מבקש עזרה בבחירת גודל טלויזיה פיליפס PFL7606H
שלום רב,
לאחר התייעצות קודמת בפורום בנוגע להתלבטות בין SAMSUNG D6400 לבין PHILIPS 7606H
ולאחר בחינת הטלויזיות במס' חנויות שונות החלטתי בעזרת השם ללכת על הפיליפס למרות שאיכות התמונה של
סמסונג לדעתי לא נופלת ולפעמים אפילו עולה על הפיליפס.
(חוץ מהאיזכורים לכך בפורום ברוב החנויות שהייתי בהם גם כן נאמר לי שללכת על הסמסונג זה הימור).
ההתלבטות האחרונה שנשארה לי היא לגבי גודל הטלויזיה
מקום הצפיה העיקרי נמצא בקו ישר במרחק של 3.40-3.50 מטר
בנוסף יש מקום צפיה במרחק של 2.40-2.50 בקו אלכסוני
פשוט בכל החנויות שהייתי בהן אמרו לי שכדאי לי ללכת על ה42'' ולא על ה47''
בטענה ש47'' גדולה מדי למרחק של 2.5 מטר אלכסונית בכלל ובפרט בשידורי SD אני אקבל תמונה "מגורענת" ב47''.
מה דעתכם, האם זה נכון?
ודבר אחרון בהחלט בקשר לחיבור למחשב דרך כבל HDMI או DVI.
איכות התמונה אמורה להיות טובה מאוד נכון?
והאם אני צריך כבל ספציפי כדי שאוכל להפעיל סרט תלת מימד דרך המחשב שירוץ טוב בטלויזיה.
ובנוגע לפורמטים שהפיליפס לא מסוגלת לקרוא, בחיבור למחשב זה לא אמור להיות רלוונטי מכיוון שאם המחשב יודע לפענח MKV או DIVX או כל פורמט אחר הרי זה המחשב מפענח את הקידוד והטלויזיה רק צריכה לשדר זאת אז לא צריכה להיות בעיה לראות את הMKV DIVX וכו' בטלויזיה נכון?
בנוגע למחירים הציעו לי על ה47'' 7,500 כולל זוג משקפיים
וב42'' בחנות אחת (רשת חנויות גדולה) בערך 6,800 ובשניה (חנות קטנה ) 6,100 ש"ח
כולל זוג משקפיים בשתי החנויות
יכול להיות הבדל כזה גדול במחיר ה-42''?
האם המחירים האלו סבירים?
מצטער על ההודעה הארוכה...
תודה רבה לכולכם!
לאחר התייעצות קודמת בפורום בנוגע להתלבטות בין SAMSUNG D6400 לבין PHILIPS 7606H
ולאחר בחינת הטלויזיות במס' חנויות שונות החלטתי בעזרת השם ללכת על הפיליפס למרות שאיכות התמונה של
סמסונג לדעתי לא נופלת ולפעמים אפילו עולה על הפיליפס.
(חוץ מהאיזכורים לכך בפורום ברוב החנויות שהייתי בהם גם כן נאמר לי שללכת על הסמסונג זה הימור).
ההתלבטות האחרונה שנשארה לי היא לגבי גודל הטלויזיה
מקום הצפיה העיקרי נמצא בקו ישר במרחק של 3.40-3.50 מטר
בנוסף יש מקום צפיה במרחק של 2.40-2.50 בקו אלכסוני
פשוט בכל החנויות שהייתי בהן אמרו לי שכדאי לי ללכת על ה42'' ולא על ה47''
בטענה ש47'' גדולה מדי למרחק של 2.5 מטר אלכסונית בכלל ובפרט בשידורי SD אני אקבל תמונה "מגורענת" ב47''.
מה דעתכם, האם זה נכון?
ודבר אחרון בהחלט בקשר לחיבור למחשב דרך כבל HDMI או DVI.
איכות התמונה אמורה להיות טובה מאוד נכון?
והאם אני צריך כבל ספציפי כדי שאוכל להפעיל סרט תלת מימד דרך המחשב שירוץ טוב בטלויזיה.
ובנוגע לפורמטים שהפיליפס לא מסוגלת לקרוא, בחיבור למחשב זה לא אמור להיות רלוונטי מכיוון שאם המחשב יודע לפענח MKV או DIVX או כל פורמט אחר הרי זה המחשב מפענח את הקידוד והטלויזיה רק צריכה לשדר זאת אז לא צריכה להיות בעיה לראות את הMKV DIVX וכו' בטלויזיה נכון?
בנוגע למחירים הציעו לי על ה47'' 7,500 כולל זוג משקפיים
וב42'' בחנות אחת (רשת חנויות גדולה) בערך 6,800 ובשניה (חנות קטנה ) 6,100 ש"ח
כולל זוג משקפיים בשתי החנויות
יכול להיות הבדל כזה גדול במחיר ה-42''?
