האם ה prodigy היחידי שיכול לשדר 3D ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
norisk פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתלבט אם להמתין או ללכת לכיוון ה BOXEE או POPCORN

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

גם אני מתלבט , נראה ככה שהפרודיג'י היחידי שתומך בתלת מימד ,אבל אני לא יודע איך הקיר סרטים שלו ....
ומצד שני הפופקורן החדש לא תומך בתלת מימד (וזה די מבאס) אבל יש לו USB 3 וגם יציאת רשת גיגה וגם קיר סרטים פצצה דווקא מאוד התלהבתי ממנו.

מה עם חברות כמו DUNE והשאר?... לא מוציאים איזה מכשיר חדש שיתן מענה לפופקורן או לאקסטרימר?.... יבש בשוק הסטרימרים לדעתי

בקיצור לא יודע על מה ללכת :? :?

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #3 

עד שsigma לא ירימו את הישבן ויוציאו צ'יפסט מתחרה, כנראה שלא נראה הרבה פעילות בתחום הסטרימרים.
לא בקלות עוזבים תכנון של מוצר ועוברים לצ'יפסט מתחרה. זה הרבה מאוד עבודת פיתוח ומדובר בשוק תחרותי.

מצד שני אם יוצר מוצר כמו הפרודיג'י, רק עם ביצועי רשת טובים, במחיר דומה, סביר להניח שsigma יאחרו את הרכבת ויצטרכו למצוא יתרון משמעותי בצ'יפסט שלהם. הם גם ככה כבר בפיגור רציני. הם עוד עלולים להתעורר לבוקר בו אין להם שוק בתחום הסטרימרים (או שנתח השוק שלהם הצטמצם משמעותית).
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

כל הסטרימרים מבוססי RTL1186 בעלי יכולות תלת מימד דומות. הזכרתי בביקורת ל- Xtreamer Prodigy סטרימרים נוספים.
חברת Sigma Designs מודעת טוב מאוד למה שיש למתחרים, בקרוב גם יוצג מעבד מתאים שגם יעלה בצורה משמעותית את יכולות ניגון ה- Blu-ray.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #5 

ziv_r כתב:חברת Sigma Designs מודעת טוב מאוד למה שיש למתחרים, בקרוב גם יוצג מעבד מתאים שגם יעלה בצורה משמעותית את יכולות ניגון ה- Blu-ray.
...
אתה אומר את זה מידע או מהשערה? כי עד כמה שאני יודע, החברה עדיין לא שחררה הודעות רשמיות, וגם אם כן, אני עדיין מחכה לשחרור של 8910 שהובטח אי שם בשלהי 2011...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

shayze,
מחכים לתלת מימד מלא עם מעבד של Sigma Designs? אל תעצרו את הנשימה.

הדגם הבא מבית Sigma Designs יהיה ה- SMP8912, ה- SMP8910 בוטל כפי שנרשם בכתבה למעלה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”