מלון בברצלונה
http://maps.google.com/maps/place?cid=1 ... _AaR0fycCw
הייתי שם לפני 5 שנים מלון פשוט, זול וסיפק את מה שדרשתי (מיטה נוחה, אמבטיה, מזגן, במרכז העיר וקירבה לרכבת התחתית ).
הייתי שם לפני 5 שנים מלון פשוט, זול וסיפק את מה שדרשתי (מיטה נוחה, אמבטיה, מזגן, במרכז העיר וקירבה לרכבת התחתית ).
http://maps.google.com/maps/place?q=HOT ... 2709471589
הייתי עם אשתי בנובמבר האחרון. החדר כולל TV, מזגן, מיטה, שירותים, מקלחת (ובידה לחובבי הז'אנר), ארון צנוע וכספת. אנחנו מאוד נהנו מהמלון, יתרון מרכזי שלו הוא שהוא נמצא במרחק דקה הליכה (על השעון) מתחנת המטרו LICEU, והוא ממקומם בערך במרכז הרמבלס, מרחק כ-10 דקות הליכה מכיכר קטאלוניה. צוות המלון תמיד שמח לעזור לנו.
הבעיה היחידה שאני יכול לראות בשבילך היא איך תסתדרו עם התינוק, כי החדר לא מספיק גדול כדי להכניס מיטת תינוק (אין לי תינוק אז אני לא ממש יודע), וקשה לי לראות איך אתם ישנים איתו במיטה ביחד (זה גם קצת לא בטיחותי כמה שאני יודע). אתם יכולים פשוט לשאול אותם שאלות, אנחנו שאלנו שאלות דרך BOOKING.COM ודרכם גם הזמנו את החדר.
תהנו, ואם יש לכם שאלות נוספות תרגישו חופשיים.
הייתי עם אשתי בנובמבר האחרון. החדר כולל TV, מזגן, מיטה, שירותים, מקלחת (ובידה לחובבי הז'אנר), ארון צנוע וכספת. אנחנו מאוד נהנו מהמלון, יתרון מרכזי שלו הוא שהוא נמצא במרחק דקה הליכה (על השעון) מתחנת המטרו LICEU, והוא ממקומם בערך במרכז הרמבלס, מרחק כ-10 דקות הליכה מכיכר קטאלוניה. צוות המלון תמיד שמח לעזור לנו.
הבעיה היחידה שאני יכול לראות בשבילך היא איך תסתדרו עם התינוק, כי החדר לא מספיק גדול כדי להכניס מיטת תינוק (אין לי תינוק אז אני לא ממש יודע), וקשה לי לראות איך אתם ישנים איתו במיטה ביחד (זה גם קצת לא בטיחותי כמה שאני יודע). אתם יכולים פשוט לשאול אותם שאלות, אנחנו שאלנו שאלות דרך BOOKING.COM ודרכם גם הזמנו את החדר.
תהנו, ואם יש לכם שאלות נוספות תרגישו חופשיים.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני הייתי מחפש מלונות באזור הלה רמבלה, או ליד הכיכרות הגדולים (קאטלוניה, אספניה).
בפעם האחרונה שהייתי שם, שהיתי במלון שיושב על כיכר אספניה, למלון קוראים CATALONIA BARCELONA PLAZA HOTEL
http://maps.google.com/maps/place?q=Cat ... 1238628437
בכל מקרה, אם תרצה לטייל, כדאי מאד להכיר את המטרו, תוכל להגיע לכל מקום ויחסית בזול (תעשה מנוי ל-10 או 20 נסיעות).
אם תאמר מה אתה מתכנן לעשות, ואיפה אתה מתכוון לבלות, יהיה יותר קל לכוון אותך.
כעיקרון, הלה רמבלה זה האזור המתוייר ביותר בברצלונה, ולידו יש את הרובע הגותי ועוד כמה אתרים קרובים ויפים.
ליד כיכר אספניה תוכל למצוא את מרכז הקונגרסים, את העליה להר היהודים, את המזרקות, פואבלו אספניול, הכפר האולימפי, המוזיאון הלאומי לאמנות, ועוד...
בפעם האחרונה שהייתי שם, שהיתי במלון שיושב על כיכר אספניה, למלון קוראים CATALONIA BARCELONA PLAZA HOTEL
http://maps.google.com/maps/place?q=Cat ... 1238628437
בכל מקרה, אם תרצה לטייל, כדאי מאד להכיר את המטרו, תוכל להגיע לכל מקום ויחסית בזול (תעשה מנוי ל-10 או 20 נסיעות).
