Morel Octave Siganture
הי,
אני שוקל לרכוש את זוג הרמקולים (כולל הסאבים כמובן).
המגבר המיועד הוא Sunfire signature 600. כח לא חסר לו אך מתעוררת בעיה חדשה:
הסאבים של המורל אינם כוללים קרוסאובר ומיועדים לעבודה עם מגבר ה Harmony הייעודי של מורל הכולל קרוס-אובר וכיווני פאזות.
אם אבחר להגביר את המורלים עם ה Sunfire, המגבר יעבוד ב 2 אוהם (היחידות העליונות הן 4 אוהם והיחידות התחתונות הן 4 אוהם - המגבר שלי אמור להוציא 2400W לצד בהתנגדות הזו !!). העניין הוא שהסאבים של המורל יקבלו סיגנל Full-Range.
1. האם זה נראה לכם נורמלי ? האם כדאי ?
2. האם כדאי אולי להוסיף קרוס אובר פאסיבי לפני הסאבים ( או אולי אקטיבי / Harmony)
3. חוץ מזה, מה דעתכם על השילוב בין הסאנפייר למורל ?
אני שוקל לרכוש את זוג הרמקולים (כולל הסאבים כמובן).
המגבר המיועד הוא Sunfire signature 600. כח לא חסר לו אך מתעוררת בעיה חדשה:
הסאבים של המורל אינם כוללים קרוסאובר ומיועדים לעבודה עם מגבר ה Harmony הייעודי של מורל הכולל קרוס-אובר וכיווני פאזות.
אם אבחר להגביר את המורלים עם ה Sunfire, המגבר יעבוד ב 2 אוהם (היחידות העליונות הן 4 אוהם והיחידות התחתונות הן 4 אוהם - המגבר שלי אמור להוציא 2400W לצד בהתנגדות הזו !!). העניין הוא שהסאבים של המורל יקבלו סיגנל Full-Range.
1. האם זה נראה לכם נורמלי ? האם כדאי ?
2. האם כדאי אולי להוסיף קרוס אובר פאסיבי לפני הסאבים ( או אולי אקטיבי / Harmony)
3. חוץ מזה, מה דעתכם על השילוב בין הסאנפייר למורל ?
אתה בטוח שזה עדין נכון ?nimmer כתב:
הסאבים של המורל אינם כוללים קרוסאובר ומיועדים לעבודה עם מגבר ה Harmony הייעודי של מורל הכולל קרוס-אובר וכיווני פאזות....
אני זוכר שראיתי (95%...) גרסה של הסב הכוללת קרוס פנימי
ירון
בביקורת שעשו עליו באתר DTOWN, נאמר שאין לו (לסאב) קרוסאובר.
גם באתר החברה, הסאבוופר מופיע כ 4 אוהם, אבל כסט הם עובדים ב 2 אוהם. בתמונה באתר מורל ניתן לראות שהרמקול העליון מוזן מהסאבוופר, משמע, יש קרוסאובר, לא ?
כבר לא ברור לי.. מה חושבים ?
גם באתר החברה, הסאבוופר מופיע כ 4 אוהם, אבל כסט הם עובדים ב 2 אוהם. בתמונה באתר מורל ניתן לראות שהרמקול העליון מוזן מהסאבוופר, משמע, יש קרוסאובר, לא ?
כבר לא ברור לי.. מה חושבים ?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
סט מעולה!! תתחדש!nimmer כתב:נרכשו היום זוג רצפתיים + סנטר. כולם מסדרת Signature כמובן.
תודה לכולם !!...
ראיתי שרכשת גם סנטר אז השימושים שלך הם גם קולנוע נכון?
איזה רסיבר משודך להם?
עדיין בקרטונים. הם יאלצו לחכות כי אני נוסע לאוסטרליה בשבת (עבודה.. קשה-קשה)
בכל אופן, הקדמיים יוגברו ע"י מגבר חזזקקק !! Sunfire siganture 600 (יש לי קטע עם חתימות.. כזה אני
)
הסנטר ושאר חבריי ה- 7.1, יוגברו ע"י Audio Refinement multi 5.
בעיה נוספת, מכרתי את הפרוססור ואני מחכה לאחד חדש שיגיע רק בעוד כחודש בערך. פשוט התעללות..
בכל אופן, הקדמיים יוגברו ע"י מגבר חזזקקק !! Sunfire siganture 600 (יש לי קטע עם חתימות.. כזה אני
הסנטר ושאר חבריי ה- 7.1, יוגברו ע"י Audio Refinement multi 5.
בעיה נוספת, מכרתי את הפרוססור ואני מחכה לאחד חדש שיגיע רק בעוד כחודש בערך. פשוט התעללות..
- Idan-Golzman
- עוסק בתחום

- תגובות: 59
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
eldadf כתב:אכן בדגמם החדש של האוקטב יש קרוס לסאב ואין בעיה.
ההגברה מתחברת לסאב ומשם יש שירשור המשך לאוקטב כך שהכל עובד יחד....
כפי שנאמר, הדגמים החדשים מכילים קרוס אובר פנימי - ההגברה מחוברת לסאב ויחידת המדף מחוברת אל הסאב גם היא.
תתחדש, העם דורש תמונות !