קיבלתי חתיכת הצעה על הסאבוופר הנ"ל (מחיר לא לפרסום, מצטער),
כמו שכבר רובכם יודעים (
סנטר cc800v תואם, אחוריים מדפיים על סטנדים B&M שבקרוב הולכים לעבור החלפת טוויטרים,
רסיבר Yamaha rx-v3900 וחיווט VDH CS-122 לרמקולים הקדמיים+סנטר.
אז השלב הבא במערכת הוא הוספת סאבוופר תואם, לא כזה שירים את הבית באוויר, יותר סאב מהיר, מוסיקלי,
שיעשה את תפקידו בצורה ראויה, והכי חשוב - שיוריד את העומס מהקדמיים והאחוריים (שמוגדרים כLARGE)
ונותנים באסים מכל הכיוונים, והאמת היא שהתוצאה מצוינת מבחינתי, אבל שמתי לב שכשהבאתי את הסאנפייר EQ12
לשם בדיקה, הקדמיים והאחוריים תפקדו הרבה הרבה יותר טוב (לאחר הגדרתם כSMALL), ממש פרחו.
הבעיה העיקרית (מתוך מס' רב של בעיות) של הסאנפייר היא שהוא הרגיש "איטי", אני יכול להשבע שלפעמים הבאסים הגיעו כמה מאיות שניה לפני הסאונד שבקע מהקדמיים בסטריאו, והעובדה היא שלא הצלחתי להגיע לרמה בה העוצמה שלו תשאר קבועה ותתאים גם לסרטים וגם למוסיקה... בקיצור, הוא היה סאב מעולה לקולנוע ביתי... כשהוא נתן "בום" אפשר להגיד שהדיירת הצרפתייה שגרה מתחתינו אמרה "אול-לה-לה!" (או אולי מס' קללות אחרות בצרפתית), אבל כן, התעייפתי מהבומים המוגזמים.
אז אני מחפש סאבוופר מוסיקלי, הדבר היחיד שמפריע לי בפוקאל הנ"ל שהוא יורד רק עד 32HZ.... אני מניח שהוא מכפר על כך במראה מדהים\איכות בניה מדהימה\השלבות מדהימה עם הסט, השאלה היא אם יש עוד סאב שכדאי לי לבדוק, אני מעדיף להמנע מהזמנה של דבר כזה מחו"ל, הלוואי והיה משווק בארץ של SVS \ HSU \ EPIK אבל עד אז, לא אקח סיכונים כשמדובר בקוביה כבדה כל כך.
מה דעתכם בנושא?