Alcatraz - השרשור הרישמי
-
whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
היי חברים,
לא יודע מה איתכם אבל לאחר שראיתי את פרק הפיילוט אכן יש למה לצפות. עוד סדרה לעקוב אחריה מבית היוצר של אברהמס.
לאור הציפיות הגבוהות מהסדרה הרבה צופים משווים אותה ל"אבודים" אך נראה לי שההשוואה אינה במקום.
בגלל הסיום השנוי במחלוקת של "אבודים" ביקשו ברשת פוקס מאברהמס לקבל את קווי העלילה של הסדרה ולדעת מראש להיכן היא מתפתחת.
כמובן ש Michael Giacchino הינו המלחין/מפיק מוסיקלי של הסדרה ולכן כל המעברים נשמעים לכם מוכרים.
בכל מקרה צופה אחד נלהב כבר יש לסדרה בבית, בציפייה לפרק 3.
לא יודע מה איתכם אבל לאחר שראיתי את פרק הפיילוט אכן יש למה לצפות. עוד סדרה לעקוב אחריה מבית היוצר של אברהמס.
לאור הציפיות הגבוהות מהסדרה הרבה צופים משווים אותה ל"אבודים" אך נראה לי שההשוואה אינה במקום.
בגלל הסיום השנוי במחלוקת של "אבודים" ביקשו ברשת פוקס מאברהמס לקבל את קווי העלילה של הסדרה ולדעת מראש להיכן היא מתפתחת.
כמובן ש Michael Giacchino הינו המלחין/מפיק מוסיקלי של הסדרה ולכן כל המעברים נשמעים לכם מוכרים.
בכל מקרה צופה אחד נלהב כבר יש לסדרה בבית, בציפייה לפרק 3.
עלילה נחמדה עם פוטנציאל ואני כנראה אצפה בכל פרק.
עושה רושם שכמו בעונה הראשונה של אבודים יש התמקדות בדמות אחת בכל פרק יחד עם התקדמות איטית בעלילה הכוללת.
אין ספק שהפעם לא נתנו לו לשחק משחקים, וכבר בפרק הראשון הוא חשף יותר מאשר בעונה שלמה של אבודים.
המשחק מוגזם לטעמי, מרגיש אפילו קצת כמו אופרת סבון לעיתים. יותר מדי חוסר אמינות (בדר"כ לא מפריע לי, אבל הפעם זה מוגזם). אבל כפי שאמרתי כמובן שאני אצפה בכל פרק, ואמשיך לקטר....
עושה רושם שכמו בעונה הראשונה של אבודים יש התמקדות בדמות אחת בכל פרק יחד עם התקדמות איטית בעלילה הכוללת.
אין ספק שהפעם לא נתנו לו לשחק משחקים, וכבר בפרק הראשון הוא חשף יותר מאשר בעונה שלמה של אבודים.
המשחק מוגזם לטעמי, מרגיש אפילו קצת כמו אופרת סבון לעיתים. יותר מדי חוסר אמינות (בדר"כ לא מפריע לי, אבל הפעם זה מוגזם). אבל כפי שאמרתי כמובן שאני אצפה בכל פרק, ואמשיך לקטר....
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
גם אני ראיתי את שני הפרקים הראשונים אתמול.
יש כמובן כמה דברים שמזכירים קצת את LOST , כמו סגנון המוסיקה , הלוגו של הסדרה שמופיע מדי פעם בין סצינה לסצינה.
וכמובן הוגו
אהבתי שהוא ממשיך בהרגל שלו לתת תפקידים ראשיים לשחקנים לא מוכרים.
מחכה לפרק הבא.
הורדתי את שני הפרקים ב-SD ואותם ראיתי , רק אחר כך ראיתי שיש גם להורדה ב-HD (שמתי להוריד כמובן). מה שהפתיע אותי זה שפרק של 42 דקות מתבטא בגודל קובץ של גיגה וחצי.
יש כמובן כמה דברים שמזכירים קצת את LOST , כמו סגנון המוסיקה , הלוגו של הסדרה שמופיע מדי פעם בין סצינה לסצינה.
וכמובן הוגו
אהבתי שהוא ממשיך בהרגל שלו לתת תפקידים ראשיים לשחקנים לא מוכרים.
מחכה לפרק הבא.
הורדתי את שני הפרקים ב-SD ואותם ראיתי , רק אחר כך ראיתי שיש גם להורדה ב-HD (שמתי להוריד כמובן). מה שהפתיע אותי זה שפרק של 42 דקות מתבטא בגודל קובץ של גיגה וחצי.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
ראיתי את הפרק הראשון, נחמד. בהחלט רואים שאבודים משפיעה על הסדרה הזו בהקשר של מי טוב מי רע וכל מיני דגשים על דברים קטנים שאחר כך צריך לזכור.
היה נחמד מאוד . נחכה לפרק הבא (תרגום לייתר דיוק)
היה נחמד מאוד . נחכה לפרק הבא (תרגום לייתר דיוק)
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ראיתי את הפרק הראשון אתמול, נראה נחמד, נמשיך לצפות.
הבעיה שלי היא שאני כבר מצפה מראש לסוף מעצבן לסידרה (לא שאני יודע מה הוא יהיה, זה פשוט עבודה של אברהמס שלא יודע לסיים סדרות כמו שצריך).
הבעיה שלי היא שאני כבר מצפה מראש לסוף מעצבן לסידרה (לא שאני יודע מה הוא יהיה, זה פשוט עבודה של אברהמס שלא יודע לסיים סדרות כמו שצריך).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אבי לא נכנס לוויכוח הזה....אני חושב שאבודים הסתיימה בדיוק כמו שצריך.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה לא רק אבודים, גם הסופים של פליסיטי, וזהות בדויה לא היו בדיוק יצירות מופת, ובטח שלא תאמו לרמת הסדרות (פליסיטי פחות, אבל זהות בדויה היה צורם למדי).agent__smith כתב:אבי לא נכנס לוויכוח הזה....אני חושב שאבודים הסתיימה בדיוק כמו שצריך....
לגבי אבודים, הדעות חלוקות, וזה באמת לא נושא הוויכוח, כל אחד ודעתו, אני מכבד את זה שאהבת את הסוף, אני התעצבנתי.
אולי פחות מהסוף עצמו ויותר מהעובדה שמשכו עונה שלמה חסרת כל תוכלת ותרומה לעלילה (מה לעשות? האולפנים והרשת לא רצו לוותר על ביצי הזהב שלהם ככה סתם וסחטו את הסדרה עד תום).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
+1agent__smith כתב:אבי לא נכנס לוויכוח הזה....אני חושב שאבודים הסתיימה בדיוק כמו שצריך....
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- agent__smith
- חבר מכור קשה

