הקרמסו, מכונת הקפסולות של שופרסל
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הודעה ראשונה שלי בפורום. אל תצחקו עליי.
קניתי את הקרמסו של שופרסל, את הדגם האוטומטי. חיפשתי משהו שייתן טעם דומה לקפה שהייתי שותה כילד בארגנטינה. שם אוהבים אספרסו עם טעמי רובוסטה וקרמה עבה. על האספרסו שמים לפעמים קצת קצפת מתוקה במקום חלב.
הקרמסו די הפתיעה אותי. אהבתי את קפסולות האספרסו, פחות את הריסטרטו. גם האלבה נחמדים. האספרסו שלהם עשיר בטעם, משאיר טעם נחמד בפה. הנטול קפאין לא היה טעים.
מתקן ההקצפה יקר. קניתי ב-60 שקלים מוט פשוט. המכונה נראית טוב, עושה רושם של מכונה חזקה ומאוד קלה לתפעול. חוץ מזה, בבאר שבע יש בעיה של חנויות קפה. פשוט אין. שופרסל מחזיקים את הקפסולות (קפסולה עולה כ-1.5 שקלים) והבנתי שהם הולכים לפתח את תחום הקפה.
המכונה נחמדה למי שלא רוצה להתעסק עם מטחנות, מתקני קלייה, מיכלי מים וכו'. עם זאת, אני מודע שבטח יש מכונות באלפי שקלים שנותנים תוצאה הרבה יותר אנינה. בעיניי, זה עניין של קפה טעים-לא טעים. לטעמים שאהבתי, יצא קפה עם ניחוח עשיר ומגרה, עפ קרמה טובה, טעם עשיר ומענג מאוד, בלי טעם הלווי ההוא שגורם לצרבת ובטח יש לו שם מקצועי.
באשר לריסטרטו - הוא טעים, רק כשלא מוסיפים לו סוכר. הנטול, לא יודע למה, היה מודגש מדי לטעמי.
אם יש מישהו שחשב לקנות את המכונה - לפחות בעיניי היא בסדר גמור והטעמים: אספרסו, אלבה ופר-מקאיטו טעימים.
קניתי את הקרמסו של שופרסל, את הדגם האוטומטי. חיפשתי משהו שייתן טעם דומה לקפה שהייתי שותה כילד בארגנטינה. שם אוהבים אספרסו עם טעמי רובוסטה וקרמה עבה. על האספרסו שמים לפעמים קצת קצפת מתוקה במקום חלב.
הקרמסו די הפתיעה אותי. אהבתי את קפסולות האספרסו, פחות את הריסטרטו. גם האלבה נחמדים. האספרסו שלהם עשיר בטעם, משאיר טעם נחמד בפה. הנטול קפאין לא היה טעים.
מתקן ההקצפה יקר. קניתי ב-60 שקלים מוט פשוט. המכונה נראית טוב, עושה רושם של מכונה חזקה ומאוד קלה לתפעול. חוץ מזה, בבאר שבע יש בעיה של חנויות קפה. פשוט אין. שופרסל מחזיקים את הקפסולות (קפסולה עולה כ-1.5 שקלים) והבנתי שהם הולכים לפתח את תחום הקפה.
המכונה נחמדה למי שלא רוצה להתעסק עם מטחנות, מתקני קלייה, מיכלי מים וכו'. עם זאת, אני מודע שבטח יש מכונות באלפי שקלים שנותנים תוצאה הרבה יותר אנינה. בעיניי, זה עניין של קפה טעים-לא טעים. לטעמים שאהבתי, יצא קפה עם ניחוח עשיר ומגרה, עפ קרמה טובה, טעם עשיר ומענג מאוד, בלי טעם הלווי ההוא שגורם לצרבת ובטח יש לו שם מקצועי.
באשר לריסטרטו - הוא טעים, רק כשלא מוסיפים לו סוכר. הנטול, לא יודע למה, היה מודגש מדי לטעמי.
אם יש מישהו שחשב לקנות את המכונה - לפחות בעיניי היא בסדר גמור והטעמים: אספרסו, אלבה ופר-מקאיטו טעימים.
דני בלר
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

האמת, לא העלתי תמונות כי בהשוואה למכונות שיש פה לחבר'ה בבית, זה בטח משהו נורא מביש. אבל בכל זאת, נחמד שיש אופציה עממית לשתות משהו שהוא לא נס קפה, אם כי יש מגורענים לא רעים בכלל. בטח תצחקו, אבל הרד מאג פחות זוועתי ממה שחשבתי כשקניתי אותו בגלל מחסור כיס. כשאגיע הביתה אנסה לצלם איכשהוא. אין לי מצלמה.
