עזרה לקניית מוצר קצת דחוף לי LG LW570Y 42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

חדש פה.

אז ככה אני צריך טלוויזיה לחדר מה שאני צריך שיהיה בו זה FULL HD,LED,3D.
המסך עצמו הוא בגודל 42 אינץ עכשיו החדר שלי בגודל בערך 4 מטר לאורך הצפייה בעיקרון מהמיטה והכיסא של המחשב
אני מאמין שבעיקרון אני יראה מ3 מטר משהוא כזה.
הסכום שהקצבתי לעצמי זה עד 5000 ש"ח אז אמרתי אני עושה הכול הורדת מחירים הכול עכשיו ככה יש לי הצעה למסך הזה בסכום של 4600 ש"ח האם כדאי או שיש מסכים יותר טובים בשבילי מה כדאי ועם יש למישהוא מסך כזה ויכול לעזור לי אני יודה לו מאוד מאוד כי אני מתכנן ליקנות אותו ועם יש לכם הצעה אחרת בשבילי אז תודה.
עכשיו בטלוויזיה הזאת יש HDMI 1.3 והבנתי שצריך 1.4 בשביל זרימה של תלת מימד מה עושים מה אני יכול לעשות או שאתם ממליצים לי לחכות שיצא משהוא יותר טוב הסרטים יעוברו דרך המחשב וממיר HD של הוט או יס .
עדיין לא ראיתי תטלוויזיה בחנות עשיתי את זה טלפונית עם חברים האם כדאי יהיה לרכוש תמסך במחיר של כ4600ש"ח התקציב שלי עד 5000 ש"ח תודה לעוזרים מראש.

תודה לעוזרים מראש.
בברכה גל.

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #2 

אתה קודם כל חייב לראות בעיניים את המסך, לא לקנות טלפונית.
שנית, יגידו לך כאן שלמרחק של 3 מטר אתה צריך 47-50 אינץ' וחלק יגידו גם 55...
אני צופה מ2.8 מטר ויש לי את אותו דגם רק בגודל 47" ובכיף הייתי משדרג לגודל גדול יותר אם היה לי את התקציב.
חבל שתקנה טלוויזיה 42 ותתבאס מהגודל.

bsiz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

קודם כל קשה להאמין שבמחיר הזה תמצא משהו יותר טוב. אבל קח בחשבון שלlg יש בעיית אינפוט חרג שהנפיקה למשחקי סונח וxbox. נכון שאולי לhd אתה יכול לקנות משהו יותר גדול אבל בגלל שזה תלת מימד פסיבי אתה תראה את התלת פחות טוב מהמרחקים ההאלו . אבל אם החלטת על תקציב אז זה לא משנה

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני חושב ככה עם אני יקח משהוא גדול יותר מ42 יהיה מריחה בתמונה ככה לפחות אני חושב אין לי ניסיון עם LCD וLED.

אני אומר לחניות תמחיר שקבלתי הם מקבלות שוק הם אומרים לי עם קיבלתה מחיר כזה 4600 זה משהוא טוב ועם יש לך אחריות של ח.י תיקנה בלי לחשוב יותר מידי.
עכשיו אחת מהשאלות שלי היא כזאת איך התלת ממיד השחור האיכות שלה בממיר והביצועי מסך המרחק שאני יצפה זה 2.7 מה עושים ומה אתם ממליצים לי לעשות?

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #5 

מסך שעולה בערך 6,500 קיבלת ב-4,600 ?
אם יש לך עוד 10 חתיכות תביא לי, אני מעוניין ביבוא רשמי של ח.י

עזוב אותך שטויות, גש לחנויות ותראה דגמים בתקציב שלך..
תמתח קצת את התקציב [הקצת 5,000... ] תוסיף עוד קצת ותרכוש 51D550.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אבל זה פלזמה אחי ואני חושב שפלזמה זה לא כל כך טוב ועם אתה אומר שהצעה שקיבלתי היא 4600 משתלמת אז אתה אומר שכדאי לקחת והיו עוד כאלה שהציעו גם ב5500 ו5300 צריך לברר וליבדוק טוב טוב ואני ומה ההבדל בין פלזמה לLED אני חושב שLED יותר טוב
והטלוויזיה שאני רוצה היא מגניבה מאוד ושמעתי שיש לה לפלזמה הזאתי הישתקפות חזקה מאוד מאוד מאוד
בגלל זה אני לא רוצה פלזמות :?

תודה על העזרה

אהה ואגב הציעו לי היום תטלוויזיה עם מתלה לקיר+ 2 סרטים תלת מימד ערכת מסיבה שזה+5 משקפיים ועוד סוג משקפים לכאלה שלובשים כאילו כמו משקף שמש לכאלה שחובשים משקפים ב5600 שקל

ועוד משהוא הפלזמה שהראתה לי בדקתי על הדגם ורוצים עלייה הכי זול שמצאתי זה 5100 לא הרבה עדיין אני מעדיף לLED מאשר פלזמה בגלל ההישתקפות .

