סקר: מה הכי מרגש בשדרוג המערכת?
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בעקבות מכת השדרגת שנפלה על חלק מברי הפורום לאחרונה,
מה הכי מרגש בשדרוג המערכת?
לא משנה אם זה אודיו או וידאו
לא משנה אם זה שדרוג של מערכת קיימת (חלק אחד או כל החלקים)
לא משנה אפילו אם זה הפעם הראשונה שנרכשה מערכת.
מה הכי מרגש בשדרוג המערכת?
לא משנה אם זה אודיו או וידאו
לא משנה אם זה שדרוג של מערכת קיימת (חלק אחד או כל החלקים)
לא משנה אפילו אם זה הפעם הראשונה שנרכשה מערכת.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עם כל האהבה שלי לשלב התכנון (וכמובן לפורום הזה), מבחינתי התשובה ברורה...
לחזור מהמקרר עם בקבוק בירה צונן, להתיישב ב-sweetspot, להתרווח אחורה, ולהסתכל - רק להסתכל - על כל המיכשור היפה הזה שמחובר לו יחדיו וניצב בגאווה בחדר הכי חשוב בבית... עוד לא החלטתי מה בדיוק אני הולך לעשות עוד רגע: לראות סרט, לשמוע מוזיקה או סתם להדליק טלוויזיה; אבל מה שבטוח, אני הולך להנות!
קשה להסביר, אבל זה עדיין קורה לי לפחות פעמיים בשבוע (ועוד עם מערכת שגילה הממוצע הוא משהו כמו 4 שנים...)
לחזור מהמקרר עם בקבוק בירה צונן, להתיישב ב-sweetspot, להתרווח אחורה, ולהסתכל - רק להסתכל - על כל המיכשור היפה הזה שמחובר לו יחדיו וניצב בגאווה בחדר הכי חשוב בבית... עוד לא החלטתי מה בדיוק אני הולך לעשות עוד רגע: לראות סרט, לשמוע מוזיקה או סתם להדליק טלוויזיה; אבל מה שבטוח, אני הולך להנות!
קשה להסביר, אבל זה עדיין קורה לי לפחות פעמיים בשבוע (ועוד עם מערכת שגילה הממוצע הוא משהו כמו 4 שנים...)
-
yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אחי, כ"כ מבין אותךepony כתב:עם כל האהבה שלי לשלב התכנון (וכמובן לפורום הזה), מבחינתי התשובה ברורה...
לחזור מהמקרר עם בקבוק בירה צונן, להתיישב ב-sweetspot, להתרווח אחורה, ולהסתכל - רק להסתכל - על כל המיכשור היפה הזה שמחובר לו יחדיו וניצב בגאווה בחדר הכי חשוב בבית... עוד לא החלטתי מה בדיוק אני הולך לעשות עוד רגע: לראות סרט, לשמוע מוזיקה או סתם להדליק טלוויזיה; אבל מה שבטוח, אני הולך להנות!![]()
קשה להסביר, אבל זה עדיין קורה לי לפחות פעמיים בשבוע (ועוד עם מערכת שגילה הממוצע הוא משהו כמו 4 שנים...)...
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9024
- נתן תודות: 1578 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
אני מאוד מתלבט עם כל השלבים כי הכל כיף אחד גדול, החל משלב החפירות בפורומים ובאינטרנט דרך שלב קבלת ההחלטה (נעילת אמסטף), ההזמנה וההמתנה, הקרטונים שממתינים בצד לסופ"ש לצורך התקנה, חיבור הכל, סידור של הכבלים שלא יהיו גלויים בשום מצב, כיול והאזנה.
לי השלב הכי כיף הוא לשבת בשוטף ולשמוע לא משנה מה (סרט / מוזיקה, את "קולות הכיול") ולהיגנב כל פעם מחדש על איזה יופי זה נשמע.
זה השלב שלי - השוטף היומיומי שכל פעם אני מתלהב מחדש איזה יופי של צלילים וסאונד !!
לי השלב הכי כיף הוא לשבת בשוטף ולשמוע לא משנה מה (סרט / מוזיקה, את "קולות הכיול") ולהיגנב כל פעם מחדש על איזה יופי זה נשמע.
זה השלב שלי - השוטף היומיומי שכל פעם אני מתלהב מחדש איזה יופי של צלילים וסאונד !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
רק לשבת ולהסתכל.....
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784