לפני קניית Xtreamer Ultra- כמה שאלות
-
computerguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אהלן חברה,
רציתי לשאול כמה שאלות אודות האולטרה
1) האם הוא מסוגל להתמודד עם קבצי ISO של bluray וגם bluray 3d כאשר ה-ISO יושב על HDD חיצוני בחיבור USB 2 ??
2) האם הוא יהיה מסוגל להזרים (בהנחה שיש לי טלוויזיה 3D) סרטים 3D עם HALF or full sbs ??
3) האם ניתן לחבר אליו כל דונגל אלחוטי ולצפות שיעבוד ??
4) האם אתם ממליצים כיום לקנות את האולטרה או לחכות למשהו יותר טוב ??
תודה על העזרה והעצות.
רציתי לשאול כמה שאלות אודות האולטרה
1) האם הוא מסוגל להתמודד עם קבצי ISO של bluray וגם bluray 3d כאשר ה-ISO יושב על HDD חיצוני בחיבור USB 2 ??
2) האם הוא יהיה מסוגל להזרים (בהנחה שיש לי טלוויזיה 3D) סרטים 3D עם HALF or full sbs ??
3) האם ניתן לחבר אליו כל דונגל אלחוטי ולצפות שיעבוד ??
4) האם אתם ממליצים כיום לקנות את האולטרה או לחכות למשהו יותר טוב ??
תודה על העזרה והעצות.
נערך לאחרונה על ידי computerguy ב 16/01/2012 15:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
קודם כל, חשוב לציין שהאולטרה זה לא סטרימר אלא מחשב/HTPC. השרשור הועבר לפורום המתאים (HTPC).
1) כן, מסוגל להתמודד. אם אתה מתכוון להתחבר לרסיבר עם כניסות HDMI, חשוב שתדע שפורמטי האודיו DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא נתמכים ע"י כרטיס המסך של האולטרה ויומרו ע"י תוכנת הניגון בה תבחר ל-LPCM 7.1 ו/או DTS Core.
2) כן.
3) כן, כאמור זהו מחשב לכל דבר וכל דונגל יעבוד. קח בחשבון שבאופן כללי, רשת אלחוטית, גם בתקן N, מאוד לא מומלצת להזרמת תכני HD ועדיף להעביר בבית רשת קווית.
4) אם עניין ה-DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא מפריע לך, בהחלט אפשר ללכת עליו. שים לב שמחירו אינו כולל כונן קשיח פנימי, שהוא נחוץ אם אתה רוצה להשתמש במערכת הפעלה שתרוץ לך טוב ומהר (Windows 7 או לינוקס).
1) כן, מסוגל להתמודד. אם אתה מתכוון להתחבר לרסיבר עם כניסות HDMI, חשוב שתדע שפורמטי האודיו DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא נתמכים ע"י כרטיס המסך של האולטרה ויומרו ע"י תוכנת הניגון בה תבחר ל-LPCM 7.1 ו/או DTS Core.
2) כן.
3) כן, כאמור זהו מחשב לכל דבר וכל דונגל יעבוד. קח בחשבון שבאופן כללי, רשת אלחוטית, גם בתקן N, מאוד לא מומלצת להזרמת תכני HD ועדיף להעביר בבית רשת קווית.
4) אם עניין ה-DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא מפריע לך, בהחלט אפשר ללכת עליו. שים לב שמחירו אינו כולל כונן קשיח פנימי, שהוא נחוץ אם אתה רוצה להשתמש במערכת הפעלה שתרוץ לך טוב ומהר (Windows 7 או לינוקס).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
computerguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
pixies כתב:קודם כל, חשוב לציין שהאולטרה זה לא סטרימר אלא מחשב/HTPC. השרשור הועבר לפורום המתאים (HTPC).
2) כן.
4) אם עניין ה-DTS-HD ו-Dolby TrueHD לא מפריע לך, בהחלט אפשר ללכת עליו. שים לב שמחירו אינו כולל כונן קשיח פנימי, שהוא נחוץ אם אתה רוצה להשתמש במערכת הפעלה ש
תרוץ לך טוב ומהר (Windows 7 או לינוקס)....
וואו, תודה רבה על התגובה המהירה...
אז אתה אומר שיש לי אפשרות לחבר הרדיסק פנימי ?? האם זה הרדיסק של לפטפופים או סטנדרטי ??
אינני מתכוון להזרים סרטים דרך החיבור האלחוטי, אלא פשוט להעביר את קבצי הסרטים מהשרת אל הסטריימר.
תודה על העזרה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מדובר בכונן 2.5", כלומר כמו של לפטופים.
אם אתה רק תעתיק קבצים דרך הרשת האלחוטית, אז כמובן שזה בסדר.
אם אתה רק תעתיק קבצים דרך הרשת האלחוטית, אז כמובן שזה בסדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני לא ממליץ לך עליו, המחיר שלו 1500 שקל, עדיף להשקיע עוד כסף, ולקבל מחשב HTPC הרבה יותר טוב ומהיר, וגם הקנייה של דיסק קשיח תהיה יותר זולה.
- החיסרון הגודל שלו, למרות שגם היום אפשר להשיג מארזים יחסית קטנים, שישבו בצורה יפה בסלון.
- החיסרון הגודל שלו, למרות שגם היום אפשר להשיג מארזים יחסית קטנים, שישבו בצורה יפה בסלון.
LCD 32
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
SAMSUNG T220P
logitech x-530
CPU I-5 2500
8GB RAM
750GB SAMSUNG
XTREMER
העלאת תמונות
רקעים יפים
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
לי יש את האולטרא עוד מעט כשנה ואני מאוד מרוצה ממנו, הוא עובד 24/7 ואני קורע לו את הצורה
החסרון היחידי לטעמי - מאוורר שיש בו שעם הזמן סביר שיתקלקל... תחפש HTPC עם קירור פאסיבי, זה יהיה תענוג
החסרון היחידי לטעמי - מאוורר שיש בו שעם הזמן סביר שיתקלקל... תחפש HTPC עם קירור פאסיבי, זה יהיה תענוג
היי,
בסוף קנית את הULTRA? אתה מרוצה?
אני מתלבט בינו לבין הPRODIGY, אני יודע שיש הבדל ושהULTRA זה מחשב והPRODIGY זה סטרימר,
אני בסך הכל הכול רוצה לראות סרטי 3D מקבצי ISO מהHD בצורה חלקה,
העיבוד של הסאונד מDTS -LPCM 7.1 הוא אוטו' לא משנה איך אני מפעיל את הסרט?
בסוף קנית את הULTRA? אתה מרוצה?
אני מתלבט בינו לבין הPRODIGY, אני יודע שיש הבדל ושהULTRA זה מחשב והPRODIGY זה סטרימר,
אני בסך הכל הכול רוצה לראות סרטי 3D מקבצי ISO מהHD בצורה חלקה,
העיבוד של הסאונד מDTS -LPCM 7.1 הוא אוטו' לא משנה איך אני מפעיל את הסרט?