תודה(:

zone51
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

אולי תגלה לנו איך ואיפה השגת כזה מחיר?

שליחה #7 

אולי תגלה לנו איך ואיפה השגת כזה מחיר?

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

מצטער שהטעתי אנשים כן כן לפי מה שאמרתם פה ביררתי יותר לעומק הבן אדם חשב שאני מתכוון לדגם LW450Y ב4600.

צריכים היום להיתקשר אליי לתת לי עוד 4 הצעות מחיר יעדכן היום את כל הפרטים שנתנו לי.
ומאיפה .

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #9 

1.לגבי התלת מימד אפשר לראות תלת מימד עם 1.3 ההבדל בין 1.3 ל1.4 הוא ש ב 1.4 ניתן לראות תלת מימד ברזולוציה מלאה וב 1.3 חצי רזולוציה +משקף פסיבי של LG =סביר

2.קשה לי להאמין שקיבלת מחיר כזה ועוד של ח.י ,אבל אם אתה אומר שכן אז לך תקנה אותה עכשיו ,ואני גם רוצה כמה כאלה {אני רציני }
3.לגבי פלזמה או LED :היו המון שירשורים על זה בפורומים ובאתרים בחו"ל שתי הטכנולוגיות האלה סגרו פערים רבים וקשה מאוד לענות חד משמעית איזה טכנולוגיה "מנצחת" יש יתרונות וחסרונות לגבי כול אחת מהטכנולוגיות {כמובן שבודקים מסכים בעלי תכונות שווים}
4.יש לי את הדגם 51 D550 מסך מצויין וכמובן שהוא FULL 3D ולא HALF 3D לגבי השתקפויות זה נכון שיש וזה נוגע לגבי כל הפלזמות יש כאלה שפחות ויש שיותר ,אבל זה לא מפריע כל כך כמו שכולם מתארים זה בכלל לא ככה ויש לי סלון מואר ורואים מצויין, במיוחד שאתה רוצה מסך לחדר שהוא יותר חשוך {אני רושם את זה בגלל שאתה פשוט מספיד את הפלזמות}
5.לגבי המחיר שראית 5100, זה לא סמליין 3 שנים וזה ללא זוג משקפיים אז צריך לבדוק טוב טוב ואולי זה ללא הובלה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #10 

אליקו,

מבחינת רזולוציה ההבדל בין HDMI1.3 ל HDMI1.4 הוא התמיכה בסינגל לינק של 2560X1600 של ה 1.3 שעלתה ל 4096X2160 ב 1.4. ככה שגם 1.3 תומך ב FULL HD.

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

integral

HDMI 1.3 תומך בתלת מימד גם ברזולוציה גבוהה אמרתי את זה, אבללל הוא תומך ב 1080I ולא P שאת ההבדלים ביניהם אתה בטח יודע
ויש עוד הבדלים זה לא רק ב3D :http://www.differencebetween.net/techno ... 3-and-1-4/

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

ומה כל זה קשור לתלת הפאסיבי של LG בדיוק?

הטלוויזיה תומכת בתלת FULL HD 1080P.

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

integral אני לא יודע אם יצא לך לצפות הרבה בתלת פסיבי אח שלי קנה את LW 570 ומה לעשות שהתלת לא יותר מסביר ובהמרה ממש גרוע
לא ראיתי את כול הדגמים של LG ואני לא מזלזל אבל אצלי רואים שונה לגמרי ועובדה שאח שלי לא מבסוט כל כך אתה פשוט לוקח דברים אישיים משום מה יום טוב !!!!

שיהיה בהצלחה GMTK

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

elico1987 -

הוא לוקח אישי כי אתה מזלזל... לבחור יש בבית 55 LW651Y
מסך מדהים מבית LG, עם תלת פסיבי.
הבחור יודע ומבין דבר או שניים במסכים ולא סתם ממליץ ומשתתף כאן בשרשורים, תעיין בשרשורים שבהם הוא השתתף !

אם אתה אוהב את מסכי סמסונג יותר אז תגיד שלדעתך הם נראים יותר טוב ואל תנסה להכפיש שם של חברה אחרת.
[כמוני כמוך, אני אהבתי יותר את הסמסונג ולכן יש לי גם את ה-51D550.] אבל זה לא העניין, נסה לא לזלזל בבקשה! (Y)

scoop9
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 533
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #15 

adirbooking כתב:elico1987 -

הוא לוקח אישי כי אתה מזלזל... לבחור יש בבית 55 LW651Y
מסך מדהים מבית LG, עם תלת פסיבי.
הבחור יודע ומבין דבר או שניים במסכים ולא סתם ממליץ ומשתתף כאן בשרשורים, תעיין בשרשורים שבהם הוא השתתף !