אם תאמר מה אתה מתכנן לעשות, ואיפה אתה מתכוון לבלות, יהיה יותר קל לכוון אותך.
כעיקרון, הלה רמבלה זה האזור המתוייר ביותר בברצלונה, ולידו יש את הרובע הגותי ועוד כמה אתרים קרובים ויפים.
ליד כיכר אספניה תוכל למצוא את מרכז הקונגרסים, את העליה להר היהודים, את המזרקות, פואבלו אספניול, הכפר האולימפי, המוזיאון הלאומי לאמנות, ועוד...
תגובה
ראשית תודה על העצות.
אנחנו טסים בסוף אפריל ל 7 ימים. המלון שנבחר בסוף הוא לא זול אך יושב במיקום מאוד מרכזי, עם המלצות מצוינות בטריפ-אדוויזור, ומומלץ גם על ידי חברים.
אבי, אני אשמח לקבל עצות, זאת פעם ראשונה לי ולאשתי בברצלונה. בהחלט איזור הרמבלס והרובע הגותי בתכנון, אך לא פחות חשוב וכנראה הרבה יותר משחק בקאמפ נואו.
כל המלצה תתקבל בברכה וכמובן שעכשיו אתחיל לקרוא קצת על האיזור, אך אין כמו המלצות אישיות.
אנחנו טסים בסוף אפריל ל 7 ימים. המלון שנבחר בסוף הוא לא זול אך יושב במיקום מאוד מרכזי, עם המלצות מצוינות בטריפ-אדוויזור, ומומלץ גם על ידי חברים.
אבי, אני אשמח לקבל עצות, זאת פעם ראשונה לי ולאשתי בברצלונה. בהחלט איזור הרמבלס והרובע הגותי בתכנון, אך לא פחות חשוב וכנראה הרבה יותר משחק בקאמפ נואו.
כל המלצה תתקבל בברכה וכמובן שעכשיו אתחיל לקרוא קצת על האיזור, אך אין כמו המלצות אישיות.
נערך לאחרונה על ידי shosho ב 25/01/2012 0:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
ברצלונה היא עיר מדהימה, במיוחד רחוב הרמבלס שיש בו אמנים שמחקים פסלים (מאוד משעשע), יש את הקתדרלה, יש את הבית שגאודי עיצב (קאזה באליו), יש מזרקה עם מופע אור קולי, יש hard rock caffe עם סטייקים טובים ויש אפילו חנות אודיו שמחזיקה ציוד מאוד איכותי 
- AviBiton
- גורו HTmobile

Re: תגובה
כמובן שהכי חשוב זה להגיע למשחק במקדש, הקאמפ נואו.shosho כתב:ראשית תודה על העצות.![]()
אנחנו טסים בסוף אפריל ל 7 ימים. המלון שנבחר בסוף הוא לא זול אך יושב במיקום מאוד מרכזי, עם המלצות מצוינות בטריפויואר, ומומלץ גם על ידי חברים.
כל המלצה תתקבל בברכה וכמובן שעכשיו אתחיל לקרוא קצת על האיזור, אך אין כמו המלצות אישיות....
מומלץ לשריין גם כמה שעות לסיור במוזיאון בקאמפ נואו, קח בחשבון שהוא סגור ביום המשחק.
פארק גואל, שגם הוא בעיצובו של גאודי הוא מקום נפלא לטיולים.
כל המקומות שציינתי בהודעה הקודמת שווים ביקור.
אם אתם מתכוונים לצאת מגבולות העיר, אז העיירות הקטנות לאורך הקוסטה בראבה הן יפהפיות.
מוזיאון סלבאדור דאלי בפיגראס הוא אטרקציה נהדרת, פיגראס היא במרחק של כ-140 ק״מ מברצלונה.
כמה שאלות
1. לגבי כרטיסים למשחק - דיברתי עם כמה חברים טובים שנסעו לכמה משחקים, הבנתי שכרגע עדיין אי אפשר לשריין כרטיסים למשחקים של אפריל. האם זה נכון? בכל אופן, כמובן שניסע גם למוזיאון
.
2. לגבי יציאה מהעיר - אנחנו לא נשכור רכב. עד כמה זה בעייתי, בייחוד עם ילד בן שנה וחצי לצאת מהעיר?
3. לגבי החנות אודיו המומלצת, אפשר כתובת?
