אני מחפש מפצל HDMI (לשניים) תומך תלת-מימד.
וגם כבל HDMI תומך תלת-מימד. 7-15 מ'.
כמה יעלה דבר כזה? ואיפה מומלץ לקנות?
רוצה לקנות בארץ- אפשר גם יד שנייה מחברי הפורום בלבד.
תודה

האם זה נכון לכל סוגי המפצלים?opv כתב:שימו לב שמפצל כזה חייב להיות מחובר לשני מכשירים שתומכים ב1.4. אי אפשר לחבר אותו למקרן שתומך ב1.4 ולרסיבר שתומך ב1.3 כי הסיגנל ישונמך ל1.3....
מה בדיוק ההבדל, זה סתם עולה יותר בגלל שזה 4 חיבורים ?guyezra כתב:אני הייתי נזהר קצת ממוצר כזה וגם ממוכר כזה
זה נראה יותר רציני
http://www.ebay.com/itm/1-x-4-HDMI-1-4- ... 0888348721...

למה זה מפריע?opv כתב:שימו לב שמפצל כזה חייב להיות מחובר לשני מכשירים שתומכים ב1.4. אי אפשר לחבר אותו למקרן שתומך ב1.4 ולרסיבר שתומך ב1.3 כי הסיגנל ישונמך ל1.3....

זו בפירוש בעיה.ron5054 כתב:האם זה נכון לכל סוגי המפצלים?opv כתב:שימו לב שמפצל כזה חייב להיות מחובר לשני מכשירים שתומכים ב1.4. אי אפשר לחבר אותו למקרן שתומך ב1.4 ולרסיבר שתומך ב1.3 כי הסיגנל ישונמך ל1.3....
או במילים אחרות אם יש לי סטרימר תומך 3D , מסך 3D אבל רסיבר שלא תומך
ואני מעוניין לראות בלוריי 3D מלא ולשמוע סאונד lossless.
יש פתרון זול?...

נניח שיש לך רסיבר תומך ב1.3 ומקרן תלת מימד תומך ב1.4.guyezra כתב:למה זה מפריע?opv כתב:שימו לב שמפצל כזה חייב להיות מחובר לשני מכשירים שתומכים ב1.4. אי אפשר לחבר אותו למקרן שתומך ב1.4 ולרסיבר שתומך ב1.3 כי הסיגנל ישונמך ל1.3....
אם לא משתמשים ברשת על גבי ה-HDMI או בערוץ החוזר לא אמור להיות בעיה.
(בלי קשר הייתי קונה רק HDMI1.4...)...

חרבנה...opv כתב:נניח שיש לך רסיבר תומך ב1.3 ומקרן תלת מימד תומך ב1.4.guyezra כתב:למה זה מפריע?opv כתב:שימו לב שמפצל כזה חייב להיות מחובר לשני מכשירים שתומכים ב1.4. אי אפשר לחבר אותו למקרן שתומך ב1.4 ולרסיבר שתומך ב1.3 כי הסיגנל ישונמך ל1.3....
אם לא משתמשים ברשת על גבי ה-HDMI או בערוץ החוזר לא אמור להיות בעיה.
(בלי קשר הייתי קונה רק HDMI1.4...)...
אתה רוצה להינות מתלת מימד וגם מפורמטי הסאונד החדשים.
לכאורה, מפצל חכם יכל לקבל את המידע המלא מהמקור, לשנמך רק יציאה אחת ל1.3 עבור הרסיבר ולהעביר למקרן את סרט התלת מימד בפורמט 1.4.
בפועל, כל המפצלים כיום מוציאים את אותו אות משתי היציאות.
אם הרסיבר תומך רק ב1.3, גם האות המועבר למקרן ישונמך ל1.3 כלומר התלת מימד יעבור כדו מימד....