סטטוס מסכי LCD FULL HD המגיעים לארץ
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש הרבה יותר מזה...
יש תומפסון, שארפ, טושיבה. אני חושב שגם LG בעניין.
שארפ היו הראשונים ב-FHD בארץ (וגם כנראה בעולם).
יש תומפסון, שארפ, טושיבה. אני חושב שגם LG בעניין.
שארפ היו הראשונים ב-FHD בארץ (וגם כנראה בעולם).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אין לי יותר מדי העדפות בתחום הזה.
לדעתי 37" זה קטן מדי לסלון. גם 42" נראה לי קטן.
בכל מקרה, 37" FHD זה טוב במיוחד במרחקי צפיה קצרים. אני מחשיב את עצמי חד עין למדי, וכבר היו מקרים שבהם הצליחו, עם מסך מתאים לבלבל אותי ולשכנע אותי שמסך מסויים הוא FHD כאשר הוא לא היה.
ממרחק קצר זה קל מאוד לראות הבדל דרמטי, אבל בסלון ממוצע של 3-4 מ' צפיה עם מסך של 37" בלבד, אני חושב שההבדל בין מסך FHD לבין מסך HD READY הוא לא עצום.
לדעתי 37" זה קטן מדי לסלון. גם 42" נראה לי קטן.
בכל מקרה, 37" FHD זה טוב במיוחד במרחקי צפיה קצרים. אני מחשיב את עצמי חד עין למדי, וכבר היו מקרים שבהם הצליחו, עם מסך מתאים לבלבל אותי ולשכנע אותי שמסך מסויים הוא FHD כאשר הוא לא היה.
ממרחק קצר זה קל מאוד לראות הבדל דרמטי, אבל בסלון ממוצע של 3-4 מ' צפיה עם מסך של 37" בלבד, אני חושב שההבדל בין מסך FHD לבין מסך HD READY הוא לא עצום.
- oferlaor
- מנהל

שכחתי אגב גם את לווה ואת סמסונג ב-FHD.
בגדלים מעל 37", מספר האופציות קטן. פיליפס מייצרים מסך FHD של 42".
ב-45" ומעלה, החברות שמתעסקות בזה מצטמצמות מאוד. לדעתי רק SHARP (טכנו ראלקו מייצגים אותם בארץ) מיובאים באופן מסודר ארצה.
בגדלים מעל 37", מספר האופציות קטן. פיליפס מייצרים מסך FHD של 42".
ב-45" ומעלה, החברות שמתעסקות בזה מצטמצמות מאוד. לדעתי רק SHARP (טכנו ראלקו מייצגים אותם בארץ) מיובאים באופן מסודר ארצה.
עופר דגם ה 45 של SHARP 451GD הוא כבר ישן הדגם מ 2004 , SONY מייצרת את ה BRAVIA דגם X אך משום מה לא מיובא לארץ, גם SAMSUNG יש לה דגם 46" FHD אך גם הוא לא מיובא.
ראיתי ב WEB ש SHARP יצאו בדגם 46 או 47 (G9) באוקטובר אך עד שהוא יגיע לארץ ....
דרך אגב PIONEER יצאו באוטובר בדגמי טלוויזיה 43" ו 50" דוגמת המוניטור שיצא עכשיו.
האם יש לך מיידע מתח SONY יביאו את דגם ה X ??
מוני
ראיתי ב WEB ש SHARP יצאו בדגם 46 או 47 (G9) באוקטובר אך עד שהוא יגיע לארץ ....
דרך אגב PIONEER יצאו באוטובר בדגמי טלוויזיה 43" ו 50" דוגמת המוניטור שיצא עכשיו.
האם יש לך מיידע מתח SONY יביאו את דגם ה X ??
מוני
- oferlaor
- מנהל

