עזרה - מה אני עושה במצב הזה?
שלום
לפני כמה ימים פתחתי פה שרשור להמלצה לטלויזיה חדשה 32 אינץ'
היום אני הולך לסלון ו.. הופה! טלויזיה חדשה (מזה לפי הקרטון)
אני מתקרב לטלויזיה - ורואה שזה של חברת SHARP.
התבאסתי רצח כי אמרתי להורים שלי לקנות משהו אחר לגמרי והם קנו את הטלויזיה הזאת
פתחתי את האינטרנט וחיפשתי את הדגם שבחיים לא שמעתי עליו (32m400m)
וראיתי שזה טלויזיה כמעט לא מוכרת באינטרנט - איפלו לא מוכרים אותה בשום חנות שיש בזאפ - נקנה בשקם אלקטריק היום
אני התחלתי לצעוק על אבא שלי שיחזיר את הטלויזיה (שדרך אגב אפשרי לעשות את זה נקנה לפני פחות מ-10 שעות) והוא לא מוכן.
מישהו מוכן לברר על הדגם ולהגיד לי אם הטלויזיה הזאת מספיק טובה בשביל להשאיר אותה או ששקם אלקטריק דפקו אותי ואני צריך ללכת אליהם ולהוסיף כסף ולקנות אחת אחרת?
לפני כמה ימים פתחתי פה שרשור להמלצה לטלויזיה חדשה 32 אינץ'
היום אני הולך לסלון ו.. הופה! טלויזיה חדשה (מזה לפי הקרטון)
אני מתקרב לטלויזיה - ורואה שזה של חברת SHARP.
התבאסתי רצח כי אמרתי להורים שלי לקנות משהו אחר לגמרי והם קנו את הטלויזיה הזאת
פתחתי את האינטרנט וחיפשתי את הדגם שבחיים לא שמעתי עליו (32m400m)
וראיתי שזה טלויזיה כמעט לא מוכרת באינטרנט - איפלו לא מוכרים אותה בשום חנות שיש בזאפ - נקנה בשקם אלקטריק היום
אני התחלתי לצעוק על אבא שלי שיחזיר את הטלויזיה (שדרך אגב אפשרי לעשות את זה נקנה לפני פחות מ-10 שעות) והוא לא מוכן.
מישהו מוכן לברר על הדגם ולהגיד לי אם הטלויזיה הזאת מספיק טובה בשביל להשאיר אותה או ששקם אלקטריק דפקו אותי ואני צריך ללכת אליהם ולהוסיף כסף ולקנות אחת אחרת?
ההמלצה שלי היא לא לצעוק
שלום לך,
אינני ממליץ לך לצעוק על אף אחד, בוודאי לא על ההורים שלך, ובוודאי לא אם הם אלה שמממנים את רכישת הטלביזיה.
מחיפוש קצר באינטרנט, ספק אם הטלביזיה הזו מסוגלת לנגן קבצי avi דרך ה-USB.
אם תיכננת לנגן סרטים דרך ה-USB, אז כדאי לנסות להחליף לסמסונג או ל-LG (היו על זה מספר שרשורים כאן).
אם המטרה היא לצפות בטלביזיה באמצעות ממיר של הוט או יס ולצפות בסרטים דרך סטרימר חיצוני או מכשיר DVD או להשתמש בה כמסך למשחקי מחשב, אז נראה לי שהיא יכולה לשרת את המטרות הללו (אין לי מושג מה איכות הצפיה במסך).
בברכה,
אורי.
אינני ממליץ לך לצעוק על אף אחד, בוודאי לא על ההורים שלך, ובוודאי לא אם הם אלה שמממנים את רכישת הטלביזיה.
מחיפוש קצר באינטרנט, ספק אם הטלביזיה הזו מסוגלת לנגן קבצי avi דרך ה-USB.
אם תיכננת לנגן סרטים דרך ה-USB, אז כדאי לנסות להחליף לסמסונג או ל-LG (היו על זה מספר שרשורים כאן).
אם המטרה היא לצפות בטלביזיה באמצעות ממיר של הוט או יס ולצפות בסרטים דרך סטרימר חיצוני או מכשיר DVD או להשתמש בה כמסך למשחקי מחשב, אז נראה לי שהיא יכולה לשרת את המטרות הללו (אין לי מושג מה איכות הצפיה במסך).
בברכה,
אורי.
עוד קצת מידע
שלום לך,
מחיפוש על הדגם הזה של שארפ, נראה לי שהוא HD Ready.
