013 Netvision חומסים,עושקים ולא מנתקים...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
מזה חודשיים רעייתי ואנוכי מקיימים שיח חרשים עם חברת Netvision...
לאחרונה גילינו כמו רבים וטובים שהייתה להם החוצפה לגנוב 10ש"ח לחודש בגין שיחות לחו"ל...
יש לציין שאין לנו כלל קו טלפון בבית ולא רעייתי ולא אנוכי מתקשרים לחו"ל.
מאחר ובשלושת השנים שאנו לקוחותיהם קיבלנו חשבוניות אולי פעמיים, עד לפני מספר חודשים לא הייתי ער לכך.
בשורה התחתונה התברר שבמשך 3 שנים גבו מאיתנו 10 ש"ח לחודש.
אשתי שוחחה עימם פעמים רבות וכמובן חזר הריטואל הרגיל של מנהל יחזור אליכם... , הנושא בבדיקה וכו'...
בשורה התחתונה וברוב חוצפה הציעו להחזיר שנה וגם זה בזיכוי.
כמובן שתשובה מגוחכת זאת לא הייתה מקובלת עלינו והחלטנו לפעול בשני מסלולים:
1.בקשת התנתקות מיידית - הועברה ע"י אשתי ביום א' האחרון דרך אתר Netek כמובן שהעתקים,אישורים ואסמכתאות מצויים בידינו. כמו כן הועבר פקס ישירות לשרות הלקוחות שלהם הכולל את אותה הבקשה.
2.פניה לערכאות משפטיות והגשת תביעה נגד החברה,יש מספר עילות והם עברו על מספר סעיפים של חוק הגנת הצרכן. (לשמחתי אני משפטן)

מה שהעלה את חמתי הוא שעל אף שאתמול כבר היינו אמורים להיות מנותקים וזאת בהתאם לסעיף 13ד(ג) לחוק הגנת הצרכן הם מחויבים לעשות זאת טרם נותקנו. (מוסיף עוד לתביעה אולם בהחלט מרתיח..)
אתמול בשעה 15:45 שוחחתי עם "נציג" מטעמם שלדבריו רצה לאשר את הניתוק... קיבל את התשובה כן 8 פעמים וזאת למרות שבמסך שהועבר אליהם הם נתבקשו שלא ליצור עימנו קשר... בשורה התחתונה הוא אמר : "אתה לא תהיה לקוח שלי..." שמחתי וסגרתי.
בערב אני מגיע לביתי ומגלה שאני עדיין מחובר. כמובן שיוצר קשר וגם רעייתי וגם אנוכי תמהים על כך... לאחר שאשתי משוחחת עם מנהלת היא אומרת שנותקנו אצלהם ואנו מבהירים שאנו מחוברים וגולשים.
תגובתה הייתה אני מעבירה אתכם למחלקה הטכנית... תמוה- לאחר המתנה ארוכה החל שיח חרשים עם טכנאי ששאל איזה ווינדוס יש לכם ? איזה אקספלורר? וכו'... הובהר לו שיש macbook,אין WIN ולא גולשים עם אקספלורר... אמר שננותק.

והנה אנחנו ביום חמישי,4 ימים מיום בקשת הניתוק ועדיין מחוברים...

מאחר וראיתי שנציגי 013 גולשים כאן אודה להם מאוד אם ידאגו שלא אוכל יותר לגלוש דרכם וכל פרטי השמורים ברשותם יימחקו לעד.

:evil: :@ :twisted:

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

פשוט תקליט את השיחה ובפעם הבאה תשמיע להם את ההקלטה ותאיים בתביעה. אתה תנותק תוך דקות.
"על החתום...."

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

חשוב שכל ניצול נטוויז'ן יספר מה עבר עליו בנסיון לקבל שירות או להתנתק מהחברה הנוראית הזאת.

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

netek.co.il

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

מה שמדהים הוא שלטענת שרות הלקוחות שלהם אני מנותק...
אולם כפי שציינתי כשהתקשרתי אתמול בערב לברר מדוע אנו עדיין מחוברים החזיקו אותנו שעה על הקו והעבירו אותנו לתמיכה הטכנית ושאלו אותי לגבי המחשב ולגבי מערכת ההפעלה וכו'...
ובשורה התחתונה נכון לרגע זה אני עדיין יכול לגלוש.
כפי שציינתי קודם מדובר בהפרה בוטה של החוק להגנת הצרכן וללא ספק שרות הלקוחות הגרוע ביותר בו נתקלתי מימי.
לא מפתיע שעפ"י סטטיסטיקות של אתר Netek חברת Netvision 013 נמצאת במקום השני בדירוג החברות הגרועות ביותר:
http://www.ice.co.il/article/view/265342
אין לי ספק שבקצב הזה יכבשו בסערה את המקום הראשון בקרוב ואולי כבר עשו זאת... (הכתבה מלפני 10 חודשים).
(Y)
נערך לאחרונה על ידי MoMra ב 19/01/2012 22:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

loko11 כתב:netek.co.il
...
היי,
כפי שציינתי בראש העץ,הועברה אליהם בקשה מסודרת דרך Netek ואע"פ לצערי אני עדיין מחובר...
יכול להיות שאין ביכולתם לנתק macbook.. או לנתק דפדפן שאינו exp.
:evil: :twisted:

