פיליפס 7606 יבוא ישיר/מקבילת פנלים ...?
שלום.
הייתי בחנות וראיתי את ה פיליפס 7606, (נראה מדהים.)
המוכר אמר שהמחיר שהיה רשום באתר שלו זה מחיר לדגם היבוא מקביל... ביצור סיני... עם פנל ....
ולמעשה הדגם שראיתי אצלו בתצוגה זה הדגם הרשמי המקורי מאירופה, עם הפנל והמעבד תמונה הטוב.
בכל הכתבות והביקורות שקראתי בפורום, אף אחד לא אמר כלום על עניין היבוא מקביל או על פנלים שונים.
באמת שמתי לב שכל המחירים הנמוכים ב זאפ הם עם אחריות: רייבי אלקטרוניקה / רטפון, סאונד פסיפיק.
והמחירים הגבוהים הם עם אחריות אלקטרה.
האם המוכר סתם מנסה לייקר את המוצר, או שיש אמת בדבריו לגבי פנלים, ארץ ייצור ומעבדים ?
הייתי בחנות וראיתי את ה פיליפס 7606, (נראה מדהים.)
המוכר אמר שהמחיר שהיה רשום באתר שלו זה מחיר לדגם היבוא מקביל... ביצור סיני... עם פנל ....
ולמעשה הדגם שראיתי אצלו בתצוגה זה הדגם הרשמי המקורי מאירופה, עם הפנל והמעבד תמונה הטוב.
בכל הכתבות והביקורות שקראתי בפורום, אף אחד לא אמר כלום על עניין היבוא מקביל או על פנלים שונים.
באמת שמתי לב שכל המחירים הנמוכים ב זאפ הם עם אחריות: רייבי אלקטרוניקה / רטפון, סאונד פסיפיק.
והמחירים הגבוהים הם עם אחריות אלקטרה.
האם המוכר סתם מנסה לייקר את המוצר, או שיש אמת בדבריו לגבי פנלים, ארץ ייצור ומעבדים ?
אני חושב שבמחירים של ה7606 לא יהיו הרבה אנשים שיקחו סיכון בקניה דרך אתר גם אם זה חוסך כמה מאות שקלים עם טלווזיה כזו לא שווה לקחת סיכון,זה לא שאני לא סומך על ייצור במדינות אסייתיות,רוב החברות הגדולות היום עברו לייצור באסיה,מה שכן יש משמעות למה שנקרא "אבא ואמא" לטלווזיה ואם כבר משקיעים בטלוויזיה טובה לא הייתי מתפשר באיכות השירות והאחריות.
בכל מקרה בתור משתמש של ה7606 כבר כחודש-מסך מעולה!
בכל מקרה בתור משתמש של ה7606 כבר כחודש-מסך מעולה!
לא התכוונתי לקנות דרך אתר אינטרנט.
הלכתי לחנות בתל אביב ושם גם אני מתכוון לקנות.
פשוט רציתי דעת אם באמת יש ייצור שונה ל 7606 כמו שהמוכר אמר לי, ואיך אפשר לדעת איזו טלביזיה הוא נותן לי ? (האם רשום איפשהו) ולכן יש גם פערי מחירים, או שכולם אותה הטלביזיה ורק ניתן לעשות שדרוג לאחריות.
הלכתי לחנות בתל אביב ושם גם אני מתכוון לקנות.
פשוט רציתי דעת אם באמת יש ייצור שונה ל 7606 כמו שהמוכר אמר לי, ואיך אפשר לדעת איזו טלביזיה הוא נותן לי ? (האם רשום איפשהו) ולכן יש גם פערי מחירים, או שכולם אותה הטלביזיה ורק ניתן לעשות שדרוג לאחריות.
- vgfreak
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
- יצירת קשר:
חוסר התגובות כאן הוא תוצאה של עייפות של המעט שמבינים מול ההמון שרק רוצה לקבל המלצה עד לקניית הטלויזיה ואז הוא לא יופיע כאן יותר בשנים הקרובות.
אני אישית מבין אותם, אבל התוצאה היא שאני רוצה לרכוש טלויזיה חדשה כבר יותר מחודש אבל אני פשוט לא מסוגל לעשות החלטה מושכלת על קניה של כ 10,000 ש"ח. לכן, לנוכח סכום הכסף הגבוה אני מעכב את הקניה.
אני אישית מבין אותם, אבל התוצאה היא שאני רוצה לרכוש טלויזיה חדשה כבר יותר מחודש אבל אני פשוט לא מסוגל לעשות החלטה מושכלת על קניה של כ 10,000 ש"ח. לכן, לנוכח סכום הכסף הגבוה אני מעכב את הקניה.
אני אישית לא מכיר אם יש סוגים שונים וגם אני לא זוכר שקראתי דיון על זה בפורום. אישית אני ממליץ עם מוצר כזה על חנות רשמית עם אחריות רשמית, שים לה לתשובות ולעזרה שבעלי פיליפס קיבלו פה בפורום מהשירות לקוחות של אלקטרה