זקוקים לשירות עבור האייפד שלכם? לא בטוח כי iDigital יטפלו בכם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46438
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #1 

להלן פרטי מקרה בו האייפד שלי היה זקוק לשירות והתלאות בהן ניתקלתי כאשר ביקשתי לממש אחריות בארץ.

כל הפרשה החלה לאחר שהבן שלי הפיל את האייפד על הרצפה. האייפד היה מכוסה ב- Case די מסיבי מגומי שהגן עליו, אך למרות זאת, משהו נפגע באייפד והוא הציג צבעים מוזרים. תמונה מצורפת.

יצרתי קשר עם iDigital בארץ, גוללתי את הסיפור ונקבעה לי פגישה לבדיקת המכשיר בקניון רמת אביב.
הגעתי לקניון בשעה שנקבעה, המוכר לקח את האייפד ואפילו לא הדליק אותו בשביל לראות את הבעיה. ולמה זה? הוא חיפש מכות - והוא מצא, מכה בצד של האייפד ואמר שבגלל המכה הזאת אין אחריות והוא סירב להכניס את האייפד לשירות. לא משנה כי המכה הייתה תמיד ומעולם, מכה מבטלת אחריות.
קצת מעצבן שהוא אפילו לא ראה את הבעיה וכצעד ראשון חיפש מכות במארז של האייפד על מנת לפטור את עצמו משירות.

מעוצבן כמובן יצאתי מהחנות, התקשרתי שוב ל- iDigital והם אמרו שזה באמת לא בסדר והבחור בתחנת השירות היה צריך לפחות להכניס את האייפד למעבדה. סיכמנו שאני אשלח את האייפד אליהם בדואר רשום.
האייפד נשלח יומיים לאחר מכן, אך נאסף על ידי iDigital שבוע לאחר המשלוח מכיוון שהם אוספים דואר רשום רק פעמים בשבוע. מוזר, אבל זה מה יש.

האייפד נכנס סוף סוף לטיפול ובמהלך הזמן הזה נאמר לי כי הם רואים את המכה אשר פוטרת אותם ממתן שירות, אבל הם "יוצרים קשר עם ארצות הברית, אולי בכל זאת יהיה אפשר להחליף". חיכיתי כמעט שבועים ואז נאמר לי כי הם לא יכולים לטפל בו בגלל המכה. הם כן הציעו לי אייפד חדש במחיר זול יותר. סירבתי בנימוס.

ביקשתי את האייפד חזרה, אך אמרו לי כי הם לא שולחים אותו בדואר ואני צריך לנסוע לפתח תקווה לקחת אותו עצמאית, למרות שהוא הגיע אליהם בדואר. לאחר ויכוחים רבים, נלקח ממני כרטיס האשראי על מנת שיחוייב בדמי משלוח של האייפד חזרה אלי.
מעצבן, אבל בשלב הזה אני כבר רגיל.

מה עשיתי עכשיו? ידעתי שאני הולך להיות בלאס-וגאס, אז קבעתי פגישת שירות ב- Apple Store.
הגעתי לפגישה, הנציג לקח את האייפד, אמר שבעיית הצבעים זוהי בעיה שיכולה להגרם מידי פעם, הוא מאוד מצטער שזה קרה לי והוא מביא לי מכשיר חליפי. לא לפני שהוא בדק שאני גיביתי את כל הנתונים ואני מסוגל לבצע שחזור. הוא הציע עזרה לאורך כל התהליך. הנציג אפילו לא הסתכל על המארז של האייפד לחפש מכות.
כל הסיפור ארך 4 דקות.

אז אם מסתכלים בעיניים אובטייקטיביות, נכון, חברת iDigital לא חייבת לטפל באייפד בשל המכה, אבל ההתייחסות שקיבלתי בה לא הסתכלו בכלל על הבעיה ורק חיפשו כיצד אפשר לפטור את עצמם מכך - מרתיחה. גם המשך הטיפול, בה הם מאשרים כי הנציג היה צריך לקחת את האייפד ולפטור אותי מהצורך לשלוח אותו בדואר, הזמן בו לקח ל- iDigital לקחת את המכשיר מהדואר, התשובה של "ממתינים לתשובה מארצות הברית", בכלל כל הסיפור Fishy וארוך יתר על המידה.

כמובן שייתכן והייתי נופל על נציג אחר ב- Apple Store אשר לא היה מסכים לטפל באייפד בשל המכה, אבל בסופו של דבר, זה לא קרה.

יש לציין כי פרטי המקרה שלמעלה הינם פרטיים שלי ואין מטרת השרשור להוציא דיבה על iDigital חלילה, אלא הבאת הסיפור האישי הפרטני שלי ותו לא.

Apple Store - Fasion Show (Y)
iDigital (n)
Apple Store - Fasion Show
 Apple Store - Fasion Show
המסך התקול
 המסך התקול
המכה אשר פוטרת את iDigital מאחריות לדבריהם
 המכה אשר פוטרת את iDigital מאחריות לדבריהם

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #2 

שמע חתיכת מכה...

אז לא הבנתי ב US החליפו לך לחדש במקום?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #3 

זה אף פעם לא חדש, אלא Refurbish, אבל הוא נראה ומרגיש כמו חדש.
מה שניסיתי להדגיש בשרשור זה חווית השירות שקיבלתי בשני המקומות.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #4 

חשבתי חדש, וכן הבנתי מה ניסית להדגיש, סתם שאלתי.

shurvitz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

ziv_r כתב: iDigital (n)
...
(n) (n) (n) מניסיון אישי, לצערי

מתי נזכה לקבל בארץ שרות ברמה אמריקאית, בכל חנות, ובלי להתחנן על כך? זה עד כדי כך מסובך?? :מבולבל:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #6 

לא פחות ממדהים!!!