יחד עם זאת, אם הבנתי נכון ממה שכתבו כאן בפורום, במסכים 32" אין זה כל כך משנה אם המסך הוא Full HD או רק HD Ready, אלא אם כן צופים ממרחק מאד קרוב.
מכל מקום, אם תרצה להחליף, באתר של שקם אלקטריק ראיתי שיש מבחר של מסכי 32", כגון:
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=1281
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=667
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=1096
בברכה,
אורי.
מחיפוש על הדגם הזה של שארפ, נראה לי שהוא HD Ready.
יחד עם זאת, אם הבנתי נכון ממה שכתבו כאן בפורום, במסכים 32" אין זה כל כך משנה אם המסך הוא Full HD או רק HD Ready, אלא אם כן צופים ממרחק מאד קרוב.
מכל מקום, אם תרצה להחליף, באתר של שקם אלקטריק ראיתי שיש מבחר של מסכי 32", כגון:
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=1281
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=667
http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=477&ArticleID=1096
בברכה,
אורי.
אז בהחלט שיש את הדגם הנ"ל של שארפ ,זה דגם ישן ,יש מעט מאוד ביקורות על המסך ,לגבי נתוני המסך אפשר למצוא בקלות בכל אתר אינטרנט וזה סביר לשידורי HD ,ראיתי מחירים של המסך הנ"ל באתרים מסוימים ובהחלט שאפשר לקנות מסך יותר טוב ולהוסיף כמה מאות שקלים נראה לי שווה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
noapps, אין לך מה לכעוס או לצעוק
דבר שני - אני מאמין שאתה עדיין יכול להחזיר את המסך לחנות ולרכוש מסך אחר.
דבר שלישי - כמו שכתבו מעלי: בגודל 32 אינץ', אלא אם כן אתה מרחק קצר ביותר מהמסך, יהיה לך קשה להבחין באיכויות.
אינני יכול להמליץ על מסך כזה או אחר מפאת חוקי הפורום, אני מאמין שנתנו לך מספיק אפשרויות לבחירה. ההפרש לא צריך להיות גבוה במיוחד (לדעתי כמה מאות שקלים לכל היותר) בין המסך הזה למסך הרצוי.
מקווה שתסתדר ותהנה מהבחירה החדשה (באם תהיה כזו).
דבר שני - אני מאמין שאתה עדיין יכול להחזיר את המסך לחנות ולרכוש מסך אחר.
דבר שלישי - כמו שכתבו מעלי: בגודל 32 אינץ', אלא אם כן אתה מרחק קצר ביותר מהמסך, יהיה לך קשה להבחין באיכויות.
אינני יכול להמליץ על מסך כזה או אחר מפאת חוקי הפורום, אני מאמין שנתנו לך מספיק אפשרויות לבחירה. ההפרש לא צריך להיות גבוה במיוחד (לדעתי כמה מאות שקלים לכל היותר) בין המסך הזה למסך הרצוי.
מקווה שתסתדר ותהנה מהבחירה החדשה (באם תהיה כזו).
Vocare Ad Regnum
- שקם_אלקטריק
- עוסק בתחום

- תגובות: 3
- שם מלא: שקם_אלקטריק
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מסך שארפ 32m400m
שלום noapps,
כמו שכבר ציינו כאן אחרים, מסך הטלוויזיה שרכשת בהחלט מתאים לצרכייך (צפייה בשידורי HD).
בנוסף, למסך קיימות כניסת USB ו- 2 כניסות HDMI.
יחד עם זאת, שדרוג המוצר אפשרי תמורת המסך שרכשת (כל עוד המסך טרם הותקן).
במידה ותרצה לשדרג את המסך שברשותך, אתה מוזמן לשלוח את פרטייך לכתובת המייל: [email protected] ונשמח לעזור בנושא.
שקם אלקטריק
כמו שכבר ציינו כאן אחרים, מסך הטלוויזיה שרכשת בהחלט מתאים לצרכייך (צפייה בשידורי HD).
במידה ותרצה לשדרג את המסך שברשותך, אתה מוזמן לשלוח את פרטייך לכתובת המייל: [email protected] ונשמח לעזור בנושא.
שקם אלקטריק
Re: מסך שארפ 32m400m
מעולה שיש כאן נציגים של חברות מסחריות שמגיבים ועוזרים.שקם_אלקטריק כתב:שלום noapps,
שקם אלקטריק...
שקם_אלקטריק כתב:שלום noapps,
שקם אלקטריק...
כל הכבוד על תשומת הלב והאיכפתיותשקם_אלקטריק כתב:שלום noapps,
שקם אלקטריק...