מתלבט לגבי ה-HotBox
שבוע הבא מחליפים את את המודם של HOT כי אני משדרג ל-30MB
הם מביאים לי את ה-Hotbox שיכול לתפקד גם כנתב וגם כמודם
השאלה אם כדאי לי להשתמש בו בתור נתב כי אני צריך חיבור עם חייגן כדי להתחבר ל-Power NGN , או שכדאי לי להשתמש בו רק כמודם
כרגע יש לי Dlink Dir 655 הוא נראה לכם יעבוד טוב עם חייגן במהירות 30MB או שכדאי לי להחליף אותו ?
אם למשהו יש ניסיון עם ה-HotBox אני אשמח לשמוע מה דעתו עליו
או אם אתם ממליצים לי להחליף נתב ?
הם מביאים לי את ה-Hotbox שיכול לתפקד גם כנתב וגם כמודם
השאלה אם כדאי לי להשתמש בו בתור נתב כי אני צריך חיבור עם חייגן כדי להתחבר ל-Power NGN , או שכדאי לי להשתמש בו רק כמודם
כרגע יש לי Dlink Dir 655 הוא נראה לכם יעבוד טוב עם חייגן במהירות 30MB או שכדאי לי להחליף אותו ?
אם למשהו יש ניסיון עם ה-HotBox אני אשמח לשמוע מה דעתו עליו
או אם אתם ממליצים לי להחליף נתב ?
כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.
זהו זה גם מה שידוע לי , שבתור ראוטר הוא על הפניםnerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו....
השאלה אם הראוטר שלי יעבוד טוב בחיבור עם חייגן במהירות 30MB או שכדאי לי להחליף אותו ?
מה הקשר להבנה באינטרנט? המכשיר עושה ניתוקים. איך זה מתקשר בדיוק להבנה באינטרנט? אולי הבנה שדפים/הורדות נעצרות באמצעnerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו....
התכוונתי של- HOTBOX יש ממשק מצומצם יותר מראוטרים אחרים. ויש כאלה שזה חשוב להם למשל QOS ולכן למי שמבין באינטרנט ורשתות ה- HOTBOX לא מומלץ עבורו. מי שצריך את ה- HOTBOX בעיקר בשביל שיהיה אינטרנט לכל המחשבים בבית זה מומלץ בשבילו.loko11 כתב:מה הקשר להבנה באינטרנט? המכשיר עושה ניתוקים. איך זה מתקשר בדיוק להבנה באינטרנט? אולי הבנה שדפים/הורדות נעצרות באמצעnerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.......
דרך אגב, יש לך את ה- HOTBOX בבית ?
אבל כל הקטע , וזה גם אמרת בעצמך שהוא לא מתפקד באופן תקין בתור נתבnerya40 כתב:התכוונתי של- HOTBOX יש ממשק מצומצם יותר מראוטרים אחרים. ויש כאלה שזה חשוב להם למשל QOS ולכן למי שמבין באינטרנט ורשתות ה- HOTBOX לא מומלץ עבורו. מי שצריך את ה- HOTBOX בעיקר בשביל שיהיה אינטרנט לכל המחשבים בבית זה מומלץ בשבילו.loko11 כתב:מה הקשר להבנה באינטרנט? המכשיר עושה ניתוקים. איך זה מתקשר בדיוק להבנה באינטרנט? אולי הבנה שדפים/הורדות נעצרות באמצעnerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.......
דרך אגב, יש לך את ה- HOTBOX בבית ?...
אז זה לא משנה שאין לו הגדרות מתקדמות אם בכל מקרה אי אפשר להשתמש בו