הגדרת תוכן תיקייה בXBMC
היי.
פרמטתי את המחשב והתקנתי את הXBMC מחדש.
יש לי תיקיית הורדות (Torrent) שאני רוצה להוסיף בתור מקור לXBMC.
הבעיה היא, שהתיקייה מכילה גם סדרות וגם סרטים (גם מוזיקה, אבל זה לא משנה כי אותה אני לא רוצה להכניס לספרייה) וכשאני מנסה להוסיף אותה בתור מקור אני לא יודע מה לבחור בתוכן של התיקייה כדי שזה יקרא הכול נכון ויתווסף לספרייה.
עזרה?
תודה!
פרמטתי את המחשב והתקנתי את הXBMC מחדש.
יש לי תיקיית הורדות (Torrent) שאני רוצה להוסיף בתור מקור לXBMC.
הבעיה היא, שהתיקייה מכילה גם סדרות וגם סרטים (גם מוזיקה, אבל זה לא משנה כי אותה אני לא רוצה להכניס לספרייה) וכשאני מנסה להוסיף אותה בתור מקור אני לא יודע מה לבחור בתוכן של התיקייה כדי שזה יקרא הכול נכון ויתווסף לספרייה.
עזרה?
תודה!
מצטרף לשאלה, יש לי תקיום סרטים וסרטי ילדים, האם יש דרך לשלוט שלא הסקריפט (במקרה זה SRATIM) יקבע וישים הכל אוטומטית תחת סרטים?
ועוד שאלה היו לי 2 סדרות שהופיעו תחת תוכניות ומאז הוספתי עו כ 5 סדרות לתקיה ומשום מה אני לא מצליח לעדכן שיופיעו לי כל ה 7 מופיעים לי רק ה 2 הראשונים
עזרה בבקשה
תודה ויום מבורך
ועוד שאלה היו לי 2 סדרות שהופיעו תחת תוכניות ומאז הוספתי עו כ 5 סדרות לתקיה ומשום מה אני לא מצליח לעדכן שיופיעו לי כל ה 7 מופיעים לי רק ה 2 הראשונים
עזרה בבקשה
תודה ויום מבורך
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
MeniBI
לא נהוג "לגנוב" דיון של מישהו אחר, אם יש לך שאלות תפתח משלך, למה להתעלק על של הבחור?
Scanner
אם יש לך שם מוזיקה, זה לא יוסיף לסרטים כי זה לא סרט.
למה שלא תנסה פשוט?
לא נהוג "לגנוב" דיון של מישהו אחר, אם יש לך שאלות תפתח משלך, למה להתעלק על של הבחור?
Scanner
למה שלא תנסה פשוט?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
לא יודע מה הקטע שלך אבל שמתי לב שאתה אוהב להתנצח/להתנגח, פשוט תתעלם ממני ומהשאלות שלי,mp3lll כתב:MeniBI
Scanner
למה שלא תנסה פשוט?...
שאלתי כי פחות או יותר נראה לי שיש קשר לשאלות שלנו, בבקשה אל תענה לי ובו נמשיך הלאה
תודה רבה ויום טוב
MeniBl אין לי שום מטרה שלא תפתור את כל הבעיות שלך, אני אפילו אשמח לעזור איכשהו אם אני אדע איך.MeniBI כתב:לא יודע מה הקטע שלך אבל שמתי לב שאתה אוהב להתנצח/להתנגח, פשוט תתעלם ממני ומהשאלות שלי,mp3lll כתב:MeniBI
Scanner
למה שלא תנסה פשוט?...
שאלתי כי פחות או יותר נראה לי שיש קשר לשאלות שלנו, בבקשה אל תענה לי ובו נמשיך הלאה
תודה רבה ויום טוב...
אבל אני גם חושב שmp3lll צודק, ואין סיבה שלא תפתח שרשור חדש. השאלות שלנו לא זהות, והתשובות יהיו שונות לגמרי לדעתי.
mp3lll, דבר ראשון תודה. דבר שני, אין לי בעיה אם הקטע של המוזיקה כל עוד הוא לא יפריע לשאר הדברים.
הבעיה היא שבתיקייה יש גם סדרות וגם סרטים (יש כמו שאמרתי עוד דברים כמו מוזיקה ותוכנות אבל אני מניח כמו שאמרת, שXBMC פשוט לא תכניס אותם) ככה שבתוכן של התיקייה אני לא יודע מה להגדיר (סרטים או סדרות) כדי שזה יקרא הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אממ לדעתי הסקאפרט של סרטים לא יציג סדרות בקטגוריה של סרטים.
לכן הוא ימצא רק סרטים ויציג אותם, ומהסדרות יתעלם.
אבל לדעתי הכי הכי פשוט שתנסה, תבחר את התקיה הראשית ותראה מה קורה.
שום דבר רע לא יכול להיות...
תעדכן אותנו.
תעדכן אותנו.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
בחרתי את התיקייה הראשית והגדרתי אותה לסרטים והסדרות לא הופיעו. ככה גם הפוך.mp3lll כתב:אממ לדעתי הסקאפרט של סרטים לא יציג סדרות בקטגוריה של סרטים.
תעדכן אותנו....
ניסיתי להוסיף את התיקייה פעמיים כמקור ולכל מקור להגדיר תוכן אחר. אבל כשהייתי מגדיר את התוכן בפעם השנייה (לדוגמא סדרות אחרי שהגדרתי כבר את המקור השני כסרטים) זה פשוט מחק לי את התוכן שהגדרתי בפעם שנייה והראה רק את העדכון האחרון. ככה שלא הצלחתי לגרום לXBMC להראות את שני הדברים...
הצעות?
- theotg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 501
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא יותר פשוט לפצל?
גם תפשט את החיים ל-XBMC, וגם לעצמך כשתחפש למחוק או להוסיף משהו...
שים תיקייה אחת עם כל הסרטים, ואחת עם כל הסדרות, ובא לציון גואל.
אורן
שים תיקייה אחת עם כל הסרטים, ואחת עם כל הסדרות, ובא לציון גואל.
אורן
בקרו בגלרית התמונות החדשה שלי, יש תמונות מרחבי הארץ והעולם, ואם תרצו הן גם למכירה על קנבס!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
http://orensarid.photography
צרו לכם תיבת dropbox מהקישור הזה http://db.tt/DEzICDld וקבלו עוד 500 מגה מתנה!
אולי. אבל הבעיה היא שכל הדברים מהטורנט יורדים ישר לשם..אז אני אהיה חייב להגדיר לכל קובץ לאן לרדת..לא נוח (במיוחד אם אני מוריד גם קבצים אוטומטית מאתרים, דבר שבתכנון...) אז אם לא ימצא פתרון אחר, אני מניח שאני אהיה חייב ללכת על הפתרון הזה