משהו לא טוב עובר על YES לאחרונה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Itsik_G פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #1 

הכל התחיל כשהחלפתי את הטלוויזיה בסלון למסך HD.
מטבע הדברים כדי שאוכל להנות מן המסך, עלה הצורך להחליף את ממיר ה MAX שלי ל HD.
יצרתי קשר עם YES והם ענו כי בשמחה ישדרגו לי את הממיר תמורת כ 40 ש"ח נוספים לחודש.
לאחר דין ודברים, שינוי חבילות הערוצים ושימוש בהנחה ממקום העבודה, הגענו למחיר שהיה מקובל עלי וסיכמנו על השינוי בחבילה שיכלול גם החלפת הממיר ל HD. השיחה הזו נערכה ב 27/12/2011.
נקבע לי ביקור טכנאי רק ל 15/1/2012, למרות שמדובר בעבודה פשוטה מאוד של החלפת ממיר בממיר (מה שלא מפריע להם לגבות יותר מ 150 ש"ח, על הביקור הזה).
דאגתי לפנות את הלוח מפגישות וחיכיתי בסבלנות ל 15/1. בבוקר ה 15/1 הייתה לי תחושה שמשהו לא בסדר מאחר ולא קיבלתי שום תזכורת לגבי ביקור הטכנאי והחלטתי להתקשר כדי לוודא.
ענתה לי נציגת שירות (אחרי המתנה ארוכה שבה גם קיבלתי קפה ומאפה - תודה באמת) ואמרה לי כי אמנם היא רואה שנעשה שינוי בחבילה, אבל לא נקבע שום ביקור טכנאי להיום (15/1).
היא ביקשה לבדוק את הנושא ולחזור אלי. אחרי שעתיים (!) שאני מחכה לעדכון, התקשרתי שוב.
הפעם כשהקשתי את מספר הטלפון שלי להזדהות קידמה אותי הודעה כי "טכנאי יגיע אליך ב 5/2".
הגעתי לנציגה אחרת, היא בדקה את השתלשלות העניינים, הודתה כי כנראה נעשתה טעות ושאלה "אז איך אתה רוצה לפתור את הבעיה?" - "תשלחו טכנאי כמובן!" עניתי לה. גם היא ביקשה לבדוק את הנושא ולחזור אלי כשהיא מבטיחה שזה לא ייקח הרבה זמן. שוב עברו שעתיים ללא טלפון מצידם ושוב התקשרתי.
הפעם ענה לי נציג. שוב הסברתי את העניין. הוא אמר "אני רואה כי נקבע לך טכנאי ל 5/2, קשה לי להאמין שאני אוכל להקדים את זה, אבל תן לי לבדוק".
הפעם הוא אכן חזר אלי לאחר כשעה והסביר כי הבדיקה תיקח כ 24 שעות כי הם "צריכים לבדוק בהקלטות" כי אכן הובטח לי טכנאי ל 15/1. שוב חיכיתי.
למחרת (16/1) חזר אלי אותו נציג ופתח את השיחה כך: "לא הצלחתי להקדים את הטכנאי, אבל אני רוצה לפצות אותך. אנו ניתן לך 6 סרטים......" כאן עצרתי אותו והסברתי לו שאני לא רוצה סרטים, אני רוצה טכנאי עם ממיר.
לשאלתי האם הם בדקו את ההקלטות ושוכנעו כי אכן הובטח טכנאי ב 15/1 הוא ענה "לא צריך, אנחנו מאמינים לך. אנחנו יכולים לזהות מתי לקוח משקר" (אז למה לעזאזל מרחתם אותי 24 שעות ??).
לבסוף, בטענה שאולי לשימור לקוחות יש "יותר סמכות" להקדים את זמן הטכנאי, הוא העביר אותי לנציגה משימור לקוחות. בשלב זה כבר התחלתי לאבד סבלנות והבהרתי לה שבכל שיחה נוספת איתם אני הולך ומאבד את החשק להישאר לקוח שלהם. היא טענה שהיא מבינה ומתנצלת אבל בסה"כ נעשתה כאן טעות אנוש וזה קורה. הסברתי לה שאין לי בעיה עם זה שקרתה טעות, אלא עם זה שהם לא מוכנים להתאמץ כדי לתקן אותה.
שוב, היא טענה שהיא צריכה זמן כדי לנסות להקדים את הגעת הטכנאי והבטיחה להתקשר למחרת בין 14-16 (היום, 17/1).
היום, רק בשעה 19:30, התקשרה אלי נציגת שירות והודיעה לי חגיגית כי הצליחו להקדים את הגעת הטכנאי ל 23/1. פשוט כך, ללא התנצלות על הטרטור, על המתנת השווא ועל המרדפים שלי אחרי נציגי שירות.
לשאלתי מה לגבי הפיצוי (הרי יש חוק טכנאים בישראל), היא אמרה כי יזכו אותי חד פעמית ב 129 ש"ח + 20 ש"ח לחודש למשך 18 חודשים.

למרות הכל נשארתי עם "טעם מר" מכל הסיפור הזה. נכון שבסוף הם "הצליחו" להקדים את ביקור הטכנאי, אבל עדיין אני צריך להמתין חודש ימים מיום סגירת העסקה ועד קבלת המוצר שעליו אני משלם. לא ברור לי מה הבעיה לשלוף טכנאי שיקפוץ ל 15 דקות עבודה של החלפת ממיר בממיר?

בקיצור (ולאור עוד שרשורים דומים בפורום), כל מי שחושב ש HOT גרועים בשירות כנראה לא נתקל לאחרונה בשירות המופלא של YES.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

(n)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #3 

לפי החוק אתה זכאי לפיצוי בגובה 600 ש"ח ללא הוכחת נזק. בתשלום אחד ולא ב-18 תשלומים. דרוש מה שמגיע לך על פי חוק.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Itsik_G פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #4 

איינשטיין כתב:לפי החוק אתה זכאי לפיצוי בגובה 600 ש"ח ללא הוכחת נזק. בתשלום אחד ולא ב-18 תשלומים. דרוש מה שמגיע לך על פי חוק.
...
לא רק הפיצוי, הרבה דברים תמוהים יש בהתנהלות שלהם. אני עוד לא סיימתי איתם ומתכוון לשלוח מכתב נוסף.

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

רק לאחרונה...? :)
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

גלית_yes
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #6 

היי Itsik_G, בוקר טוב :)

ראיתי שפנית אלי למייל שפירסתי בתגובה אחרת בפורום.
אנן בודקים את המקרה ונשיב לך בהקדם.

שיהיה יום נעים לכולם!
גלית
פניות הציבור
yes

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #7 

זה לא חדש, הם מפוצצים מחירים ומזלזלים בלקוחות.
אבל כל עוד אנשים יעצמו עיניים ולא יצביעו ברגליהם לא תהיה להם שום סיבה לנהוג אחרת.
הם יודעים שהאלטנטיבה שלהם יותר גרועה ושאנשים לא ממהרים לעבור ללוין ול-DTT.

שאלה פילוסופית שצריכה להישאל היא: "עד כמה בן אדם מוכן שירקו עליו ולהמשיך ולומר שזה גשם"
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

זה שייך יותר לפורום שיווק ומסחר.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”