אם אתה אוהב את מסכי סמסונג יותר אז תגיד שלדעתך הם נראים יותר טוב ואל תנסה להכפיש שם של חברה אחרת.
[כמוני כמוך, אני אהבתי יותר את הסמסונג ולכן יש לי גם את ה-51D550.] אבל זה לא העניין, נסה לא לזלזל בבקשה! (Y)
...
אני לא שמעתי זלזול.
ואתה לא סנגור.
לבחור יש השוואה של מסכים ונסיון עם מסכים הוא מביע את דעתו האישית ואני לא חושב שהוא התכוון באיזה צורה לומר משהו אלא מדבר מנסיון אישי בדיוק כמו אינטרגל היקר לכולנו אז חוץ מלעשות אש עם מה שרשמת אתה לא תורם!
(n)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

elico1987 כתב:integral אני לא יודע אם יצא לך לצפות הרבה בתלת פסיבי אח שלי קנה את LW 570 ומה לעשות שהתלת לא יותר מסביר ובהמרה ממש גרוע
לא ראיתי את כול הדגמים של LG ואני לא מזלזל אבל אצלי רואים שונה לגמרי ועובדה שאח שלי לא מבסוט כל כך אתה פשוט לוקח דברים אישיים משום מה יום טוב !!!!

שיהיה בהצלחה GMTK
...
בהחלט יצא לי לצפות. לא יודע מאילו מקורות אח שלך צופה ומהן ההגדרות של הצפיה שלו, אבל בניגון דרך הנגן של הטלוויזיה, התלת הפאסיבי מצויין ולא נופל לטעמי מהתלת האקטיבי. כחווייה כוללת הוא עדיף לטעמי בגלל שאין בו כמעט CT, הוא הרבה יותר נוח וניתן לצפיה לאורך משך ארוך יותר מאשר האקטיבי (שלא לדבר על מחירי המשקפיים).

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

תודה scoop9 (Y) (Y
לא מזלזל באף אחד ובטוח שלא בLG כמו שציינתי {אם הסנגור ראה את זה}
רצינו לעזור ל GMTK וגלשנו לאיזורים לא רצויים .
integral אם נפגעת באיזו שהיא צורה סליחה ממני אליך זה לא היה הכיוון בכלל
ערב מצויין שיהיה :D

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

למה שאפגע? אתה פשוט לא מדייק במה שאתה כותב ולכן תיקנתי.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

תודה רבה לכולם ותודה רבה נגיד לכם ככה בעיקרון השאלה שלי היתה עם המסך טוב האיכות ומרחק הצפייה שלי ועם כדאי לירכוש אותו או שאפשר ליקנות משהוא יותר טוב בסכום הזה מצטער שגרמתי לכם לדברים כאלה .
עכשיו יש לי עוד שאלה מישהוא יודע היכן אני יכול ללכת ולהיתרשם ממסכים באזור נתניה המרכז וכאלה?
כי לפי מה שהבנתי עדיף ללכת ליראות תמסך בעינים ואני מדבר על מקומות שאני יכול לבוא ליבדוק תתלת מימד וכאלה ליראות את איכות הHD
שלא ישימו לי ממיר של הוט או יס וישימו לי ערוץ סרטים באיכות HD.
כמו שעשו לי ברשת מסוימת ונתנו לממיר להפעיל 30 טלוויזיות ואיכות הצפייה כלכך מגעיל אני מדבר על מקום שבאת אני יוכל למדוד את האיכות ואפילו אולי לירכוש שמה תמוצר זה או אחר.
למשל הלכתי למחסני חשמל רציתי ליראת את הדגם ואמרו לי לא אין לנו אות בכלל את הדגם הזה ויש לנו את ה450 שזה הדגם הישן של אותה טלוויזיה.
בתודה לעוזרים מעכשיו למדתי שעם יש מקום מיתקשרים אליו קודם ושואלים.
תודה רבה עזרתם לי מאוד.

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

חנויות מתמחות כמו פיוצ'ר או ארמגדון באיזור המרכז.. אם אתה רוצה להצפין לכיוון חיפה - אניגמה.

כמו כן - תיקח איתך הארד דיסק עם תכנים שאתה מכיר ורואה : סדרות, סרטים, FHD/HDR.. ואם אתה כבר קונה מסך תלת אז תוריד גם סרט תלת וקח אותו איתך [למרות שבחנויות מתמחות יש את הדברים הנ"ל.. עדיין הייתי ממליץ לך לקחת תכנים אותם כבר ראית ואתה מכיר.]

בהצלחה (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”