אין לי מילים לתאר את החברה הזאת...פשוט ביזיון אחד גדול.....
כבר היו לי איתם כמה תקלות בעבר שאני לא אפרט. אבל בקשר למה שקרה עכשיו...שברו שיא..
לפני כחודש וחצי עם קבלת מכשיר חדש בקנייה פרטית הגעתי לחברה, הציעו לי דיל מסויים וממנו אני אמור לקבל החזר של 84 ש''ח בחודש.
על הדרך גם החלטתי להחליף אמצעי תשלום לאחד עדכני יותר..
עכשיו קיבלתי חשבונית ראשונה על חודש מלא.
אני גם לא מקבל את ההחזר המגיע לי.
גם הובטח לי גלישה חופשית במהירות 7.2 מגה ורשום שיש לי הגבלה עד 2 ג'יגה.
ואפילו את אמצעי התשלום הם לא הצליחו לשנות!!!!
זה פשוט מדהים החוסר יכולת שלהם לתפקד. מחכה שאורנג' או סלקום ייעשו כבר משהו עם מהירות ה3G שלהם יהיה לאן לעבור. פשוט ביזיון.
דרך אגב הכל נעשה במקום לא דרך הטלפון, במקום פנים מול פנים. פשוט מדהים...
חברת פלאפון... :(
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ואתה חושב שאצל החברות האחרות חוץ מהאינטרנט האיטי הכל דבר ? ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
הרגע סיימתי שעתיים שיחה עם אורנג', וזו השיחה השישית... הם בסה"כ לא מצליחים להפסיק לקחת כסף אחרי שניתקתי את הקו הביתי והאינטרנט שלהם, קשה להם להפרד.
התלאות הן אותן תלאות ואם האינטרנט בפלאפון מהיר יותר אז כבר יש להם יתרון אחד על המתחרים
התלאות הן אותן תלאות ואם האינטרנט בפלאפון מהיר יותר אז כבר יש להם יתרון אחד על המתחרים
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
זה פשוט לא יאומן...אני פשוט באמת לא מבין איך הם מצליחם לעשות את העבודה שלהם כל כך גרוע? אין איזה פרוטקול לעקוב אחריו בזמן חיבור מכשיר חדש? או ניתוק? או מעבר תוכנית? או עדכון אמצעי תשלום?
איך כל כך הרבה פרטים חשובים נופלים בין הכיסאות? וזה אפילו לא תמיד לטובתם...איך אני עדיין משלם עם אותו כרטיס אשראי למרות שהחלפתי??
החוסר יכולת פשוט מדהים אותי
איך כל כך הרבה פרטים חשובים נופלים בין הכיסאות? וזה אפילו לא תמיד לטובתם...איך אני עדיין משלם עם אותו כרטיס אשראי למרות שהחלפתי??
החוסר יכולת פשוט מדהים אותי