2. לגבי יציאה מהעיר - אנחנו לא נשכור רכב. עד כמה זה בעייתי, בייחוד עם ילד בן שנה וחצי לצאת מהעיר?
3. לגבי החנות אודיו המומלצת, אפשר כתובת?
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא ניסיתי לצאת מהעיר ללא רכב מושכר, אז אני לא ממש יודע, אישית, אני לא הייתי נגרר עם ילד קטן בתחבורה ציבורית למרחקים כאלו (למרות שהתחבורה שם הרבה יותר טובה מפה), אבל שווה לבדוק.
אני מניח שעדיין מוקדם לרכוש כרטיסים לסוף אפריל, קח בחשבון שב-22 לאפריל יש את הקלאסיקו ואם לא תרכוש כרטיסים מראש, אתה לא תצליח להיכנס.
ב-29.4 יש משחק חוץ וב-2.5 יש משחק בית נגד מלאגה.
יש באתר הזה:
http://www.fcbarcelona.co.il/he/club/team/fixture/ אפשרות לרכישת כרטיסים, אני לא ניסיתי דרכם ואני לא מכיר אותם (רק קורא לפעמים באתר שלהם), אז אני לא יכול לומר אם הם טובים או לא.
עוד מקום שהוא MUST זה כמובן לה סגראדה פמיליה, הקתדרלה הענקית, הסמל של ברצלונה (גם היא כמובן בעיצובו של גאודי).
אני מניח שעדיין מוקדם לרכוש כרטיסים לסוף אפריל, קח בחשבון שב-22 לאפריל יש את הקלאסיקו ואם לא תרכוש כרטיסים מראש, אתה לא תצליח להיכנס.
ב-29.4 יש משחק חוץ וב-2.5 יש משחק בית נגד מלאגה.
יש באתר הזה:
http://www.fcbarcelona.co.il/he/club/team/fixture/ אפשרות לרכישת כרטיסים, אני לא ניסיתי דרכם ואני לא מכיר אותם (רק קורא לפעמים באתר שלהם), אז אני לא יכול לומר אם הם טובים או לא.
עוד מקום שהוא MUST זה כמובן לה סגראדה פמיליה, הקתדרלה הענקית, הסמל של ברצלונה (גם היא כמובן בעיצובו של גאודי).
טוב, עכשיו אני צריך להזיז טיסות
איזה בעסה, אנחנו נוחתים ב24 וממריאים חזרה בערב של ה 30. אני צריך לנסות להקדים את הטיסה ולתפוס את הסופר קלאסיקו....
לגבי המלון - זה מיקומו:
http://maps.google.com/maps?q=EuroPark+ ... n&t=m&z=15.
לגבי המלון - זה מיקומו:
http://maps.google.com/maps?q=EuroPark+ ... n&t=m&z=15.
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
ברצלונה מדהימה.
הייתי שם לפני שנה במלון שאיני זוכר את שמו שהיה ממקום ליד כיכר קטלוניה וליד הרמבלה.
זה היה מיקום מושלם. יש אתר מעולה שאני תמיד נעזר בו לפני טיולים.
יש שם דירוג של מלונות וכל מה שצריך.
מומלץ להקדיש יום למונסראט ולא לפספס את כפר האמנים שנמצא ליד הר היהודים אם אני זוכר נכון.
http://www.tripadvisor.com/
הייתי שם לפני שנה במלון שאיני זוכר את שמו שהיה ממקום ליד כיכר קטלוניה וליד הרמבלה.
מומלץ להקדיש יום למונסראט ולא לפספס את כפר האמנים שנמצא ליד הר היהודים אם אני זוכר נכון.
http://www.tripadvisor.com/
בדיוק באתר הזה נעזרתיronensud כתב:ברצלונה מדהימה.
http://www.tripadvisor.com/...
מנצל"ש, גם אני אהיה שם שבוע בפסח.
אני לא שואל כרגע על לינה או על אתרי העיר , אלא איך לדעת מי שהיה כדאי לחלק את השבוע בין ימים בברצלונה עצמה לבין גיחות החוצה.
כאלטרנטיבה לגיחות, אני גם שוקל טיול החוצה בלי לחזור ללון בעיר.
מהסתכלות במפה הפירנאים ואנדורה קופצים לראש אבל אשמח לכל המלצה אחרת.
ואגב, האם הפירנאים ברי טיול בתחילת אפריל ?