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

zovirax כתב:חשוב שכל ניצול נטוויז'ן יספר מה עבר עליו בנסיון לקבל שירות או להתנתק מהחברה הנוראית הזאת.
...
אני חושב שניתן לספור את הניצולים על אצבעות יד אחת,גם אם אתה יוצא הנדסה קרבית. :lol:

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1894
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #8 

MoMra כתב:יכול להיות שאין ביכולתם לנתק macbook.. או לנתק דפדפן שאינו exp.
...
:lol: :lol:

חזק!

ולעניין השרשור - גם אני ניצול נטוויז'ן וגם לי עשו את התרגיל עם השיחות לחו"ל.

כל חודש הם היו גובים 3.90ש"ח ובפועל אין לי למי להתקשר בחו"ל,מעולם לא התענייתי בשירות אצל אף אחד - על אחת כמה וכמה לאשר חיוב.

יצא מצב שכל 4חודשים הייתי צורח 2דקות בערך,ולמחרת מקבל זיכוי רטרו על החודשים שעברו.

עד שמישהו הראה לי (לא ידעתי אז...לפני 4שנים בערך) שאפשר לחסום את החיובים שלהם דרך החברת אשראי,שלא לוקחת צד בעניין בד"כ ומשאירה ללקוח ולחברה הארורה לשבור את הראש לבד.

אז חסימה פשוטה ומאז הם לא רואים ממני אגורה שחוקה :)

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #9 

תשמע העניין פשוט וככה זה נעשה.
מקרה שניתקתי את דודה שלי מהם.

שלחתי להם 2 הודעות פקס.
אחד דרך נתק. השניה דרך הפקס שלי.
התקשרתי אחרי 5 שעות לחברת נטוויז'ן ... ענתה לי מישהי שיחזרו אלי.

חזרה אלי מישהי ביקשה פרטים של החשבון לניתוק .... אמרה לי שיחזרו לדודה שלי (בעלת החשבון) מהשימור לקוחות.
אמרתי לה שום שימור לקוחות. תאשרי שקיבלתם את הפקס. אישרה. אמרה אבל צריך שימור...זה הנוהל. אמרתי לה לא רוצה שימור. השיחה מוקלטת הפקסים לניתוק נשלחו עם כל הפרטים. אשרתם שקיבלתם אותם. תוך 3 ימים אני מנותק. זה החוק.
ניסתה עוד לגבב כמה שטויות. אמרתי לה בקול חזק שלא ישתמע ל 2 פנים שכדאי להם לנתק אותי ולא לעשות בעיות.

ניתקו.

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

b2k כתב:תשמע העניין פשוט וככה זה נעשה.
מקרה שניתקתי את דודה שלי מהם.

שלחתי להם 2 הודעות פקס.
אחד דרך נתק. השניה דרך הפקס שלי.
התקשרתי אחרי 5 שעות לחברת נטוויז'ן ... ענתה לי מישהי שיחזרו אלי.

חזרה אלי מישהי ביקשה פרטים של החשבון לניתוק .... אמרה לי שיחזרו לדודה שלי (בעלת החשבון) מהשימור לקוחות.
אמרתי לה שום שימור לקוחות. תאשרי שקיבלתם את הפקס. אישרה. אמרה אבל צריך שימור...זה הנוהל. אמרתי לה לא רוצה שימור. השיחה מוקלטת הפקסים לניתוק נשלחו עם כל הפרטים. אשרתם שקיבלתם אותם. תוך 3 ימים אני מנותק. זה החוק.
ניסתה עוד לגבב כמה שטויות. אמרתי לה בקול חזק שלא ישתמע ל 2 פנים שכדאי להם לנתק אותי ולא לעשות בעיות.

