מתלבט לגבי ה-HotBox

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
matanbr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שבוע הבא מחליפים את את המודם של HOT כי אני משדרג ל-30MB
הם מביאים לי את ה-Hotbox שיכול לתפקד גם כנתב וגם כמודם
השאלה אם כדאי לי להשתמש בו בתור נתב כי אני צריך חיבור עם חייגן כדי להתחבר ל-Power NGN , או שכדאי לי להשתמש בו רק כמודם
כרגע יש לי Dlink Dir 655 הוא נראה לכם יעבוד טוב עם חייגן במהירות 30MB או שכדאי לי להחליף אותו ?

אם למשהו יש ניסיון עם ה-HotBox אני אשמח לשמוע מה דעתו עליו
או אם אתם ממליצים לי להחליף נתב ?

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.

matanbr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

nerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
כרגע בתור מודם הוא מתפקד מצויין, אבל כראוטר יש עוד מקום לשיפור ולכן כרגע מומלץ לחכות עם זה. אבל למי שלא ממש מבין באינטרנט הראוטר של ה- HOTBOX יספק אותו.
...
זהו זה גם מה שידוע לי , שבתור ראוטר הוא על הפנים
השאלה אם הראוטר שלי יעבוד טוב בחיבור עם חייגן במהירות 30MB או שכדאי לי להחליף אותו ?

loko11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

nerya40 כתב:כרגע ה- HOTBOX עדיין יחסית חדש ויוצא לו המון עדכוני גרסה בכדי לשפר את איכות המכשיר.
...
מה הקשר להבנה באינטרנט? המכשיר עושה ניתוקים. איך זה מתקשר בדיוק להבנה באינטרנט? אולי הבנה שדפים/הורדות נעצרות באמצע

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #5 

loko11 כתב:
...
מה הקשר להבנה באינטרנט? המכשיר עושה ניתוקים. איך זה מתקשר בדיוק להבנה באינטרנט? אולי הבנה שדפים/הורדות נעצרות באמצע
...
התכוונתי של- HOTBOX יש ממשק מצומצם יותר מראוטרים אחרים. ויש כאלה שזה חשוב להם למשל QOS ולכן למי שמבין באינטרנט ורשתות ה- HOTBOX לא מומלץ עבורו. מי שצריך את ה- HOTBOX בעיקר בשביל שיהיה אינטרנט לכל המחשבים בבית זה מומלץ בשבילו.

דרך אגב, יש לך את ה- HOTBOX בבית ?

matanbr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

nerya40 כתב:
loko11 כתב:
...
...
התכוונתי של- HOTBOX יש ממשק מצומצם יותר מראוטרים אחרים. ויש כאלה שזה חשוב להם למשל QOS ולכן למי שמבין באינטרנט ורשתות ה- HOTBOX לא מומלץ עבורו. מי שצריך את ה- HOTBOX בעיקר בשביל שיהיה אינטרנט לכל המחשבים בבית זה מומלץ בשבילו.

דרך אגב, יש לך את ה- HOTBOX בבית ?
...
אבל כל הקטע , וזה גם אמרת בעצמך שהוא לא מתפקד באופן תקין בתור נתב
אז זה לא משנה שאין לו הגדרות מתקדמות אם בכל מקרה אי אפשר להשתמש בו

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”