התלבטות לגבי עצמת הארה
שלום רב
מזה זמן מה שאני מתלבט ומחפש לקנות טלוויזיה טובה בפחות מ2000 ש"ח.
אתמול נפלה בידי הזדמנות לרכוש את המקרן הבא:
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... &~lt=popup
במחיר של 1800 שקל. המקרן הזה יאפשר לי את הבחירה בין מסך 30 אינצ' ל80 אינצ', את היכולת להעביר אותו חדר בקלות וכו'.
א-ב-ל: לצד היתרונות שלו (ניגודיות 1:10,000 ואורך חיי מנורה 20,000 ש' - נורת לד DLP),
יש לו חיסרון אחד משמעותי: עצמת הארה של ANSI Lumens 300 . השאלה היא אם לפסול אותו על סמך זה, או שזה מתבטל לעומת היתרונות?‬
עיקרי השימוש בו הם צפיה בHOT ובסרטים מהמחשב, לרוב הוא ימוקם בסלון יחסית גדול (4X4 ותקרה גבוהה) אבל שניתן להחשיכו. מרחק צפיה 3.5 מ'.
כאן יש ריוויו שלו:
תודה מראש:)
ירדן
מזה זמן מה שאני מתלבט ומחפש לקנות טלוויזיה טובה בפחות מ2000 ש"ח.
אתמול נפלה בידי הזדמנות לרכוש את המקרן הבא:
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... &~lt=popup
במחיר של 1800 שקל. המקרן הזה יאפשר לי את הבחירה בין מסך 30 אינצ' ל80 אינצ', את היכולת להעביר אותו חדר בקלות וכו'.
א-ב-ל: לצד היתרונות שלו (ניגודיות 1:10,000 ואורך חיי מנורה 20,000 ש' - נורת לד DLP),
יש לו חיסרון אחד משמעותי: עצמת הארה של ANSI Lumens 300 . השאלה היא אם לפסול אותו על סמך זה, או שזה מתבטל לעומת היתרונות?‬
עיקרי השימוש בו הם צפיה בHOT ובסרטים מהמחשב, לרוב הוא ימוקם בסלון יחסית גדול (4X4 ותקרה גבוהה) אבל שניתן להחשיכו. מרחק צפיה 3.5 מ'.
כאן יש ריוויו שלו:
תודה מראש:)
ירדן
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בד"כ נתון לגבי עוצמת הארה הוא מאוד אופטימי ולרוב מייצג מצב לא ראוי לצפיה.
במקרני ק"ב, הבהירות במצב מכויל, היא ברוב המקרים פחות ממחצית מהערך שמציין היצרן.
במקרה הנ"ל, 300 הוא מספר נמוך מראש.
לא ראיתי את המקרן המדובר, אבל מדובר במקרן נייד למצגות, כך שלא הייתי מצפה ליותר מדי בגזרת איכות התמונה.
במקרני ק"ב, הבהירות במצב מכויל, היא ברוב המקרים פחות ממחצית מהערך שמציין היצרן.
במקרה הנ"ל, 300 הוא מספר נמוך מראש.
לא ראיתי את המקרן המדובר, אבל מדובר במקרן נייד למצגות, כך שלא הייתי מצפה ליותר מדי בגזרת איכות התמונה.
No place like home.......... Theater
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
מסכים עם מרטין
תצטרך להחיך את החדר לגמרי על מנת לראות משהו עם המקרן הזה
עצמת המקרן אמנם כן משנה ו 300 זו עוצמה ממש נמוכה כך שלא הייתי מצפה שהמקרן יוכל להחליף עבורך את הטלוויזיה
תצטרך להחיך את החדר לגמרי על מנת לראות משהו עם המקרן הזה
עצמת המקרן אמנם כן משנה ו 300 זו עוצמה ממש נמוכה כך שלא הייתי מצפה שהמקרן יוכל להחליף עבורך את הטלוויזיה