Xtreamer SideWinder 3 vs Boxee Box D-Link

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה

Xtreamer SideWinder 3 vs Boxee Box D-Link

Xtreamer SideWinder 3
2
25%
Boxee Box D-Link
6
75%

סך הכול הצבעות: 8

iosef פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
אני מתלבט האם לחכות ל-SideWinder 3 אשר אמור לצאת בפברואר, אבל השאלה מתי יגיעה לארץ, או לקנות בוקסי. ההבדל במחיר שלהם כנראה כ-50 דולר. השימוש העיקרי שלי יהיה ניגון סרטים שיש לי כרגע על המחשב או דיסק ביתיים, ושימוש ב-youtube. בשלב הזה לא נראה לי שאני חייב שימוש נוסף כלשהו. קראתי את ההסברים של שניהם, אבל לא מצאתי השוואות או המלצות מה עדיף ולמה.
אשמח לעזרא

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

iosef כתב:היי
אני מתלבט האם לחכות ל-SideWinder 3 אשר אמור לצאת בפברואר, אבל השאלה מתי יגיעה לארץ, או לקנות בוקסי. ההבדל במחיר שלהם כנראה כ-50 דולר. השימוש העיקרי שלי יהיה ניגון סרטים שיש לי כרגע על המחשב או דיסק ביתיים, ושימוש ב-youtube. בשלב הזה לא נראה לי שאני חייב שימוש נוסף כלשהו. קראתי את ההסברים של שניהם, אבל לא מצאתי השוואות או המלצות מה עדיף ולמה.
אשמח לעזרא
...
איך ניתן למצוא השוואות עם המוצר שעדיין לא משווק??
בהשוואות והמצלות לא מסתמכים על הפרסומת של יצרן אלא על השימוש במוצר - וכל עוד הוא לא קיים (SW3) לא תקבל תשובה.

ולמה לא A300, ד"א?

iosef פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

זה נכון, אבל כרגע לפחות מול Sidewinder 2. בתקווה ש-3 יהיה לא יותר גרוע מבחינת תוכנה, ולגבי פרמטרים של חומרה יש בעיקרון הגדרות.
לגבי A300, הוא יותר יקר כי אין אותו בדיוטי פרי

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

iosef כתב:זה נכון, אבל כרגע לפחות מול Sidewinder 2. בתקווה ש-3 יהיה לא יותר גרוע מבחינת תוכנה, ולגבי פרמטרים של חומרה יש בעיקרון הגדרות.
לגבי A300, הוא יותר יקר כי אין אותו בדיוטי פרי
...
אולי עדיין אין, צריך לברר בבאג האם מתכוונים להשיק...

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #5 

לפי באג ה SW3 אמור להגיע בסוף פבואר ויעלה בסביבות ה 1300 שח. הבעיה היא לסמוך על עוד מוצר חדש שלא הוכיח את עצמו. ה SW2 נכשל בגדול יחד עם הקושחה מגרסה 3.. ה SW3 צפוי להריץ את קושחה 3 ללא כל הבעיות ובעתיד גם את קושחה 4 שאמורה להכניס פיצרים שטרם נראו בסטרימרים אחרים לטענת היצרן הלא אמין הזה.. לא היתי קונה כרגע כלום. הייתי מסתדר עם מה שיש עד שה SW3 יהיה בשוק לחות שנה אחת...

iosef פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

הבעיה שכרגע אין לי כלום

iceflame
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

Sexter איך הגעת ל1300 שקל אשמח לדעת ?(או יותר נכון איך באג הגיעו לסכום הזה?)
הוא יעלה כמו כל שאר הsw שזה 99 באתר שלהם .
http://www.xtreamer.net/2012/xtreamer-sidewinder3.html
אין סיכוי שהוא יעלה יותר מ700 בארץ וגם כאן אני מגזים כי ה prodigy עולה בבאג 800 כרגע והוא מתומחר ב150 יורו באתר שלהם.
כל שאר הדברים מסכים :
חברה לא אמינה אבל אחלה של מכשיר לכסף .
ואני לא בטוח שה sw3 יריץ את גירסה 3 גם כמו שצריך:) הכוונה היא שאי אפשר לדעת איתם אף פעם ..נראה לי שגם הם לא יודעים מה איתם .

בכל מקרה לשימושים שלך תקנה בוקסי הוא מגניב הוא נחמד יש לו את הממשק הכי נוח קיר סרטים שעובד מעולה.
והוא הכי שימושי לחוויה שהיא גם אונליין .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”