תודה.
תודה.
דני בלר
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תפסיק להתנצל ותתחדש על הרכישה.
נפרגן לך גם אם תהנה מקפה שחור בכוס, אף אחד לא תלה פה שלט שצריך ציוד בעשרות אלפי שקלים כדי להנות מקפה.
תהנה מכל רגע ותתענג על הקפה, בכלל רצוי תמיד לאמץ משהו שעושה לך טוב
.
נ.ב: ללא תמונה תחטוף
נפרגן לך גם אם תהנה מקפה שחור בכוס, אף אחד לא תלה פה שלט שצריך ציוד בעשרות אלפי שקלים כדי להנות מקפה.
תהנה מכל רגע ותתענג על הקפה, בכלל רצוי תמיד לאמץ משהו שעושה לך טוב
נ.ב: ללא תמונה תחטוף
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

חחחח. תראה, לטעמי, הקפה משלשת הקפסולות שציינתי טעים מאוד. לא נופל מדברים טובים ששתיתי בבתי קפה בבאר שבע. אגדיר את הטעמים כבעלי גוף, ניחוח נהדר, טעם מלא בפה, מרגישים את הקליה. אני מקפיד להשתמש במים מסוננים ובכוסות אספרסו מחוממים. בארגנטינה אחד הסודות של קפה טוב הוא מערכת פילטרים שיש ליד המכונה, המסננים את הכלור ואת טעמי הלוואי, יש מקומות שם שהמים קשים מאוד. מן הסתם, גם ככה בארץ. מה שכן, זה נורא טקסי בעיניי. להכין אספרסו טוב ולשמוע מוסיקה דרך מגבר מנורות. הנאה לכל החושים. (מגבר מנורות סיני. כל הציוד שלי פרולטריוני...).
דני בלר
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
תהנה ותתחדש 
וברוך הבא לפורום.
יאללה, לשרשור היכרות, עם תמונות של המכונה וגם של הקפה שהיא מנפקת!
http://www.htcafe.co.il/vt99392.%D7%A9% ... 7%A4%D7%94
וברוך הבא לפורום.
יאללה, לשרשור היכרות, עם תמונות של המכונה וגם של הקפה שהיא מנפקת!
http://www.htcafe.co.il/vt99392.%D7%A9% ... 7%A4%D7%94
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- savdoc
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 87 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודה על השיתוף עם הקניה והנסיון שלך
הכי חשוב שיהיה טעים וטוב באופן אישי עבורך
ולכל אחד/ת באופן אישי עם מה שמתאים לו/ה
נחמד מאד שהקפה היום-יומי בבית יותר טעים מהקפה בבית קפה
מצד שני גם מאכזב
הכי חשוב שיהיה טעים וטוב באופן אישי עבורך
ולכל אחד/ת באופן אישי עם מה שמתאים לו/ה
נחמד מאד שהקפה היום-יומי בבית יותר טעים מהקפה בבית קפה
מצד שני גם מאכזב
רק אחרי שחווים משהו יותר טעים...מבינים
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

יש מכונה ידנית ב-599 ויש את האוטומטית שקניתי, שעולה 799. קפסולה עולה כ-1.5 שקלים - 50 שקלים ל-32 קפסולות. המקציף שלהם עולה כ-300 שקלים, קניתי את הדבר הכי פשוט, מקציף מוט כזה, 60 שקלים, אני מחמם את החלב במיקרו ומקציף, אבל אל תספר לחבר'ה בפורום, כי יסלקו אותי... לא מספיק שאין לי איזה לה-ג'נווזה או משהו כזה, אני גם מקציף כמו פליט...
תראה, בעיניי המכונה מוצלחת מאוד והקפסולות שלהם טובות. נהנתי מהריסטרטו, אבל במידה של אספרסו (60 מ"ל). יש בו את טעם הקליה שאני אוהב. גם האלבה והאספרסו טובים מאוד. הנטול שלהם היה לי טיפה חמוץ. אלה שציינתי משאירים טעם מאוד נעים, הארומה שלהם משגעת. הריסטרטו מצויין בלי חלב, האחרים טובים גם עם חלב.
כמובן, אני מציע לך להשקיע בספלים טובים. תחמם אותם לפני המזיגה. המכונה עצמה יפה ובאה בכמה צבעים. היא קלה להפעלה. היא מכונה ביתית שלא תופסת הרבה מקום. היא אצלי כשבוע, מנפקת לי קפה טוב של בוקר ובערבים, אחרי העבודה, אני נהנה מאספרסו או אספרסו ארוך עם חלב. עם המכונה אתה מקבל ערכת התנסות של קפסולות, איתה תוכל לברור לך את הסוגים שאתה אוהב.
