אתם נשארים בניוז או עוזבים ?
לאחרונה יש לי הרבה הורדות לא מושלמות , ביררתי קצת עם חברים ואמרו לי שהניוז האהוב עלי כבר לא מחוץ למשחק של הזכויות יוצרים ויש אפילו ספקים שדופקים את החומר בכוונה כדי להימנע מתביעות . ( אבל לא חס וחלילה את כל הקובץ כי אז אנשים לא ינצלו את הרוחב פס / הקצאה של GB להורדה )
הדבר הזה מעצבן אותי מאד , אני מבין אותם אבל אני משלם על זה כסף ומצפה לקבל תמורה - אם אתם לא מסוגלים תגידו לא יכולים לספק שירות . בירור עם ספק הניוז שלי שלח אותי לדף מדיניות שאומר שאם מישהו מגיש להם תלונה רשמית הם מחוייבים להוריד את התוכן (DMCA )
סתם מעניין אותי כמה מכם כבר עזבו ? מתככננים לעזוב ?
היום אמורים לעבור שני חוקים בארה"ב שבכלל יקשו את חייהם של ספקי הניוז (עד עכשיו הם התחבאו מאחורי DMCA )
והחוזה שלי אמור להתחדש עוד כמה ימים - מה עושים ?
הדבר הזה מעצבן אותי מאד , אני מבין אותם אבל אני משלם על זה כסף ומצפה לקבל תמורה - אם אתם לא מסוגלים תגידו לא יכולים לספק שירות . בירור עם ספק הניוז שלי שלח אותי לדף מדיניות שאומר שאם מישהו מגיש להם תלונה רשמית הם מחוייבים להוריד את התוכן (DMCA )
סתם מעניין אותי כמה מכם כבר עזבו ? מתככננים לעזוב ?
היום אמורים לעבור שני חוקים בארה"ב שבכלל יקשו את חייהם של ספקי הניוז (עד עכשיו הם התחבאו מאחורי DMCA )
והחוזה שלי אמור להתחדש עוד כמה ימים - מה עושים ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תעבוד ב-SSL (מוצפן).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
ברור שאני בSSL אבל הבעייה היא לא אנונימיות או רישום התוכן המורד אלא שהתכנים פשוט דפוקים , ויש שמועה שהספקים דופקים אותם בכוונה כי מאיימים עליהם בתביעות .
ביררתי קצת ומסתבר שלהרבה ספקים היום יש מדיניות מאד נוקשה לגבי זה - הם מחוייבים ל DMCA .
בקיצור אתם נשארים ?
ביררתי קצת ומסתבר שלהרבה ספקים היום יש מדיניות מאד נוקשה לגבי זה - הם מחוייבים ל DMCA .
בקיצור אתם נשארים ?
אגב לדעתי המחוקקים בארה"ב ובכלל לא מתייחסים לעובדה שחלק מהתוכן שאנחנו מורידים כבר "שילמנו" עליו זכויות יוצרים .
אני מנוי בחברת לווין כלשהיא
, והם משדרים את כל התוכן שאני מוריד אבל לא מתאים לי לראות בזמן שהם משדרים , אז זה אומר שאני מוריד תוכן לא חוקי ?
לדעתי לא , כבר שילמתי עליו .
לצערי הם בוחרים בדרך הקלה שלכולם אסור וזהו , אבל יש לי הרגשה שאם יבדקו את זה משפטית יגלו שיש לי את כל הזכויות להוריד סדרה או סרט ששודר בכבלים כשם שיש לי הזכות להקליט אותו בממיר מקליט .
אפשר בקלות היה להקים מערכת שבה מנוי של כבלים מכניס איזה קוד ממיר או משהו ויכול להוריד משם את כל התכנים שהם שידרו אי פעם .
מה דעתכם ?
אני מנוי בחברת לווין כלשהיא
לדעתי לא , כבר שילמתי עליו .
לצערי הם בוחרים בדרך הקלה שלכולם אסור וזהו , אבל יש לי הרגשה שאם יבדקו את זה משפטית יגלו שיש לי את כל הזכויות להוריד סדרה או סרט ששודר בכבלים כשם שיש לי הזכות להקליט אותו בממיר מקליט .
אפשר בקלות היה להקים מערכת שבה מנוי של כבלים מכניס איזה קוד ממיר או משהו ויכול להוריד משם את כל התכנים שהם שידרו אי פעם .
מה דעתכם ?
טוב - התחברתי לספק אחר של בלוק (חבילה ידועה מראש ללא הגבלת תאריך ) והגדרתי אותו כשרת גיבוי למנוי הלא מוגבל - זה עובד מקסים
רוב החומר יורד מהראשי , כמה מאמרים מהגיבוי - ובא לציון גואל .
רוב החומר יורד מהראשי , כמה מאמרים מהגיבוי - ובא לציון גואל .