כבל HDMI ממחשב נייד לLED
איכות הכבל בדיעבד אמורה להשפיע על איכות הצפיה איכות הצבעים והסאונד, הצפיה בכבל יקר לרוב אמור להיות יותר איכותי בגלל איכות החומרים שיש בו ,אבללללללללל: יש לי לפחות 5 סוגים של כבלים HDMI ,היקר ביותר עלה לי 250 שקל כבל לצפיה ברזולוציה מקסימלית של תלת מימד תקן - {1.4}ויש לי גם כבלים ב100 שקל תקן -{ 1.3}יש כאלה שיחלקו על מה שאני אומר אבל העיניים שלי רואות אותו הדבר ושומעות אותו הדבר גם עם הכבל שחברת יס נותנת שזה כבל של 20 שקל ואפילו הגזמתי קצת
ככל שהכבל ארוך יותר, יש חשיבות גדולה יותר לאיכותו.
בכבלים קצרים אני לא רואה כל סיבה לא לקנות ב-2$ באיביי - לי הם עובדים נהדר.
אם אתה רוצה תמיכה בתלת מימד, תוודא שמדובר בכבל בתקן 1.4.
בכבלים קצרים אני לא רואה כל סיבה לא לקנות ב-2$ באיביי - לי הם עובדים נהדר.
אם אתה רוצה תמיכה בתלת מימד, תוודא שמדובר בכבל בתקן 1.4.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אתה מחבר את הכבל 1.3 למחשב הנייד ורואה סרטים תלת מימד בטלויזיה?איגורפ כתב:אתה יכול קצת לפרט על איזה תמיכה מדובר? הטלוויזיה שלי מחוברת עם כבל 1.3 ואין שום בעיה עם התלת מימד.shayf כתב:אם אתה רוצה תמיכה בתלת מימד, תוודא שמדובר בכבל בתקן 1.4.......
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם HDMI 1.3 אמור לתמוך בתלת מימד , היו אפילו כמה מסכי תלת מימד עם HDMI בתקן 1.3 ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
HDMI 1.3 מאפשר לצפות בתלת מימד בחצאי רזולוציה (Top/Bottom, SideBySide וכו'), לא ב 3D FHD מלא (כששתי העיניים מקבלות 1080p).
המאמר האחרון בסדרת "כל מה שרצית לדעת על תלת מימד" מסביר גם את זה בין השאר (אני ממליץ בחום לקרוא את כל הסדרה... מעמיקה, יסודית ומושקעת במיוחד).
לגבי כבלי HDMI - אני משתמש בכבלי HDMI 1.3 מ dealextreme/eBay ב 3-7 דולר לכבל, כולם עובדים מצוין (עד מרחקים של 5 מ', כולל תלת מימד פסיבי עם מסך LG).
המאמר האחרון בסדרת "כל מה שרצית לדעת על תלת מימד" מסביר גם את זה בין השאר (אני ממליץ בחום לקרוא את כל הסדרה... מעמיקה, יסודית ומושקעת במיוחד).
לגבי כבלי HDMI - אני משתמש בכבלי HDMI 1.3 מ dealextreme/eBay ב 3-7 דולר לכבל, כולם עובדים מצוין (עד מרחקים של 5 מ', כולל תלת מימד פסיבי עם מסך LG).