עזרה | בחירת טלווזיה בחדר
שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה ,
מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ?
אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר
מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל
מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ?
אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר
מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל
היי
זו גם הייתה ההתלבטות שלי, מאותו מרחק ותנוחה כמוך, אני קניתי טלויזיה 37 אינטש.
למרות שבהתחלה אולי תחשוב שהיא גדולה מידי, היא לא. היא בדיוק מתאימה.
כמו כן אני מציע לתלות אותה ולהטות אותה קצת מאחר ואתה שוכב ותצטרך קצת זוית הטייה.
לקחתי LG 37LK450Y ב-2600 ש"ח בטרקלין חשמל עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ח.י.
זו גם הייתה ההתלבטות שלי, מאותו מרחק ותנוחה כמוך, אני קניתי טלויזיה 37 אינטש.
למרות שבהתחלה אולי תחשוב שהיא גדולה מידי, היא לא. היא בדיוק מתאימה.
כמו כן אני מציע לתלות אותה ולהטות אותה קצת מאחר ואתה שוכב ותצטרך קצת זוית הטייה.
לקחתי LG 37LK450Y ב-2600 ש"ח בטרקלין חשמל עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ח.י.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
קנית מסך מיבוא רשמי או מקביל?semi-t כתב:רק לידיעה,
ניסיתי לנגן סרט עם כתוביות בטלויזיה של סמסונג דגם D550, הכתוביות יצאו בג'יבריש משום מה....
הממשק/תפריט של המסך בעברית?
או שלא שינית את שפת הכתוביות בהגדרות הסרט גם יכול להיות.semi-t כתב:רק לידיעה,
ניסיתי לנגן סרט עם כתוביות בטלויזיה של סמסונג דגם D550, הכתוביות יצאו בג'יבריש משום מה....
בכל מקרה יש לי את המסך וכל יום הוא מנגן סרט ומוסיף כתוביות בעברית ללא שום בעיה אז כנראה שהבעיה אצלך כי המסך עצמו הוא מצויין!!!
אני חיברתי את ה-USB בחנות (מוכרת), למסך של סמסמונג והוא לא הציג טוב את הכתוביות.טלHD כתב:קנית מסך מיבוא רשמי או מקביל?semi-t כתב:רק לידיעה,
הממשק/תפריט של המסך בעברית?...
לעצמי, בסוף קניתי של LG, מיבוא רשמי.
הפסד שלך חבוב!semi-t כתב:אני חיברתי את ה-USB בחנות (מוכרת), למסך של סמסמונג והוא לא הציג טוב את הכתוביות.טלHD כתב:קנית מסך מיבוא רשמי או מקביל?semi-t כתב:רק לידיעה,
הממשק/תפריט של המסך בעברית?...
לעצמי, בסוף קניתי של LG, מיבוא רשמי....
אתה פשוט לא כיוונת את ההגדרות לעברית או לחילופין זה לא היה יבוא רישמי... בכל מקרה ההפסד הוא כולה שלך ואנא אל תשליך בכך לשאר חברי הפורום!
אי ידיעה אינה פוטרת מעונש
דבר ראשון אל תבטל את דברי זה לא מכובד ולא לענייןintegral כתב:שטויות, שום הפסד.
ה LG ברמות הביניים הנמוכות הן EXCELLENT VALUE FOR MONEY ועולות על הסמסונגים בלא מעט פרמטרים. כמובן שגם לסמסונג היתרונות שלה וגם היא כEXCELLENT VALUE FOR MONEY....
ותשים לב מה רשמת מצד אחד קוטל מצד שני משבח... האהבה העיוורת שלך ל lg חשודה כבר....
לדעתי גם וממה שמשתמע מדבריו אם הסמסונג היה מנגן הוא כן היה לוקח אותו אז מזה נובע שהוא הפסיד קניה מצויינת...
בקיצור תתקדם
אתה לא מקשיב אתה שומע lg ונהייה חרש.....integral כתב:אני מבטל את מה שאתה אומר פשוט בגלל שאינו נכון. הוא לא הפסיד דבר. אומנם הסמסונג אופציה מצויינת, אבל ה LG לא פחות....
זאת דעתי ואתה לא תבטל אותה! ואני מסביר לך שאם הוא היה מצליח עם הכתוביות הוא גם היה לוקח אותה וזה חבל שבגלל זה הוא לא לקח ולכן הוא הפסיד... בנוסף יש לי את המכשיר ואני מבסוט עד הגג ולכן אני מביע את מה שאני חושב עליו בשביל זה נועד הפורום.
בקיצור עכשיו תקשיב לי מה שאני אומר לך .
כל פעם עכשיו שתביע דעה בפורום אני ירשום שזה שטויות ואני יבטל את דעתך גם כן ונראה איך תרגיש....
בהצלחה lg