יש לי את הטלוויזיה הנ"ל ובחוברת הוראות רשום שמומלץ להפעיל את השומר מסך, למניעת צריבה, אבל לא ראיתי שרשום איך עושים את זה. מישהו יודע? והאם זה מומלץ?
מעבר לכך יש לי בעיה נוספת שמטרידה אותי בטלוויזיה: כאשר אני לוחץ על להעביר ערוץ בטלוויזיה בטעות(לא בממיר) אין תמונה, וגם כאשר אני חוזר לערוץ המקורי עדיין אין תמונה, מישהו יודע מדוע זה קורה?
שומר מסך ב- LG PX4 והעברת ערוצים
זה מאוד מומלץ הדרך להפעלה היא מאוד פשוטה.
כניסה לתפריט הראשי תחת SPECIAL ושם תחת ISM method אתה בוחר באופציית ה orbiter ומסמן אותה זהו.
לגבי הבעיה השנייה של האין תמונה לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון תפרט קצת יותר על מה מדובר באיזה צורה אתה מחובר איזה ממיר וכדומה.
כניסה לתפריט הראשי תחת SPECIAL ושם תחת ISM method אתה בוחר באופציית ה orbiter ומסמן אותה זהו.
לגבי הבעיה השנייה של האין תמונה לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון תפרט קצת יותר על מה מדובר באיזה צורה אתה מחובר איזה ממיר וכדומה.
הכוונה שלי בלהעביר ערוץ היא שאני לוחץ על הכפתור PR +/- בשלט, או לחילופין כשאני לוחץ על להעביר ערוץ בשלט של הכבלים כשהשלט על מוד TV. מה שקורה הוא שפשוט יש שלג על המסך (שום שידור).
אני מחובר לכבלים, יש לי ממיר ארוך, דק וכסוף (: והטלויזיה מחוברת אליו ב SCART ל-SCART. תודה על העזרה
אני מחובר לכבלים, יש לי ממיר ארוך, דק וכסוף (: והטלויזיה מחוברת אליו ב SCART ל-SCART. תודה על העזרה