תודה פיקסיז...
אבי אני חושב שלסגור כזו סדרה אפשר רק בעזרת סוף פתוח,
כל סוף סגור היה עושה עוול למשהוא או מישהוא, לכן הסוף שהיה התאים בול.
וללא קשר פשוט הזוי כמה הסדרה הזו נחרטה בתודעה והייתה כל כך טובה שעדיין עומדים בצל שלה.
אבי אני חושב שלסגור כזו סדרה אפשר רק בעזרת סוף פתוח,
כל סוף סגור היה עושה עוול למשהוא או מישהוא, לכן הסוף שהיה התאים בול.
וללא קשר פשוט הזוי כמה הסדרה הזו נחרטה בתודעה והייתה כל כך טובה שעדיין עומדים בצל שלה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אני יותר לחוץ שיהיה סוף הגיוני ל-FRINGE. ללא ספק הנפילה של הסוף של אבודים גרם להסקת מסקנות וב-FRINGE יש הרבה מאוד מידע שנחשף מאשר מה שהיה ב-LOST.
בכל מקרה, נמתין עוד כמה פרקים ואז נשקול. באסה שאין את זה ביס.
בכל מקרה, נמתין עוד כמה פרקים ואז נשקול. באסה שאין את זה ביס.
כרגע לא yes ולא hot רכשו את הסדרה. לדעתי לאור סימני השאלה הגדולים שמרחפים על סדרות ג'י ג'י אברהמס אנשי הרכש ביס והוט מעדיפים לשבת על הגדר ולחכות ולראות אם הסדרה תצליח בארה"ב או תיפול ובהתאם לכך להחליט אם לרכוש אותה.oferlaor כתב:אני יותר לחוץ שיהיה סוף הגיוני ל-FRINGE. ללא ספק הנפילה של הסוף של אבודים גרם להסקת מסקנות וב-FRINGE יש הרבה מאוד מידע שנחשף מאשר מה שהיה ב-LOST.
בכל מקרה, נמתין עוד כמה פרקים ואז נשקול. באסה שאין את זה ביס....
הרגשה אישית שלי שהסדרה תיכשל באמריקה, אבל אני לא נביא.
מבחינתי באופן אישי, הסיכוי היחידי שאצפה בסדרה הזאת הוא רק אם היא תגמור עונה שלמה עם ביקורות טובות ותחודש לעונה שנייה. (ואז אצפה בעונה שלמה ברצף).
יש היום כל כך הרבה סדרות איכותיות שממלאות לי את הזמן שאין לי רצון או זמן להמר על חתול בשק.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

+1 שהוט ויס מחכים ... ועופר להזכיר רק בעונות המאוחרות של סדרות שכן הצליחו הם התחילו לשדר ממש אחרי השידור בארה"ב.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

דווקא היה טוב הפרק השני... במיוחד הסוף. די השאיר אותי בסימן שאלה.
שמתם לב שהפסקול של המתח ממש כמו באבודים ?
שמתם לב שהפסקול של המתח ממש כמו באבודים ?