האם המחירים האלו סבירים?
מצטער על ההודעה הארוכה...
תודה רבה לכולכם!
אני קניתי את ה7606 47 אינצ' למרחק של 2.80 מטר ופחדתי שהיא תהיה גדולה מידי (קודם היה לי CRT 29 אינצ) אבל היא ממש סבבה והייתי מאד מתאכזב אם הייתי קונה את ה42. מתרגלים מהר מאד לגודל וגם ככל שהטלויזיה יותר גדולה ככה גם חווית הצפייה בתלת מימד יותר מרשימה.
כל מי שראה אותה אצלי בבית חשב שהיא לא גדולה מידי ויושבת בול.
בנוגע לשידורי SD התמונה לא מושלמת אבל רואים יפה מאד. תלוי כמובן במקור השידור. אין שום גירעון ...זה עדיין לא HD אבל סביר בהחלט.
כשראיתי בחנות ממש הזדעזעתי מהפיקסולים של הSD אבל בחיבור ישיר בבית רואים יפה מאד.
אצלי המחשב מחובר לטלויזיה בכבל HDMI רגיל של 10 מטר. ורואים מעולה. אין שום בעייה לראות או לשמוע אף קובץ. וגם בתלת מימד רואים את כל הסרטים בלי בעייה.(כמובן שחייב שהמסך מחשב יהיה ברזולוציה של HD 1920*1080 ).
והמחיר שנתנו לך גם מעולה ל47 אם זה עם אחריות של אלקטרה לשנתיים. (אני קניתי ב7700 + זוג משקפיים ועוד 180 שקל משלוח ) . ה42 במחיר 6800 יקר.
הטלויזיה הזאת באמת מעולה. החיסרון היחיד זה באמת העומק של השחור שבחדר חשוך ניתן לראות שהוא לא שחור לגמרי. כשהחדר מואר לא ניתן להבחין בכך.
כל מי שראה אותה אצלי בבית חשב שהיא לא גדולה מידי ויושבת בול.
בנוגע לשידורי SD התמונה לא מושלמת אבל רואים יפה מאד. תלוי כמובן במקור השידור. אין שום גירעון ...זה עדיין לא HD אבל סביר בהחלט.
כשראיתי בחנות ממש הזדעזעתי מהפיקסולים של הSD אבל בחיבור ישיר בבית רואים יפה מאד.
אצלי המחשב מחובר לטלויזיה בכבל HDMI רגיל של 10 מטר. ורואים מעולה. אין שום בעייה לראות או לשמוע אף קובץ. וגם בתלת מימד רואים את כל הסרטים בלי בעייה.(כמובן שחייב שהמסך מחשב יהיה ברזולוציה של HD 1920*1080 ).
והמחיר שנתנו לך גם מעולה ל47 אם זה עם אחריות של אלקטרה לשנתיים. (אני קניתי ב7700 + זוג משקפיים ועוד 180 שקל משלוח ) . ה42 במחיר 6800 יקר.
הטלויזיה הזאת באמת מעולה. החיסרון היחיד זה באמת העומק של השחור שבחדר חשוך ניתן לראות שהוא לא שחור לגמרי. כשהחדר מואר לא ניתן להבחין בכך.
לא יתאים מבחינה שיהיה להם גדול מדי אני יסתדר טוב מאוד עם 47 במרחק הזה גם אם יהיה קצת גרעון בתמונה
ב-SD כי רוב מה שאני רואה זה HD אבל האחרים רואים הרוב SD אז במרחק הנ"ל אם יהיה גרעון בתמונה אולי יתלוננו על זה...
אז לפי מה שנאמר פה המחיר 6800 יקר ל42
האם המחיר 6100 הוא סביר? את המחיר הזה הציעו לי בחנות קטנה ולא ברשת יכול להיות בעיה עם האחריות ברכישה מחנות קטנה? כל עוד הוא מתחייב לשנתיים אחריות של אלקטרה אז לא צריכה להיות בעיה נכון?
תודה
ב-SD כי רוב מה שאני רואה זה HD אבל האחרים רואים הרוב SD אז במרחק הנ"ל אם יהיה גרעון בתמונה אולי יתלוננו על זה...
אז לפי מה שנאמר פה המחיר 6800 יקר ל42
האם המחיר 6100 הוא סביר? את המחיר הזה הציעו לי בחנות קטנה ולא ברשת יכול להיות בעיה עם האחריות ברכישה מחנות קטנה? כל עוד הוא מתחייב לשנתיים אחריות של אלקטרה אז לא צריכה להיות בעיה נכון?
תודה