אני לא שואל כרגע על לינה או על אתרי העיר , אלא איך לדעת מי שהיה כדאי לחלק את השבוע בין ימים בברצלונה עצמה לבין גיחות החוצה.
ואגב, האם הפירנאים ברי טיול בתחילת אפריל ?
משה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אמנם לא הייתי בברצלונה אבל ההורים שלי בביקורם האחרון אמרו לי שאסור לפספס את ארמון המוזיקה הקטאלנית, ה-Palau de la Musica Catalana.
זה מוזיאון למוזיקה שנבחר ע"י אונסקו לאתר מורשת - מבנה מיוחד ושונה בעיצובו וברוח שלו ממבנים אחרים בברצלונה.
זה מוזיאון למוזיקה שנבחר ע"י אונסקו לאתר מורשת - מבנה מיוחד ושונה בעיצובו וברוח שלו ממבנים אחרים בברצלונה.
- AviBiton
- גורו HTmobile

משה,moco כתב:מנצל"ש, גם אני אהיה שם שבוע בפסח.
ואגב, האם הפירנאים ברי טיול בתחילת אפריל ?...
תראה, בד"כ רוב האתרים סגורים בימי ראשון, אם נסתכל על מוזיאון סלבדור דאלי, אז הוא סגור בימי שני (אם אני זוכר נכון), המזרקות המזמרות עובדות בחורף רק בשישי-שבת ורק בין 19:00-21:00, כך שאתה צריך לדעת איפה תרצה להיות ואז לבדוק באילו ימים ניתן בכלל להגיע למקומות הללו.
אנדורה נמצאית כ-2.5-3 שעות מברצלונה, אני לא הגעתי לשם (הגעתי קרוב לשם).
לגבי מקומות נוספים, כמו שכתבתי ל-shosho, אני מאד אהבתי את העיירות הקטנות שלאורך הקוסטה בראווה.
עשיתי את המסלול הזה, לאורך החוף, ברכב מדרום צרפת ועד ברצלונה, עם עצירות בדרך בעיירות הללו, הנופים עוצרי נשימה.
כמה ימים "שווה" ברצלונה, כלומר העיר עצמה בלבד?
כד להבהיר את כוונתי בשאלה, כי ברור לי, שכמו בכל מקום, ניתן לעשות שם טיול בן יומיים וגם בן שבועיים:
נניח שאני רוצה לכסות אותה באותה רמה שהתשובה לשאלה לגבי פריז או לונדון הייתה "שבוע".
כד להבהיר את כוונתי בשאלה, כי ברור לי, שכמו בכל מקום, ניתן לעשות שם טיול בן יומיים וגם בן שבועיים:
נניח שאני רוצה לכסות אותה באותה רמה שהתשובה לשאלה לגבי פריז או לונדון הייתה "שבוע".
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

בלונדון לא הייתי,
אבל אם אתה רוצה לכסות את ברצלונה ברמה דומה לזו של שבוע בפריז, הייתי אומר שגם פה תצטרך שבוע.
העיר יפהפיה ויש כ"כ הרבה דברים לראות בה.
יש לא מעט מוזיאונים ואתרי תיירות בעיר.
אני מציע שתעשה חיפוש ותקרא קצת על האתרים שיכולים לעניין אותך, ואם תרכיב רשימה של מקומות מעניינים, תציג אותה פה ואני אסנן לך או אנסה לתת לך קצת מידע (על מה שאני מכיר) שיעזור לך.
אבל אם אתה רוצה לכסות את ברצלונה ברמה דומה לזו של שבוע בפריז, הייתי אומר שגם פה תצטרך שבוע.
העיר יפהפיה ויש כ"כ הרבה דברים לראות בה.
יש לא מעט מוזיאונים ואתרי תיירות בעיר.
אני מציע שתעשה חיפוש ותקרא קצת על האתרים שיכולים לעניין אותך, ואם תרכיב רשימה של מקומות מעניינים, תציג אותה פה ואני אסנן לך או אנסה לתת לך קצת מידע (על מה שאני מכיר) שיעזור לך.
אני לא בטוח שהבהרתי את השאלה, כי התשובה שלך חורגת קצת מהתחושה שאני מקבל ממקורות אחרים, כי סה"כ פריז וברצלונה הן לא באותו סדר גודל של יעד תיירותי.
ברור לי שיש מה לעשות שם שבוע, ואף שבועיים.
הכוונה הייתה לקבל איזה יחס מספרי בין פריז לברצלונה, מנקודת ראות של תייר.
