עזרה בבחירת מגבר
לחברי הפורום שלום,
מאז אמצע שנות התשעים לא התעדכנתי בהתקדמויות הטכנולוגיות וכעת ברצוני להשתדרג !
המטרה הינה ליהנות מקולנוע ביתי מבלי לשלם מחיר יקר של ירידה באיכות הסאונד בעת שמיעת מוזיקה סטריאו.
לדעתי - 60% שמיעת מוזיקה מ CD ו 40% סרטים מ DVD בין לבין האזנה ל RADIO
מיקום - סלון הבית (חדר גדול יחסית כ 40 מטר מרובע)
דרישות:
1. מגבר שמסוגל לקבל מהמקורות הבאים: DVD , STRAMER , CD , COMPUTER , RADIO
2. רצוי מאוד 4 כניסות HDMI 1.4 ויצאה אחת זהה.
3. ההקרנה תהיה על גבי מקרן (ישנה הגבלה בנפח וכמות הכבלים שאני יכול לדחוס בצינור העיוור שהוכן זה מכבר)
כמו כן אשמח לדעת באם ניתן למחזר ציוד הקיים כיום אצלי במצב מעולה:
1. ADVENT LAURATE רמקולים ריצפתיים
2 BOSTON ACCOUSTICS A40 רמקוליים מדפיים
3. ROTEL PRE + POWER RB780 מגבר וקדם מגבר קיימים
אשמח לנצל כמה שיותר מהציוד הקיים, לדוגמא הרמקולים הריצפתיים כקידמיים והמדפיים כאחוריים כך שאצטרך להשלים רמקול סנטר וסאב וופר , על פי המלצה שלכם כמובן. כמו כן בהמלצה על מגבר אשמח להתייחסות לרמקולים אלו בכדי שהמגבר יוכל לדחוף אותם בצורה סבירה.
תקציב למגבר עד 5000 ש"ח (אשמח גם להמלצות על יד 2)
תקציב לסנטר וסאב - אינני יודע \ מכיר את המחירים לכן אשמח לקבל הנחיות בהתאם.
תודה מראש למגיבים.
מאז אמצע שנות התשעים לא התעדכנתי בהתקדמויות הטכנולוגיות וכעת ברצוני להשתדרג !
המטרה הינה ליהנות מקולנוע ביתי מבלי לשלם מחיר יקר של ירידה באיכות הסאונד בעת שמיעת מוזיקה סטריאו.
לדעתי - 60% שמיעת מוזיקה מ CD ו 40% סרטים מ DVD בין לבין האזנה ל RADIO
מיקום - סלון הבית (חדר גדול יחסית כ 40 מטר מרובע)
דרישות:
1. מגבר שמסוגל לקבל מהמקורות הבאים: DVD , STRAMER , CD , COMPUTER , RADIO
2. רצוי מאוד 4 כניסות HDMI 1.4 ויצאה אחת זהה.
3. ההקרנה תהיה על גבי מקרן (ישנה הגבלה בנפח וכמות הכבלים שאני יכול לדחוס בצינור העיוור שהוכן זה מכבר)
כמו כן אשמח לדעת באם ניתן למחזר ציוד הקיים כיום אצלי במצב מעולה:
1. ADVENT LAURATE רמקולים ריצפתיים
2 BOSTON ACCOUSTICS A40 רמקוליים מדפיים
3. ROTEL PRE + POWER RB780 מגבר וקדם מגבר קיימים
אשמח לנצל כמה שיותר מהציוד הקיים, לדוגמא הרמקולים הריצפתיים כקידמיים והמדפיים כאחוריים כך שאצטרך להשלים רמקול סנטר וסאב וופר , על פי המלצה שלכם כמובן. כמו כן בהמלצה על מגבר אשמח להתייחסות לרמקולים אלו בכדי שהמגבר יוכל לדחוף אותם בצורה סבירה.
תקציב למגבר עד 5000 ש"ח (אשמח גם להמלצות על יד 2)
תקציב לסנטר וסאב - אינני יודע \ מכיר את המחירים לכן אשמח לקבל הנחיות בהתאם.
תודה מראש למגיבים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נסה למצוא יאמהה 1067 או A1000 יד שניה...יעלו פחות מ 5K.
אם בא לך חדש, 767/771/A810 הכי קרובים לביצועים שלהם ויעלו לך אותו דבר.
המקבילים באונקיו הם 808 משומש או 709 חדש...אבל אלו יעברו את התקציב שלך.
אם בא לך חדש, 767/771/A810 הכי קרובים לביצועים שלהם ויעלו לך אותו דבר.
המקבילים באונקיו הם 808 משומש או 709 חדש...אבל אלו יעברו את התקציב שלך.
תודה על התשובה המהירה.
שתי שאלות נוספות:
1. המונח "מוזיקה אנלוגית" - האם הכוונה לתקליטים ?
2. משום מה יש לי חולשה למגברים בריטיים, האם ישנם דגמים שיכולים להתאים לקונפיגורציה שלי גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הדרישות ?
תודה
שתי שאלות נוספות:
1. המונח "מוזיקה אנלוגית" - האם הכוונה לתקליטים ?
2. משום מה יש לי חולשה למגברים בריטיים, האם ישנם דגמים שיכולים להתאים לקונפיגורציה שלי גם מבחינת המחיר וגם מבחינת הדרישות ?
תודה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אם אתה רוצה מגבר בריטי אז אופציה טובה יכולה להיות ה-NAD T748 ייכנס לך בתקציב בלי בעיה, והוא גם בריטי, גם מאפשר שרשור מגבר סטריאו, וגם יש לו 4 כניסות HDMI 1.4... 
מוזיקה אנאלוגית - הכוונה או לתקליטים או (יותר סביר לדעתי) לסיגנל אודיו אנאלוגי ( מועבר רק באמצעות כבלי RCA, ולא ב-HDMI/אופיט/קואקס)...
מוזיקה אנאלוגית - הכוונה או לתקליטים או (יותר סביר לדעתי) לסיגנל אודיו אנאלוגי ( מועבר רק באמצעות כבלי RCA, ולא ב-HDMI/אופיט/קואקס)...
לפחות על הנייר אכן התרשמתי מהנתונים בייחס למחיר של ה NAD T748
1. האם למי מהחברים כאן יש נסיון עם רסיבר זה , אשמח לקבל חוות דעת "לא מהמוכר בחנות"
2. לגבי האפשרות של שירשור מגבר סטריאו נוסף אהבתי את הרעיון אבל לא ממש הבנתי - אנא תקנו אותי אם אני טועה , הבנתי ש ה NAD משמש במקרה זה כקדם מגבר. כלומר זוג רמקולים נוספים צריכים להיות מחוברים למגבר המשורשר , האם הבנתי נכון ?
1. האם למי מהחברים כאן יש נסיון עם רסיבר זה , אשמח לקבל חוות דעת "לא מהמוכר בחנות"
2. לגבי האפשרות של שירשור מגבר סטריאו נוסף אהבתי את הרעיון אבל לא ממש הבנתי - אנא תקנו אותי אם אני טועה , הבנתי ש ה NAD משמש במקרה זה כקדם מגבר. כלומר זוג רמקולים נוספים צריכים להיות מחוברים למגבר המשורשר , האם הבנתי נכון ?