וגולשים.
תגובתה הייתה אני מעבירה אתכם למחלקה הטכנית... תמוה- לאחר המתנה ארוכה החל שיח חרשים עם טכנאי ששאל איזה ווינדוס יש לכם ? איזה אקספלורר? וכו'... הובהר לו שיש macbook,אין WIN ולא גולשים עם אקספלורר... אמר שננותק.
והנה אנחנו ביום חמישי,4 ימים מיום בקשת הניתוק ועדיין מחוברים...
מאחר וראיתי שנציגי 013 גולשים כאן אודה להם מאוד אם ידאגו שלא אוכל יותר לגלוש דרכם וכל פרטי השמורים ברשותם יימחקו לעד.