משהו מכיר את המכונה הזו Euro 2000 ?
מוצעת למכירה ב 2500 ש"ח כולל מרכך.
עריכה :
קראתי קצת באתר הזה : http://coffeegeek.com/proreviews/firstl ... xe/details
נושא שעניין אותי היה בנוגע לאי בידוד הדוד או מיכל המיים אשר גורם למים במיכל להגיע לטמ של 50 מעלות לאחר מספר שעות ודובר כאן שזה לא טוב לחליטה עם מחליף חום.
שואל כי גם בבזרה BZ99 המצב דומה אין בידוד לדוד.
משהו מכיר נושא זה ?
האם נכון לייצר בידוד כזה ?
האם נכון לייצר קיר של בידוד בכיוון של מיכל המיים או לעטוף עד כמה שאפשר את הדוד עצמו.
עריכה :
קראתי קצת באתר הזה : http://coffeegeek.com/proreviews/firstl ... xe/details
נושא שעניין אותי היה בנוגע לאי בידוד הדוד או מיכל המיים אשר גורם למים במיכל להגיע לטמ של 50 מעלות לאחר מספר שעות ודובר כאן שזה לא טוב לחליטה עם מחליף חום.
שואל כי גם בבזרה BZ99 המצב דומה אין בידוד לדוד.
משהו מכיר נושא זה ?
האם נכון לייצר בידוד כזה ?
האם נכון לייצר קיר של בידוד בכיוון של מיכל המיים או לעטוף עד כמה שאפשר את הדוד עצמו.
חבר'ה, זה רק אני או שזה דיל השנה?
מכונת E61 בחיבור ישיר, כולל מרכך, והכי חשוב, היא מגיעה ממישהו שמבין בקפה וכנראה טיפח אותה ושמר עליה (שלמה שטרן)
וכל זה רק ב-2500 ש"ח??? איך זה שהיא לא נחטפה עדיין?
אגב, אחד הדברים שהיה נראה מאוד מוזר במכונה הזו במקור הוא מוט ההקצפה המפותל שיכול לזוז רק קדימה אל המשתמש ולא לצדדים. בתמונה שהוא פרסם רואים שהמוט הוחלף למוט קונבנציונאלי.
מכונת E61 בחיבור ישיר, כולל מרכך, והכי חשוב, היא מגיעה ממישהו שמבין בקפה וכנראה טיפח אותה ושמר עליה (שלמה שטרן)
אגב, אחד הדברים שהיה נראה מאוד מוזר במכונה הזו במקור הוא מוט ההקצפה המפותל שיכול לזוז רק קדימה אל המשתמש ולא לצדדים. בתמונה שהוא פרסם רואים שהמוט הוחלף למוט קונבנציונאלי.
גם אני חשבתי שזה דיל השנה אבל כפי שניתן לראות
ישנה שתיקה מפתיעה.....avshalog כתב:חבר'ה, זה רק אני או שזה דיל השנה?
אגב, אחד הדברים שהיה נראה מאוד מוזר במכונה הזו במקור הוא מוט ההקצפה המפותל שיכול לזוז רק קדימה אל המשתמש ולא לצדדים. בתמונה שהוא פרסם רואים שהמוט הוחלף למוט קונבנציונאלי....
לא ברור, או שאף אחד לא מכיר או שמסתתר משהו אחר ?!@!#!@#
שכחת גם לציין משאבה ויברציונית.
לי בכל מקרה כבר יש מכונה.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
רק הבהרה לגבי נושא "חיבור ישיר" במכונה הזו. אין מדובר בחיבור ישיר לרשת עם משאבה וליומטרית. היורו 2000 היא בעצם מכונת מיכל מים ומשאבה וויברציונית והחיבור ה"ישיר" הינו בעצם חיבור למילוי אוטומאטי של המיכל (כמו שכמה חבר'ה כאן סידרו בבית למכונות שלהם).
Everything should be made as simple as possible, but not simpler