דיון | איזה ספק יותר טוב בזק בינלאומי או FAST
קשה להשוות כי אני עם 014 המון זמן ואני יודע מה היתרונות והחסרונות שלהם ואת fast אני לא מכיר בכלל. לי חשוב מאוד הQOS ואני על חשבון גיימר מאז שהוא קיים. אם לfast יש פחות משתמשים ביחס לרוחב הפס שלהם לחו"ל אז הם יכולים להיות יותר טובים מ014. עדיין צריך תמיד לקחת בחשבון את הtraffic shaping של כל ספקית ומי עושה את זה יותר טוב. traffic shaping זה לא דבר רע אבל אפשר לעשות אותו בצורה גרועה (בדרך שתעצבן את הלקוחות ) .
במחיר של 33 שקל אני לא רואה שום מניעה לנסות. ב014 אין מחירים כאילו - חבל שלא התחברתי לfast לפני שאמרתי ל014 שאני רוצה להתנתק כי אני כרגע משלם קרוב לכפול על 20 מגה אבל יש לי גם גיימר.
בחודש הבא CCC אמורה לקבל רוחב פס מטמרס אז אולי כדאי יהיה לנסות אותם. בנתיים אתה צריך לשים קריטריונים ברורים למה שאתה רוצה מהספק אינטרנט שלך ופשוט לבדוק אם אתה מקבל אותם. מבחינת מחיר אין תחרות אבל בלי traffic shaping טוב גם 10 מגה הם לא יצליחו לספק .
כרגע המחיר של הספקיות לא גבוה כלכך כי אפשר להוריד אותם לכדור הארץ די מהר. עם ספקיות תשתית יש בעיה כי הם לא מורידים הרבה במחיר בעיקר לא בזק. אני חושב שבאופן תאורטי גם ספקיות סליולר יכולות להיות ספקיות תשתית קווית (היום הם מספקים תשתית סליולר) כי יש להם בטח תשתית רשת פרוסה בארץ . אני מקווה שחברת חשמל כבר יכנסו ואולי אז בזק והוט יתגמשו.
במחיר של 33 שקל אני לא רואה שום מניעה לנסות. ב014 אין מחירים כאילו - חבל שלא התחברתי לfast לפני שאמרתי ל014 שאני רוצה להתנתק כי אני כרגע משלם קרוב לכפול על 20 מגה אבל יש לי גם גיימר.
בחודש הבא CCC אמורה לקבל רוחב פס מטמרס אז אולי כדאי יהיה לנסות אותם. בנתיים אתה צריך לשים קריטריונים ברורים למה שאתה רוצה מהספק אינטרנט שלך ופשוט לבדוק אם אתה מקבל אותם. מבחינת מחיר אין תחרות אבל בלי traffic shaping טוב גם 10 מגה הם לא יצליחו לספק .
כרגע המחיר של הספקיות לא גבוה כלכך כי אפשר להוריד אותם לכדור הארץ די מהר. עם ספקיות תשתית יש בעיה כי הם לא מורידים הרבה במחיר בעיקר לא בזק. אני חושב שבאופן תאורטי גם ספקיות סליולר יכולות להיות ספקיות תשתית קווית (היום הם מספקים תשתית סליולר) כי יש להם בטח תשתית רשת פרוסה בארץ . אני מקווה שחברת חשמל כבר יכנסו ואולי אז בזק והוט יתגמשו.
קיים כבר ספקיות סלולר שמספקות אינטרנט אבל זה אפילו פחות טוב מאינטרנט אלחוטי.Niseg כתב:קשה להשוות כי אני עם 014 המון זמן ואני יודע מה היתרונות והחסרונות שלהם ואת fast אני לא מכיר בכלל. לי חשוב מאוד הQOS ואני על חשבון גיימר מאז שהוא קיים. אם לfast יש פחות משתמשים ביחס לרוחב הפס שלהם לחו"ל אז הם יכולים להיות יותר טובים מ014. עדיין צריך תמיד לקחת בחשבון את הtraffic shaping של כל ספקית ומי עושה את זה יותר טוב. traffic shaping זה לא דבר רע אבל אפשר לעשות אותו בצורה גרועה (בדרך שתעצבן את הלקוחות ) .
