המלצות חמות למערכת קולנוע ביתית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
AvivErez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,לפני הכל אני רק רוצה להגיד שאני מתאר לעצמי ששאלו אותכם פה את אותה השאלה אלף פעם בערך - אבל אני ממש מצטער,אני חייב הפעם לשאול שוב

אני מחפש מערכת קולנוע ביתית לסלון קטן בגודל 3X3 מטר
מערכת שתכלול רסיבר + רמקולים 5.1 - תלייה בלבד (יש הכנה בקיר)
השימוש במערכת יהיה ברובו לצפייה בסרטים וגם על הדרך שמיעת מוסיקה ומשחקי אקסבוקס

אני רוצה לציין שבעבר שקלתי להזמין מחו"ל ואפילו כמה חבר'ה פה ממש עזרו לי בנושא - אבל החלטתי לקנות פה בארץ ולגמור עם זה

התקציב שלי הוא עד 5000 שקל - במחיר הזה אני צריך רסיבר+רמקולים+כבלים והתקנה

אם למישהו יש אפילו חנויות שמציאות דברים אטרקטיבים במחירים נוחים באזור תל אביב אני ישמח לשמוע

ישמח לשמוע ממכם,תודה רבה.......ויאללה!! שיגיע הקיץ כבר ~~ (b) (b)

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

שקלת לקנות רסיבר ומדפיים, ובהמשך לקנות את שאר המערכת?
יד שנייה בא בחשבון?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

במחיר הזה הייתי הולך על הפיצול הבא: 1,500 ש"ח על הרסיבר, 3,000 ש"ח על הרמקולים ו-500 ש"ח לכבילה והתקנה.

בכל מקרה ההמלצה החד-משמעית שתקבל פחות או יותר מכל מי שיגיב על השרשור היא שאתה צריך לשמוע את הרסיבר והרמקולים במו אוזניך בחנות מתמחה. (Y)

אי לכך ובהתאם לזאת, אני פשוט אשים פה כמה אלטרנטיבות לררסיברים ורמקולים במסגרת חלוקת התקציב הנ"ל...

רסיברים:
- דנון 1312 או 1611 (דגם ישן יותר)
- אונקיו 309 או 508 (דגם ישן יותר)
- ימאהה 371
- פיוניר 520 (דגם ישן יותר) או 421 (אפשר אולי להשיג אותו ב-$200 בדיוטי פרי - שווה לבדוק אם הוא במלאי שם כי זה יפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לטובת רמקולים יותר טובים למשל...)

רמקולים:
- טאנוי EFX (אפשר לנסות ללכת על ה-SFX, אבל הוא קצת יותר יקר
- ג'מו 102
- קנטון 125 או 120 (דגם קצת יותר ישן)

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #4 

(Y)
epony כתב:במחיר הזה הייתי הולך על הפיצול הבא: 1,500 ש"ח על הרסיבר, 3,000 ש"ח על הרמקולים ו-500 ש"ח לכבילה והתקנה.

בכל מקרה ההמלצה החד-משמעית שתקבל פחות או יותר מכל מי שיגיב על השרשור היא שאתה צריך לשמוע את הרסיבר והרמקולים במו אוזניך בחנות מתמחה. (Y)

אי לכך ובהתאם לזאת, אני פשוט אשים פה כמה אלטרנטיבות לררסיברים ורמקולים במסגרת חלוקת התקציב הנ"ל...

רסיברים:
- דנון 1312 או 1611 (דגם ישן יותר)
- אונקיו 309 או 508 (דגם ישן יותר)
- ימאהה 371
- פיוניר 520 (דגם ישן יותר) או 421 (אפשר אולי להשיג אותו ב-$200 בדיוטי פרי - שווה לבדוק אם הוא במלאי שם כי זה יפנה לך עוד כמה מאות ש"ח לטובת רמקולים יותר טובים למשל...)

רמקולים:
- טאנוי EFX (אפשר לנסות ללכת על ה-SFX, אבל הוא קצת יותר יקר
- ג'מו 102
- קנטון 125 או 120 (דגם קצת יותר ישן)
...
(Y)
סיכמת די יפה!

ד"א אני רכשתי לפני כשבועיים בערך את הסט של טאנוי SFX (בשביל חדר ילדים 3X3) שמשודך ל 421, הוא היה אז בהנחה באחת מהחנויות המתמחות, ויכנס בתקציב שמופיע. מאוד ממליץ!

AvivErez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה על הפירוט - תוכל בבקשה להביא לי קישורים באינטרנט למפרט של ההמלצות שלך ?

ואלי אתה יודע איפה בתל אביב אני יוכל למצוא חנויות מתמחות שבהם אני יוכל להקשיב וגם לרכוש את זה ?

בקשר לרסיבר פיוניר בדיוטי פרי ב200$
צריך לשלם מכס על זה ?
אם אני ימצא מישהו שיקנה לי את זה אבל על הדרך ירכוש לו גם מוצרים בשביל עצמו (נגיד: בושם או אלכוהול) הוא יחוייב לשלם מכס? - מישהו מכיר את ההגבלות בנושא הזה ?

AvivErez פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ביררתי כרגע על חלק מהדברים שהעצת פה

ראיתי את הרמקולים של Tannoy SFX 5.1
הם נראים סבבה לגמרי - המחיר שלהם הוא 3000 ש"ח

הרמקולים של קנטון חמודים - אבל לא כל הסט הוא לתלייה ככה שהם לא מה שאני מחפש לצערי

בקשר ל JAMO 102
אתה יכול להגיד לי רק לאיזה דגם התכוונת ? - כי אני מוצא פה את הדגמים האלו :
A102 Jamo
A102HCS6
A102HCS5

אותו הדבר קורה לי עם הרסיברים שהבאת לי - תוכל להגיד לי בבקשה את המספר דגם המדויק ?

עוד שאלה קטנה - אני חיפשתי את הרוב באתר זאפ - ורוב הדברים פה יש במחיר מאוד טוב בחנות בשם "POMPA" ברמת גן - מישהו מכיר וממליץ לקנות משם ?

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #7 

AvivErez כתב:תודה רבה על הפירוט - תוכל בבקשה להביא לי קישורים באינטרנט למפרט של ההמלצות שלך ?

ואלי אתה יודע איפה בתל אביב אני יוכל למצוא חנויות מתמחות שבהם אני יוכל להקשיב וגם לרכוש את זה ?

בקשר לרסיבר פיוניר בדיוטי פרי ב200$
צריך לשלם מכס על זה ?
אם אני ימצא מישהו שיקנה לי את זה אבל על הדרך ירכוש לו גם מוצרים בשביל עצמו (נגיד: בושם או אלכוהול) הוא יחוייב לשלם מכס? - מישהו מכיר את ההגבלות בנושא הזה ?
...
מבחינת הרסיבר אין לך מה לדאוג מותר להביא לארץ מוצר חשמלי שעלותם היא עד 200$ ותוכל להשאיר אותו בדיוטי פרי עד לחזרתך.
אין כל קשר בין זה לבין קניית אלכוהול שלה חוקים אחרים וכן קניית בושם.
אתה יכול להרגיש חופשי לקנות.
תתחדש :wink:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”