ואני מרוצה ממנו , במיוחד בסטריאו, הק"ב אגב פצצתי לדעתי
לפני זה היה לי ימהה RXV-530 וההבדל מורגש ביותר בק"ב ובמיוחד בסטריאו...
אני יודע שדנונים טובים בק"ב אני לא יודע איך הם בסטריאו, והמרנץ מוזיקלים לפי מה שהבנתי
תקנו אותי אם אני טועה
אם האונקיו נישמע לך יותר טוב הייתי מיתאמץ וקונה אותו , יכול ליהיות שזה יחסוך לך כסף אחר כך כי אם את הדנון תאהב פחות בטווח ארוך תשדרג אותו מוקדם יותר וככה לא חסכתה כלום .
יש לי את הOnkyo 603.. אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקחת אותו ואני שמח שבחרתי בו.. פשוט ריסבר מעוללללה
בעיה אחת שכדאי לך לבדוק.. השלט של הOnkyo 603 בעייתי מאד.. הוא אמור להיות אונברסלי אבל לפחות לי הייתה בעיה ללמד אותו פקודות.. (יכול להיות שקיבלתי שלט עם דיפקט, אין לי מושג!) בחנות החליפו לי את השלט שלו לשלט של Onkyo 803 (שגם זה אותו שלט של 703) שהוא עבד מעולה עם הריסבר ולומד מעולה שלטים אחרים.. (ונוסף לכך יש לו תאורה אחורית לכל המקשים.. שבשלט של ה603 אין..)
שמעתי את שניהם על הרמקולים שלי ואני יכול להתאמץ בשביל האונקיו
והאמת שהוא נשמע טוב יותר אבל לא בהרבה ולכן רציתי לדעת עליו פרטים יבשים.
ברור שרסיבר בוחרים עפ"י שמיעה עצמית אין ספק אבל פה אני רוצה לשמוע חו"ד על פרטים יבשים
ודעות שלכם על האונקיו לעומת הדנון, על מה אני משלם בעצם?
עברתי על הנתונים הטכניים שלהם ואין הבדל על הנייר חוץ מיותר כח לאונקיו כביכול .
כנירא שההפרש במחירים הולך לטופ אוודיו ולא ממש לאיכות או פיצ'רים .
אם לא שמעתה הבדל משמעותי בינייהם למרות ההפרש של 2000 שקל אם אני לא טועה ואבל בכל זאת רוצה להיתאמץ הייתי מציע לך לישמוע דנון מקביל לאונקיו במחיר ואז להחליט אם מצאתה הבדלים או לא .
תנסה דנון 2106\2805 או אפילו 3805 .
אני לא חקרתי יותר מדיי את הדנון אבל תבדוק את היתרונות הבאים (שיכול להיות שגם קיימים בדנון)
-לאונקיו שלט אונברסלי לומד לכל המכשירים
-יש לאונקיו מפצל ל3 קומפננט שמעביר HighDefention
אני יודע ומנסיוני האישי, שוופידל "הולכים טוב" עם יממה, כנראה קטע כזה שאחד "משלים" את השני
אבל אין סיבה שהם לא יתאימו לכל מגבר...
אתה חייב לבדוק ולהחליט בעצמך...
לדעתי האונקיו ישמע איתם טוב ובכלל, אני אוהב את אונקיו
אבל לך תדע... הטעם שלנו לא בטוח זהה...