כרגע המחיר של הספקיות לא גבוה כלכך כי אפשר להוריד אותם לכדור הארץ די מהר. עם ספקיות תשתית יש בעיה כי הם לא מורידים הרבה במחיר בעיקר לא בזק. אני חושב שבאופן תאורטי גם ספקיות סליולר יכולות להיות ספקיות תשתית קווית (היום הם מספקים תשתית סליולר) כי יש להם בטח תשתית רשת פרוסה בארץ . אני מקווה שחברת חשמל כבר יכנסו ואולי אז בזק והוט יתגמשו....
גם אני שמעתי על חברת חשמל עם האינרנט לדעתי זה כבר היה אמור לצאת
חבל לי סתם לבזבז שעות אם יש פה בפורום אנשים שמחוברים איתם.nerya40 כתב:קח משתמש ניסיוני מ- FAST, ותבחן אותו מכל הכיוונים גם אם זה יעלה לך 10 שקל......
זה מה שאני מנסה למצואjpost כתב:למה משאל ?
יש כאן אולי משתמש אחד שהתחבר ל FAST והתנסה....
"טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים". אם אתה רוצה אינטרנט איכותי בשבילך, אתה חייב לנסות אותו בעצמך.shay2911 כתב:קיים כבר ספקיות סלולר שמספקות אינטרנט אבל זה אפילו פחות טוב מאינטרנט אלחוטי.Niseg כתב:קשה להשוות כי אני עם 014 המון זמן ואני יודע מה היתרונות והחסרונות שלהם ואת fast אני לא מכיר בכלל. לי חשוב מאוד הQOS ואני על חשבון גיימר מאז שהוא קיים. אם לfast יש פחות משתמשים ביחס לרוחב הפס שלהם לחו"ל אז הם יכולים להיות יותר טובים מ014. עדיין צריך תמיד לקחת בחשבון את הtraffic shaping של כל ספקית ומי עושה את זה יותר טוב. traffic shaping זה לא דבר רע אבל אפשר לעשות אותו בצורה גרועה (בדרך שתעצבן את הלקוחות ) .
כרגע המחיר של הספקיות לא גבוה כלכך כי אפשר להוריד אותם לכדור הארץ די מהר. עם ספקיות תשתית יש בעיה כי הם לא מורידים הרבה במחיר בעיקר לא בזק. אני חושב שבאופן תאורטי גם ספקיות סליולר יכולות להיות ספקיות תשתית קווית (היום הם מספקים תשתית סליולר) כי יש להם בטח תשתית רשת פרוסה בארץ . אני מקווה שחברת חשמל כבר יכנסו ואולי אז בזק והוט יתגמשו....
גם אני שמעתי על חברת חשמל עם האינרנט לדעתי זה כבר היה אמור לצאת
חבל לי סתם לבזבז שעות אם יש פה בפורום אנשים שמחוברים איתם.nerya40 כתב:קח משתמש ניסיוני מ- FAST, ותבחן אותו מכל הכיוונים גם אם זה יעלה לך 10 שקל......
זה מה שאני מנסה למצואjpost כתב:למה משאל ?
יש כאן אולי משתמש אחד שהתחבר ל FAST והתנסה.......
זה שלדוד במכולת האינטרנט של 012 סמייל יהיה מצויין לא אומר שאתה תאהב אותו, וזה שמשלם 10 אלף שקל על אינטרנט לא אומר שאתה תשתמש בכל הנצילות שלו.
אתה חייב לנסות בעצמך בשביל להתאים את זה לשימושים שלך.
זה לא תשתית אינטרנט שבאמת זה יותר מסובך כי צריך התקנה ומודם ותשתית ובלאגן. פה אתה פשוט קונה שם משתמש וסיסמה ומתחיל לגלוש.