היית אומר שזו לא מכה
תגיד שכירסמת אותו.... :)
העם דורש..... כל מיני דברים

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

מרתיח ומרגיז :evil: חסכת לי התלבטות, לאבי יש יום הולדת בקרוב וחשבנו לקנות לו אייפד. אין סיכוי שאקנה את המכשיר בארץ לאור הטיפול המזעזע.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

האייפד נרכש בחו"ל, למרות זאת, האחריות כן יכולה להעשות בארץ. כמובן שצריך שהם רק יסכימו לטפל בו.

בתחנת Apple Store אין צורך בקבלה או בכלל מתן תשובה היכן הוא נרכש, הוא נבדק לפי המספר הסידורי על מנת לראות עד כמה אחריות עוד נותרה לו. ניתן לעשות זאת באתר המקוון של Apple. חברת iDigital נוהגת באופן דומה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #9 

ziv_r, מתסכל משהו. סאגה כזו ארוכה בארץ כשאתה מתאים עצמך לדרישותיהם ובסוף התשובה שלילית או לפחות כזו המשתמע ממנה כי לא ממש משקיעים בך לעומת חוויה מטריפה בארה"ב.
אני באמת מקווה שהם יקראו את זה כאן באתר וישכילו ללמוד מהנושא. כל הכבוד שציינת שזו חוויה אישית ופרטית.
Vocare Ad Regnum

רן90
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

נאמר לי לאחרונה ע"י מישהו שנתן להם מחשב נייד לתיקון שחב' Idigital בארץ אינה הנציג הרישמי של Apple ולפיכך אינה מחוייבת לטפל בבעיות כמו הטיפול ב- Apple.
בנוסף לכך, ידוע כי היא מנסה להתנער מתיקונים של מכשירים שלא ניקנו אצלה !!!
במקרה הטוב, היא מעכבת תיקונים עד חודש ימים (ע"פ החוק).

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #11 

עניין של הגדרה.
iDigital ניסתה לשדר לציבור כל הזמן שהיא מעין "אפל ישראל". בסוף הם קיבלו את זה כמו בומרנג..
הם בסה"כ מוגדרים כ-Premium Resellers עם שירות תיקונים. וככאלה, אגב, הם חייבים לטפל בכל מוצר עם אחריות בינלאומית של אפל.

ronensud
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 634
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #12 

משהו לא ברור לי בסיפור שלך.
אנשים רבים שמפילים את המכשיר לא הגונים מספיק לומר את האמת ומכאן נראה לי שהנציגים מונחים לחפש סימני נפילה.
אתה ציינת מראש שהמכשיר נפל אז לשם מה לחפש סימני נפילה, הרי הצהרת על כך מראש.
ואם כך- נשאלת השאלה- האם אחריות צריכה להתקיים גם במקרה נפילה?
ואם כל מה שביקשת הוא לתקן את המכשיר בתשלום ולא במסגרת אחריות שהרי החברה לא אשמה בכך שהמוצר נפל לך- מה הבעיה שלהם?
או שאני מפספס משהו.....

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

ronensud,
האחריות קיימת כל עוד אין סימן למכה פיזית. מכיוון שהתגלתה מכה, חברת iDigital התנערה.
לא ניתן לתקן תמורת תשלום, יש רק החלפה עבור מוצרי Apple (לא כולל מחשבים ניידים).

רן90,
כפי שקרמריקה ציין, חברת iDigital מחוייבת לתת שירות למוצרים שניקנו בחו"ל.

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

המסקנה שלי מכל הסיפור הזה,זה לעולם לא להפיל את האייפד :-)

שליחה #14 

או לבקש בעדינות מהבן שלי לא להפיל אותו...
הספיקה לי פעם אחת כשהוא החליט לנסות לנקות את המסך 55c750 של סמסונג עם מטאטא להבין שהלך עליי....
בנים גידלתי ... :-)
זיו, אחלה סיפור והעיקר שהכל תקין כרגע . (Y)

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #15 

מדהים שכל המסכת שזיו עבר בארץ כתובה כמעט על עמוד שלם ואילו השירות שקיבל בווגאס כתוב בשתי שורות.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #16 

ronen61 כתב:מדהים שכל המסכת שזיו עבר בארץ כתובה כמעט על עמוד שלם ואילו השירות שקיבל בווגאס כתוב בשתי שורות.
...
(Y)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #17 

iDigital נכשלים בדברים הכי בסיסיים ושלא עולים להם גרוש, אז פלא שייכשלו כשזה דורש מהם עבודה?
רכשתי דרך האתר שלהם מקלדת למאק. הגיעה בלי חשבונית. אפשר להגיד טעות פעוטה, אבל זה עוד לא קרה לי אף פעם ברכישה באינטרנט.
משה

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #18 

פשוט לא ייאמן שכל מטרת איידיגיטל היתהרק בלחפש איך להתנער ממתן שירות ולא איך לרצות את הלקוח. למדתי מהמקרה הזה שאם חלילה תהיה לי בעיה באייפד אפתח קריאה באפל ואעביר דרך חבר / בן משפחה את האיפד לטיפול בארה"ב. פשוט בושה חרפה לחברה הזו (n)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #19 

LiorDrZ
מגזים הייתי אומר, היה שם מכה, שמאוד יכול להיות שהבעיה הגיע מהמכה, לכן לא קיבל שירות.
בחול אמננם זה פעול אחרת, בטוח מיני סיבות רבות שמדובר באפל אפל.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #20 

אני לא חושב שזיו התלונן על עצם זה שזה לא מכוסה באחריות, אלא על ההתנהלות הכללית.
משה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”