mony,
שמעתי שדווקא יביאו ארצה כמה דוגמאות של ה-X. זה עדיין לא אושר רשמית, אבל זה מעניין יהיה לראות אותן בארץ.
כנראה שהבעיה היא החלטה מנהלתית, הם כנראה לא רואים בזה פוטנציאל עסקי מספיק משמעותי בכדי לטרוח ולהביא את המסכים הללו ארצה.
שמעתי שדווקא יביאו ארצה כמה דוגמאות של ה-X. זה עדיין לא אושר רשמית, אבל זה מעניין יהיה לראות אותן בארץ.
כנראה שהבעיה היא החלטה מנהלתית, הם כנראה לא רואים בזה פוטנציאל עסקי מספיק משמעותי בכדי לטרוח ולהביא את המסכים הללו ארצה.
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
עופר,
בחיפוש ב- ZAP ובאתרים של החנויות הפרטיות בארץ אין בכלל איזכור לדגמי LCD בגודל 37 1080P.
הזכרת את Sharp, Toshiba, Tohmpon,LG ... לא מצאתי אף אחד מהם.
אתה יכול בבקשה לכוון אותי לדגמים ספציפים שקיימים בארץ (37" 1080P).
תודה רבה
בחיפוש ב- ZAP ובאתרים של החנויות הפרטיות בארץ אין בכלל איזכור לדגמי LCD בגודל 37 1080P.
הזכרת את Sharp, Toshiba, Tohmpon,LG ... לא מצאתי אף אחד מהם.
אתה יכול בבקשה לכוון אותי לדגמים ספציפים שקיימים בארץ (37" 1080P).
תודה רבה
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
בעיתון סוף שבוע של ידיעות יש פרסומת למסך "47 FHD של טושיבה.oferlaor כתב: ...ב-45" ומעלה, החברות שמתעסקות בזה מצטמצמות מאוד. לדעתי רק SHARP (טכנו ראלקו מייצגים אותם בארץ) מיובאים באופן מסודר ארצה....
מסכי 1080P - עדכון
אין ספק שסטטוס מסכי ה-LCD ברזולוציית 1080P הולך להשתנות בצורה דרמטית בחודש הקרוב.
זה יקרה בעיקר בגלל חברת "ראלקו" , יבואני SHARP לארץ , הצפויים "להפציץ" עם לא פחות משלושה דגמים חדשים :
SHARP LC-42XD1E בעלת זמן תגובה 6MS
SHARP LC-46XD1E בעלת זמן תגובה 4MS
SHARP LC-52XD1E בעלת זמן תגובה 4MS
החדשות הטובות הן שכל שלושת המסכים מצויידים בכניסות SCART RGB ,
והמחירים יהיו אטרקטיבים (דגם ה-42 נמכר לצרכן ב-18,900 ש"ח).
המסכים כבר מוצעים למכירה , וזמן האספקה עומד על 30 ימים.
ניתן להתרשם מנתונים מלאים של המסכים באתר היבואן בכתובת :
http://www.ralco.co.il/?catid={11E6B762 ... D498A716E1}
כמו כן בחברת "ישפאר" נמסר על יבוא קרוב של סדרות ה-V וה-X.
פרטים על הדגמים הצפויים להגיע ומחיריהם - בקרוב.
זה יקרה בעיקר בגלל חברת "ראלקו" , יבואני SHARP לארץ , הצפויים "להפציץ" עם לא פחות משלושה דגמים חדשים :
SHARP LC-42XD1E בעלת זמן תגובה 6MS
SHARP LC-46XD1E בעלת זמן תגובה 4MS
SHARP LC-52XD1E בעלת זמן תגובה 4MS
החדשות הטובות הן שכל שלושת המסכים מצויידים בכניסות SCART RGB ,
והמחירים יהיו אטרקטיבים (דגם ה-42 נמכר לצרכן ב-18,900 ש"ח).
המסכים כבר מוצעים למכירה , וזמן האספקה עומד על 30 ימים.
ניתן להתרשם מנתונים מלאים של המסכים באתר היבואן בכתובת :
http://www.ralco.co.il/?catid={11E6B762 ... D498A716E1}
כמו כן בחברת "ישפאר" נמסר על יבוא קרוב של סדרות ה-V וה-X.
פרטים על הדגמים הצפויים להגיע ומחיריהם - בקרוב.
- oferlaor
- מנהל

ambar,
בסופר הקרוב לביתי אין איזכור לקוויאר או ללובסטר - זה לא אומר שהם לא קיימים, אלא רק שהם פשוט לא משווקים לקהל שמבקר בסופר. ZAP זה לא אינדיקציה לגבי מה שמשווק בארץ, אלא אך ורק לגבי מה שמשווק באינטרנט. מסכי FHD ממש לא קנדידטים טובים לשיווק באינטרנט...
המסך שמשווק של טושיבה לא ממש הלהיב אותי עם 800:1 יחס ניגודיות (בעוד ששארפ ופיליפס מגיעים בקלות כבר ל-3000:1 ואפילו 5000:1 עם ניגודיות דינמית, כמובן.
בסופר הקרוב לביתי אין איזכור לקוויאר או ללובסטר - זה לא אומר שהם לא קיימים, אלא רק שהם פשוט לא משווקים לקהל שמבקר בסופר. ZAP זה לא אינדיקציה לגבי מה שמשווק בארץ, אלא אך ורק לגבי מה שמשווק באינטרנט. מסכי FHD ממש לא קנדידטים טובים לשיווק באינטרנט...
המסך שמשווק של טושיבה לא ממש הלהיב אותי עם 800:1 יחס ניגודיות (בעוד ששארפ ופיליפס מגיעים בקלות כבר ל-3000:1 ואפילו 5000:1 עם ניגודיות דינמית, כמובן.
-
ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
עופר,
אני מבין שחיפוש ב- ZAP לא מייצג באמת מה שקורה בשוק לכן פניתי לאתרים של החנויות הפרטיות בארץ (מאינדקס הקישורים באתר), ולהפתעתי עדיין לא מצאתי שום מסך מהרשימה שהזכרת שהוא בגודל 37" ובעל FHD.
בגלל בעיית מרחק צפייה אני מחפש רק מסך בגודל 37" ו- 1080P זאת דרישה מנדטורית.
אני מודה שעדיין לא הלכתי לחנויות עצמם בכדי לראות אולי יש דגמים שלא נמצאים באתרים...
דרך אגב מבירור אם יבואן שארפ בארץ, הם לא מתכוונים להביא לארץ את דגם 37" FHD לצערי.
אני מבין שחיפוש ב- ZAP לא מייצג באמת מה שקורה בשוק לכן פניתי לאתרים של החנויות הפרטיות בארץ (מאינדקס הקישורים באתר), ולהפתעתי עדיין לא מצאתי שום מסך מהרשימה שהזכרת שהוא בגודל 37" ובעל FHD.
בגלל בעיית מרחק צפייה אני מחפש רק מסך בגודל 37" ו- 1080P זאת דרישה מנדטורית.
אני מודה שעדיין לא הלכתי לחנויות עצמם בכדי לראות אולי יש דגמים שלא נמצאים באתרים...
דרך אגב מבירור אם יבואן שארפ בארץ, הם לא מתכוונים להביא לארץ את דגם 37" FHD לצערי.