אני מעוניינת לרכוש מזרים מדיה עד 1000 ש"ח.
הטלוויזיה שברשותי איננה FHD ולמעשה מדובר בדגם ישן יחסית של SHARP DH500.
הטלוויזיה מסוגלת לפענח קבצי MKV אך לא שומעים בה סאונד בקבצים מסוג זה.
האם זו בעיה שמזרים מדיה מסוגל לפתור?
מלבד זאת, אני מעוניינת במזרים מדיה שמסוגל לפענח קבצי FLAC.
בנוסף, לטלוויזיה אין יכול להתחבר לאינטרנט. האם מזרים מדיה יכול לפתור את הבעיה הזו, להתחבר לאינטרנט הביתי ומשם להזרים מדיה וכו'?
ובשביל הידע הכללי- האם מזרים המדיה הוא רק מפענח פורמטים של ווידיאו וסאונד או שבנוסף לכך הוא בעל יכולות נוספות? (משחקים, צפייה בתכנים וכו'). במידה וכן, האם הטלוויזיה צריכה להיות ערוכה לכך באופן כלשהו.
תודה למשיבים.
עזרה ברכישת מזרים מדיה :)
אוקיי אז ככה:
1) את הפענוח של הסאונד והתמונה הסטרימר עושה בעצמו כך שלא אמורה להיות בעיה לחבר את הטלוויזיה שלך ליציאת הסטריאו של הסטרימר.
2) קבצי FLAC - למיטב ידיעתי אין היום סטרימר שלא תומך בהם
3) אינטרנט - הסטרימר יכול להתחבל לראוטר שמחובר לרשת הביתית וכך אפשר להזרים קבצים מכונן שנמצא על המחשב, וגם לגשת לאינטרנט.
4) מה עוד אפשר לעשות איתו - זה כבר תלוי בסטרימר. פה את תאלצי לחפור קצת בביקורת שיש בדביק ולראות אילו תכונות חשובות לך.
אני יכול להגיד לך למשל שב POPCORN HOUR אין דפדפן כמו במחשב אבל יש אפליקציות של יוטיוב, פיקאסה וכו'.
שוב, תלוי מה את רוצה לעשות עם הסטרימר מעבר לניגון קבצים כי התכונות הנוספות יכולות להיות משמעותיות מבחינת מחיר.
עוד נקודה שכדאי לשים לב אליה היא אילו קבצים את הולכת לנגן בסטרימר. MKV? בלו-ריי מלא? אולי בלו-ריי בלא עם תלת-מימד?
כי גם כאן ישנם הבדלים.
שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה לפורום
1) את הפענוח של הסאונד והתמונה הסטרימר עושה בעצמו כך שלא אמורה להיות בעיה לחבר את הטלוויזיה שלך ליציאת הסטריאו של הסטרימר.
2) קבצי FLAC - למיטב ידיעתי אין היום סטרימר שלא תומך בהם
3) אינטרנט - הסטרימר יכול להתחבל לראוטר שמחובר לרשת הביתית וכך אפשר להזרים קבצים מכונן שנמצא על המחשב, וגם לגשת לאינטרנט.
4) מה עוד אפשר לעשות איתו - זה כבר תלוי בסטרימר. פה את תאלצי לחפור קצת בביקורת שיש בדביק ולראות אילו תכונות חשובות לך.
אני יכול להגיד לך למשל שב POPCORN HOUR אין דפדפן כמו במחשב אבל יש אפליקציות של יוטיוב, פיקאסה וכו'.
שוב, תלוי מה את רוצה לעשות עם הסטרימר מעבר לניגון קבצים כי התכונות הנוספות יכולות להיות משמעותיות מבחינת מחיר.
עוד נקודה שכדאי לשים לב אליה היא אילו קבצים את הולכת לנגן בסטרימר. MKV? בלו-ריי מלא? אולי בלו-ריי בלא עם תלת-מימד?
כי גם כאן ישנם הבדלים.
שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה לפורום