ביקור של שבוע בפריז, הוא כמובן ביקור שמשאיר הרבה בחוץ (ולכן תיירים נוטים לחזור לערים כמו פריז ולונדון מספר פעמים).
אני בהחלט יודע שאשאיר גם דברים בברצלונה ל"פעם הבאה", (בלי קשר אם תהיה או לא).
מצד שני, אני באמת לא יודע מה התשובה, אז יכול להיות שהתשובה המפתיעה שלך היא פשוט התשובה שאני צריך. נגזר מכך שאולי כדאי לוותר על הטיול מחוץ לעיר אם הוא לא ממש חשוב לי.
ברור לי שיש מה לעשות שם שבוע, ואף שבועיים.
הכוונה הייתה לקבל איזה יחס מספרי בין פריז לברצלונה, מנקודת ראות של תייר.
ביקור של שבוע בפריז, הוא כמובן ביקור שמשאיר הרבה בחוץ (ולכן תיירים נוטים לחזור לערים כמו פריז ולונדון מספר פעמים).
אני בהחלט יודע שאשאיר גם דברים בברצלונה ל"פעם הבאה", (בלי קשר אם תהיה או לא).
מצד שני, אני באמת לא יודע מה התשובה, אז יכול להיות שהתשובה המפתיעה שלך היא פשוט התשובה שאני צריך. נגזר מכך שאולי כדאי לוותר על הטיול מחוץ לעיר אם הוא לא ממש חשוב לי.
משה
- AviBiton
- גורו HTmobile

בגלל זה הוספתי את העניין הבא:
"אני מציע שתעשה חיפוש ותקרא קצת על האתרים שיכולים לעניין אותך, ואם תרכיב רשימה של מקומות מעניינים, תציג אותה פה ואני אסנן לך או אנסה לתת לך קצת מידע (על מה שאני מכיר) שיעזור לך. "
כי מה שאני מצפה מטיול, זה לא מה שאתה מצפה מטיול (אולי כן, אבל בגדול, כל אחד וטעמו).
אני גם לא יודע מה הקצב שלך, אתה יכול לבלות יום שלם במוזיאון, ואני אעשה את זה בשעתיים.
לצורך ההשוואה אני הייתי פעמיים בברצלונה, ומתעתד להגיע לשם שוב, בפריז הייתי פעם אחת לארבעה ימים (אין לי בעיה להגיע לשם שוב, אבל כל פעם הכדורגל מוביל אותי בחזרה לברצלונה
)
בגדול, האתרים מההודעות הקודמות הם האתרים המובילים בברצלונה.
ניתן להוסיף גם את טיבידאבו, בקצה המערבי של העיר, זו הנקודה הגבוהה ביותר בברצלונה, יש שם פארק שעשועים וכנסיה, וכמובן נוף מדהים.
אני לא הייתי שם, כי זה היה מעט אחרי שהייתי ביורודיסני, כך שפארק שעשועים לא היה בתכנון שלי, וזה גם לא התאים ללוח זמנים שלי.
"אני מציע שתעשה חיפוש ותקרא קצת על האתרים שיכולים לעניין אותך, ואם תרכיב רשימה של מקומות מעניינים, תציג אותה פה ואני אסנן לך או אנסה לתת לך קצת מידע (על מה שאני מכיר) שיעזור לך. "
כי מה שאני מצפה מטיול, זה לא מה שאתה מצפה מטיול (אולי כן, אבל בגדול, כל אחד וטעמו).
אני גם לא יודע מה הקצב שלך, אתה יכול לבלות יום שלם במוזיאון, ואני אעשה את זה בשעתיים.
לצורך ההשוואה אני הייתי פעמיים בברצלונה, ומתעתד להגיע לשם שוב, בפריז הייתי פעם אחת לארבעה ימים (אין לי בעיה להגיע לשם שוב, אבל כל פעם הכדורגל מוביל אותי בחזרה לברצלונה
בגדול, האתרים מההודעות הקודמות הם האתרים המובילים בברצלונה.
ניתן להוסיף גם את טיבידאבו, בקצה המערבי של העיר, זו הנקודה הגבוהה ביותר בברצלונה, יש שם פארק שעשועים וכנסיה, וכמובן נוף מדהים.
אני לא הייתי שם, כי זה היה מעט אחרי שהייתי ביורודיסני, כך שפארק שעשועים לא היה בתכנון שלי, וזה גם לא התאים ללוח זמנים שלי.