רמקולים בדיוטי פרי
הי
אני יודע שמוכרים עכשיו בדיוטי פרי את הסט הבסיסי S11 של פיוניר במקום JBL שאזל.
מישהו קנה בימים האחרונים ויודע אם זה כולל sub?
פשוט שלחתי חבר לקנות JBL והוא קנה את הפיוניר ואני לא יודע אם זה כולל את ה - sub
כי הוא לא שאל .על החשבונית כתוב s11.
ניתן עדיין להתחרט כי הוא עוד לא חזר.
שלחתי שאלה באתר באג דיוטי פרי ועדיין לא ענו והשאלה אם הם יודעים.
תודה למשיבים, זה קצת דחוף.
יואב
אני יודע שמוכרים עכשיו בדיוטי פרי את הסט הבסיסי S11 של פיוניר במקום JBL שאזל.
מישהו קנה בימים האחרונים ויודע אם זה כולל sub?
פשוט שלחתי חבר לקנות JBL והוא קנה את הפיוניר ואני לא יודע אם זה כולל את ה - sub
כי הוא לא שאל .על החשבונית כתוב s11.
ניתן עדיין להתחרט כי הוא עוד לא חזר.
שלחתי שאלה באתר באג דיוטי פרי ועדיין לא ענו והשאלה אם הם יודעים.
תודה למשיבים, זה קצת דחוף.
יואב
הסט S11 לכשלעצמו לא כולל סאב.
בדיוטי צרפו אליו בזמנו את S21W, כשאזל במלאי סט המערכת השלם S-HS100.
הכיתוב על החשבונית לא בהכרח מוכיח משהו, ייתכן שלבאג פשוט יותר כך.
בדר"כ הם עונים מהר במיילים דרך האתר, תוכל גם לפנות אליהם דרך הפייסבוק שלהם.
אולי מישהו מהחברים חזר לא מזמן וירשום לך במידה וראה/רכש.
בדיוטי צרפו אליו בזמנו את S21W, כשאזל במלאי סט המערכת השלם S-HS100.
הכיתוב על החשבונית לא בהכרח מוכיח משהו, ייתכן שלבאג פשוט יותר כך.
בדר"כ הם עונים מהר במיילים דרך האתר, תוכל גם לפנות אליהם דרך הפייסבוק שלהם.
אולי מישהו מהחברים חזר לא מזמן וירשום לך במידה וראה/רכש.
חבר יקר
אני קניתי את הסט הזה לפני כחודשיים וחצי.
בזמן ההמתנה לקבלתם יחד עם הרסיבר (כמובן VSX421) היו לי ספקות ולבטים רבים מכיוון שמאוד רציתי את הסט של JBL ולא את הסט הזה
לאחר שלקחתי את החבילות לביתי פתחתי את הרסיבר ופשוט התאהבתי פעם ראשונה שאני מחזיק בבעלותי (אני צעיר גר עם ההורים) מכשיר עוצמתי (יש בבית רסיבר "המותג"
)
לבסוף הגעתי להחלטה (ותובנה) בעזרתם העדיבה של כמה מחברי הפורום שלא מתאים לי הסט הזה ואפילו לא פתחתי אותו (אגב נמכר לא מזמן גם דרך מודעה פה בפורום )
אני ממליץ לך בחום לא לרכוש מוצרים בצורה של "נו טוב שיהיה זה ממש הרבה יותר זול מבארץ" מפני שלפי דעתי אתה צריך להיות שלם עם המוצרים שאתה קונה. אגב הנה כתבה מעניינת
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 80,00.html
לבסוף קיבלתי זוג מדפיים במתנה שאני כרגע שומע איתם ואני חוסך ע"מ שאוכל לקנות סט שאני יהיה שלם איתו (Polk Audio RM95 + PSW110)
בנוסף חפש בעיתונים לפעמים ניתן למצוא את ה JBL ב 1000 שקל בחנויות בארץ (לא יודע אם אני יכול לפרסם שמות אבל אשמח לשלוח לך את המודעות לכשאראה אותם שוב)
אני קניתי את הסט הזה לפני כחודשיים וחצי.
בזמן ההמתנה לקבלתם יחד עם הרסיבר (כמובן VSX421) היו לי ספקות ולבטים רבים מכיוון שמאוד רציתי את הסט של JBL ולא את הסט הזה
לאחר שלקחתי את החבילות לביתי פתחתי את הרסיבר ופשוט התאהבתי פעם ראשונה שאני מחזיק בבעלותי (אני צעיר גר עם ההורים) מכשיר עוצמתי (יש בבית רסיבר "המותג"
לבסוף הגעתי להחלטה (ותובנה) בעזרתם העדיבה של כמה מחברי הפורום שלא מתאים לי הסט הזה ואפילו לא פתחתי אותו (אגב נמכר לא מזמן גם דרך מודעה פה בפורום )
אני ממליץ לך בחום לא לרכוש מוצרים בצורה של "נו טוב שיהיה זה ממש הרבה יותר זול מבארץ" מפני שלפי דעתי אתה צריך להיות שלם עם המוצרים שאתה קונה. אגב הנה כתבה מעניינת
http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 80,00.html
לבסוף קיבלתי זוג מדפיים במתנה שאני כרגע שומע איתם ואני חוסך ע"מ שאוכל לקנות סט שאני יהיה שלם איתו (Polk Audio RM95 + PSW110)
בנוסף חפש בעיתונים לפעמים ניתן למצוא את ה JBL ב 1000 שקל בחנויות בארץ (לא יודע אם אני יכול לפרסם שמות אבל אשמח לשלוח לך את המודעות לכשאראה אותם שוב)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.