בעיניי המחיר שלה הוגן, גם נוח מאוד שהקפסולות שזמינות לך בסופר.
יש עוד דבר שאני נהנה ממנו מאוד: סודה סטרים מוכרת תרכיזים משלה. אתה לא יודע כמה חסכתי בעלויות של טוניק. וגרנדין. וג'ינג'ר אייל. מהרגע שבתי הקפה בבאר שבע התחילו לדפוק מחירים ולשים סלקטורים בכניסה, אין כמו בבית. אפיול הקפה יותר טעים...
לא יודע, אבל אני נהנה מאוד.
תודה לך.
תראה, בעיניי המכונה מוצלחת מאוד והקפסולות שלהם טובות. נהנתי מהריסטרטו, אבל במידה של אספרסו (60 מ"ל). יש בו את טעם הקליה שאני אוהב. גם האלבה והאספרסו טובים מאוד. הנטול שלהם היה לי טיפה חמוץ. אלה שציינתי משאירים טעם מאוד נעים, הארומה שלהם משגעת. הריסטרטו מצויין בלי חלב, האחרים טובים גם עם חלב.
כמובן, אני מציע לך להשקיע בספלים טובים. תחמם אותם לפני המזיגה. המכונה עצמה יפה ובאה בכמה צבעים. היא קלה להפעלה. היא מכונה ביתית שלא תופסת הרבה מקום. היא אצלי כשבוע, מנפקת לי קפה טוב של בוקר ובערבים, אחרי העבודה, אני נהנה מאספרסו או אספרסו ארוך עם חלב. עם המכונה אתה מקבל ערכת התנסות של קפסולות, איתה תוכל לברור לך את הסוגים שאתה אוהב.
בעיניי המחיר שלה הוגן, גם נוח מאוד שהקפסולות שזמינות לך בסופר.
יש עוד דבר שאני נהנה ממנו מאוד: סודה סטרים מוכרת תרכיזים משלה. אתה לא יודע כמה חסכתי בעלויות של טוניק. וגרנדין. וג'ינג'ר אייל. מהרגע שבתי הקפה בבאר שבע התחילו לדפוק מחירים ולשים סלקטורים בכניסה, אין כמו בבית. אפיול הקפה יותר טעים...
לא יודע, אבל אני נהנה מאוד.
תודה לך.
דני בלר
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
תתחדש, ותהנה מקפה! לקרמסו יש כמה טעמים ״ חדשים״ כמו אתיופיה וסנטו דומינגו, שהם לא נמכרים בארץ כאט. סיבה לכך אולי מחיר נמוך יחסית ( 1.5₪) שהם תייגו לקפסולה שלהם (באירופה קפסולות שלהם במחיר של נספרסו)וזה הכרחי לתפיסה מהירה ואגרסיבית( מבחינה שיווקית) של נתך שוק המאוד גודל של קפסולות בארץ. כבר עכשיו שחקנים גדולים כמו נספרסו ואספרסו קלאב מרגישים מאוימים ומורידים מחירים ויוצאים עם דילים . אנחנו לגלגנו פה על מבחן טעימות של the marker ועכשיו הגיע לtv פרסומת של ילו ומיו, שבה מככב מבחן של ״ מומחים״ ...
מתחמם עולם הקפה בארץ , וזה מבורך. זה זמן טוב להתחיל. במיוחד שטעמים אלה מזכירים לך ארגנטינה...
מתחמם עולם הקפה בארץ , וזה מבורך. זה זמן טוב להתחיל. במיוחד שטעמים אלה מזכירים לך ארגנטינה...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני בעד אספרסו קלאב. הכי הרבה קפסולות והדיל הכי משתלם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
beller
- חבר פעיל במיוחד

אצלי זה היה עניין של זמינות. אין לי יילו ליד הבית (בסניף לא ידעו על מה אני מדבר בכל אופן), נספרסו כרוך בתשלום משלוח יקר לבאר שבע, הם עובדים עם FEDEX, כמו עם כל הדברים האלה, לחברות אין נציגות בבאר שבע. לפחות כאן מדובר בשופרסל+ניופאן והקפסולות זמינות בכל סופר של הרשת בבאר שבע. בעיניי נראה מטומטם לשלם 2.5 שקל לקפסולה של נספרסו+משלוח, שלך תדע מתי יגיע אלייך.
דני בלר