ניתקו.
...
היי,
תודה על השיתוף. (Y)
מהכרות עם הנפשות הפועלות עשיתי את מה שהמלצת כבר ביום א' וכמובן שיש לי אסמכתאות ואישורים.
כמובן שהתקשרו אתמול וניסו לקשקש ולהציע וביקשו שאתן להם לדבר... אמרתי שעם כל הכבוד לא מעניין אותי לשמוע מאחר ואין לי שום עניין במה שיש להם להציע... בשורה התחתונה ה"קומורד" אמר שאני מנותק...
בערב הגעתי מהעבודה בדקתי והרני מחובר... הרמתי טלפון והחזיקו אותי ואת אשתי שעה על הקו כולל שיחה עם תמיכה טכנית (הטכנאי לא הבין מי הפיל אותנו עליו...) נכון להיום שוב אני חוזר הביתה מהעבודה ושוב מתחבר לאינטרנט ומגלה שאינני מנותק.
:evil: :twisted: :evil:

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

l33cher כתב:
MoMra כתב:יכול להיות שאין ביכולתם לנתק macbook.. או לנתק דפדפן שאינו exp.
...
:lol: :lol:

חזק!

ולעניין השרשור - גם אני ניצול נטוויז'ן וגם לי עשו את התרגיל עם השיחות לחו"ל.

כל חודש הם היו גובים 3.90ש"ח ובפועל אין לי למי להתקשר בחו"ל,מעולם לא התענייתי בשירות אצל אף אחד - על אחת כמה וכמה לאשר חיוב.

יצא מצב שכל 4חודשים הייתי צורח 2דקות בערך,ולמחרת מקבל זיכוי רטרו על החודשים שעברו.

עד שמישהו הראה לי (לא ידעתי אז...לפני 4שנים בערך) שאפשר לחסום את החיובים שלהם דרך החברת אשראי,שלא לוקחת צד בעניין בד"כ ומשאירה ללקוח ולחברה הארורה לשבור את הראש לבד.

אז חסימה פשוטה ומאז הם לא רואים ממני אגורה שחוקה :)
...
תודה על ההמלצה. (Y)
אני מודע לאופציה מול חברות האשראי אולם מאחר ואני פותח הליך משפטי נגדם אז בשביל מראית עין עדיף להראות שלא בוצעו צעדים חד צדדיים.(בתחום דיני החוזים לא נראה טוב)
בכל מקרה כפי שציינתי כל שיחה,פקס,תשלום ומייל מתועדים והתיק רק מתחזק וגדל...

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

היי,
רק רציתי לעדכן שאנו עדיין מחוברים. :evil:
נ.ב.
כפי שציינתי וכפי שאמר הטכנאי:"macbook?? אני לא מבין... אני לא יודע...תנו לי כמה דקות ואז לאחר המתנה ארוכה על הקו "טוב העברתי את הפרטים אתם תנותקו".
כנראה ככה זה כשעסוקים בלעשוק ולגזול ולא יודעים לתת שרות. (n)
כפי שציינתי עפ"י סטטיסטיקה מלפני עשרה חודשים מדובר שמדורגת במקום השני ברשימת החברות הגרועות ביותר:
http://www.ice.co.il/article/view/265342
ככל הנראה כבשו מאז בסערה את המקום הראשון.
עכשיו גם הבנתי מה ראשי התיבות של NETVISION
[b]Narco Encopesis Treatment Via Inadequate Stupid Idiots On Nicotine
ודרך אגב הקוד לתקיפה בשפת הכנופיות בארה"ב הוא 013
(Y)

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #13 

:lol: :lol: :lol:

MoMra - חזק ביותר !!! :lol:

גם אני נפגע נטוויז'ן לצערי אך זהו המצב העגום במדינתנו הקטנה (n)
מקווה שתסגור את הסיפור הזה במהרה וללא עצבים מיותרים...

jjwz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 413
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #14 

מה שאני קורא פה זו שערוריה שאין כדוגמתה עם NETVISION .
גם אני נפגעתי מהם מאותה תופעה של שירות שיחות לחו"ל.
לשמחתי הבחנתי לאחר שלשה חודשים בחשבון הבנק שלי ,
שהם גובים ממני מספר שקלים נוסף להסכם ההתחברות איתם.
בשתי שיחות הסדרתי את העניין,וזיכו אותי בכסף שהייתי מכנה
גנבו ממני.
נכנסו לי לכיס שלי בלי רשותי ולקחו תשלום נוסף.
MoMra מאחל לך שתצליח לסיים את הסגה המבישה הזו (Y) .

MoMra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

חברים יקרים,
תודה לכולכם על התמיכה המורלית. (Y)
אני שמח לבשר שניסיתי להתחבר עכשיו ולא הצלחתי,יש מצב שסוף,סוף נותקנו... :wink:
כמובן שאינני מתכוון לוותר על הכספים שנגבו לא כדין תוך דריסה ברגל גסה של החוק וזכויותינו כצרכנים.
שתהיה לנו שבת שלום.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”