משום מה כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו הווינדוס 7 מציג לי את ההודעה ההזויה שבסקרינשוט המצורף. לשם הבהרה מדובר על מחשב על 8 גיגה זיכרון ומעבד Intel® Core™ i5 בתדר של 2.4GHZ עם דיסק קשיח היברידי (חצי מכני חצי SSD) כך שאין שום הצדקה להודעה הזו ולראיה סקרינשוט שמראה שכאשר ההודעה מוצגת יש מספיק זיכרון פנוי ומספיק משאבי מעבד.
מה קורה פה? האם ניהול המשאבים הפנימי של הווינדוס 7 כ"כ כושל או שאני מפספס משהו?
לדעתי, מדובר בבאג. יהיה קשה לדעת מה מקורו (דרייבר חדש לכרטיס המסך, עדכון של ווינדוס, וכו'), אלא אם אתה זוכר משהו ספציפי שהותקן שלאחריו ההודעה הזו התחילה להופיע.
תתעלם , גם לי זה עשה את זה כמה פעמים - E8400+HD6850 ו4GB ככה שאם המחשב שלי מסוגל להריץ CRYSIS 2 עם DX11 בלי בעיות ,אז גם להפעיל את AERO על שולחן העבודה הוא מסוגל .
IamEzio כתב:תתעלם , גם לי זה עשה את זה כמה פעמים - E8400+HD6850 ו4GB ככה שאם המחשב שלי מסוגל להריץ CRYSIS 2 עם DX11 בלי בעיות ,אז גם להפעיל את AERO על שולחן העבודה הוא מסוגל .
...
להתעלם זה מה שעשיתי עד היום. בפועל אין ממש בעייה, המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות גם כשאני מתעלם מההודעה, אבל סתם בא לי להבין למה זה קורה.
IamEzio כתב:תתעלם , גם לי זה עשה את זה כמה פעמים - E8400+HD6850 ו4GB ככה שאם המחשב שלי מסוגל להריץ CRYSIS 2 עם DX11 בלי בעיות ,אז גם להפעיל את AERO על שולחן העבודה הוא מסוגל .
...
להתעלם זה מה שעשיתי עד היום. בפועל אין ממש בעייה, המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות גם כשאני מתעלם מההודעה, אבל סתם בא לי להבין למה זה קורה.
...
נכון, אבל כפי שאתה רואה בהחלט ציינתי ששם לא הבעייה, הרי המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות מושלם, כך שצוואר הבקבוק הוא לא הכרטיס מסך. בכל מקרה אם ממש חשוב מדובר עם ג'יפורס 560TI מומהר. הבעייה פה לדעת היא לא בעיית חומרה אלא בעיית ניהול פנימית של הוינדוס. הבעייה לא מקבלת שום פאן מעבר להודעת השגיאה, הכל רץ תקין, פשוט מסקרן אותי למה הודעת השגיאה הזו מופיעה שלא לצורך. זה הכל.
Huber,
זה נגרם לרוב בגלל באג לא של מערכת ההפעלה אלא של המשחק, שיוצר איזו בעית תאימות עם כרטיס המסך או הדרייבר שלו.
אתה יכול לבטל את החלון הזה ספציפית עבור האפליקציה (הפסקת הבדיקה שמעלה את זה) דרך כפתור ימני על קובץ ה exe או קיצור הדרך, מאפיינים (Properties), חוצץ תאימות (compatibility) ואז סמן V על Disable Desktop Composition.