השוואת DACS
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
בחור חדש בא לשכונה
אני משתמש ב V‪-‬DAC כבר מספר שנים ומאוד מרוצה. לאחרונה שקלתי לרכוש את הדגם החדש V‪-‬DAC 2 אך החלטתי לתת הזדמנות ל DAC החדש D1 של Audioengine.
אני מופתע מאוד לטובה מאיכות הסאונד של ה DAC הזה‪.‬ להערכתי לא פחות טוב מה V‪-‬DAC יש לו גם יציאה מעולה לאוזניות ועולה פחות.
מבחינת העיבוד הוא מוגדר Bits 24 192KS‪/‬s אבל בנתיים אינני חש הבדל בין 16 Bits ל 24 Bits וגם אין לי הרבה מוסיקה ב Bits 24
אני מופתע מאוד לטובה מאיכות הסאונד של ה DAC הזה‪.‬ להערכתי לא פחות טוב מה V‪-‬DAC יש לו גם יציאה מעולה לאוזניות ועולה פחות.
מבחינת העיבוד הוא מוגדר Bits 24 192KS‪/‬s אבל בנתיים אינני חש הבדל בין 16 Bits ל 24 Bits וגם אין לי הרבה מוסיקה ב Bits 24
sam22 כתב:asimo2,
עזוב רגע דאק בצד.
אתה לא שומע הבדלים בין 16 ל24 ביט?
אני לא מאלו שיורדים לדקויות.
אבל ההבדל הוא תהומי...
הDAC לדעתי משפר בצורה הכי משמעותית את הסט אפ אבל זה תלויי גם בהגברה ובעיקר ברמקולים.
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
יתרון 24/96
כמעט כל הדיסקים שיש לי הם בטכנולוגיה הקלאסית 16 Bits בעבר העליתי למחשב MAC MINI דיסקים אחדים 24/96 אך אינני בטוח שנגן iTune אכן השאיר אותם כך בפורמט Apple LossLess
גם הדרך שעשה הקובץ לרמקולים בעבר היא קצת ארוכה: מחשב - חיבור רשת- Apple TV 2 - ממיר V DAC - אמפליפייר. אינני חושב שהפורמט 24/96 נשמר
נכון לעתה התקנתי ממיר DAC נוסף Audioengine D1 ישירות מהמחשב לאמפליפייר אני עדיין בוחן את ההבדלים .
גם הדרך שעשה הקובץ לרמקולים בעבר היא קצת ארוכה: מחשב - חיבור רשת- Apple TV 2 - ממיר V DAC - אמפליפייר. אינני חושב שהפורמט 24/96 נשמר
נכון לעתה התקנתי ממיר DAC נוסף Audioengine D1 ישירות מהמחשב לאמפליפייר אני עדיין בוחן את ההבדלים .