עזרה ועצות לגביי הרכבת מערכת קולנוע ביתית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ברק11 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני משתמש חדש כאן ואני מקווה שאני לא מרגיז את הותיקים, אבל אני אשמח מאוד לכמה עצות בנוגע להרכבת מערכת קולנוע ביתית בבית.

גודל הסלון הוא 3.5 מטר על 4 מטר

אני מעוניין להרכיב מערכת קולנוע ביתית (או לקנות סט מוכן) בתקציב של עד 5000 ש"ח, התעניינתי עד עכשיו בחברת HARMAN KARDON מפני שהסאב שלהם נשמע לי מאוד מדויק ביחס לBOSE וCANTON
אבל אני לא אוהב את הצלילים שיוצאים מהרמקולים הקדמיים צדדיים שלהם ושוקל לשדרג אותם לרמקולים מדפיים עם עומק צליל גדול יותר.

על איזה רמקולים, רסיברים וחברות אתם ממליצים ? ויש לי אפשרות להזמין מחול מערכת מפני שקרוב נוסע לארה"ב

ההגבלות:
*הרמקולים האחוריים צריכים להיות סטליטיים
*הסנטר צריך להיות דק יחסית בגלל המרווח המצומצם בין הטלוויזיה למזנון
*רוצה סאב שיהיה אפשר להרגיש אבל עם זאת מדויק יחסית :)

תודה רבה מראש, מקווה לשמוע את הדעות וההמלצות שלכם הרי בכל זאת אתם המבינים פה :)

udico
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #2 

שלום לך , וברוך הבא לאתר (f)

כעיקרון ברסיברים אני יכול לומר לך שחברות כמו HARAMN KARDON PIONEER ONKYO YAMAHA DENON כולם חברות מעולות והמוצרים שלהם אמינים (Y) (f)
אבל אין מנוס מללכת לשמוע בעצמך ופשוט לקחת בחנות רסיבר של יצרן כלשהו ולשמוע אותו עם כל מיני חברות של רמקולים.

לכל מכשיר כמובן יש את היתרונות והחסרונות שלו וברמקולים זה רק האוזניים שלך יכריעו את הכף לגבי איכות צליל שתהיה לטעמך.
ברגע שתחליט איזה ריסבר בכיוון שלך אתה תמיד יכול לבדוק פה על יתרונות וחסרונות. וגם כמובן אני מאמין שהמוכר כבר יכוון אותך לפי הצרכים שלך מהרסיבר לאיזה כיוון ללכת.
המלצה שלי אליך - קח אתך דיסקים שאתה אוהב לשמוע לחנות שתשמע את המוזיקה שאתה מכיר טוב טוב ותשמע אם הרסיבר המחובר לרמקולים עונה לדרישות שלך.

בהצלחה (Y) (f)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”