שאלה לבעלי lg lw570y שגם משחקים ב ps3
אני די סגור על הטלוויזיה הזו בגודל 47", אהבתי את התמונה והתלת מימד מדהים
הדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה הביצועים שלה במשחקי טלוויזיה , אני משחק לא מעט וקראתי בהרבה מקומות שיש בעיה רצינית עם ה input lag שלה, אולם גם הבנתי שיצא עידכון שהיה אמור לפתור את זה
האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת ממקור ראשון איך חווית המשחק במסך הזה?, האם זה כל כך נורא כמו שכותבים
אשמח לעזרתכם הזריזה כי אני רוצה ללכת לקנות מחר
תודה
הדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה הביצועים שלה במשחקי טלוויזיה , אני משחק לא מעט וקראתי בהרבה מקומות שיש בעיה רצינית עם ה input lag שלה, אולם גם הבנתי שיצא עידכון שהיה אמור לפתור את זה
האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת ממקור ראשון איך חווית המשחק במסך הזה?, האם זה כל כך נורא כמו שכותבים
אשמח לעזרתכם הזריזה כי אני רוצה ללכת לקנות מחר
תודה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
מדיווח של מישהו שקנה את ה LW6500 העדכון פתר את רוב הבעייה. אבל, טלוויזיה קונים פעם בכמה שנים, אז קח את ה PS3 לחנות, תשחק ותשפוט בעצמך (אל תשכח לשנות את שם הכניסה ל GAME ולשנות את מצב התמונה ל GAME).
תודה על התגובה המהירה ,
היום יש לי סמסונג סדרה 6 מלפני שנתיים וגם בה יש מצב game אבל זה מצב שפוגע קשות לפחות מבחינתי באיכות התמונה משום שהוא מוריד את עומק הצבעים , האם יכול להיות שבמסך שיצא שנתיים אחר כך ה input lag יהיה גרוע כל כך
ושוב אשמח לתגובות מבעלי המסך
היום יש לי סמסונג סדרה 6 מלפני שנתיים וגם בה יש מצב game אבל זה מצב שפוגע קשות לפחות מבחינתי באיכות התמונה משום שהוא מוריד את עומק הצבעים , האם יכול להיות שבמסך שיצא שנתיים אחר כך ה input lag יהיה גרוע כל כך
ושוב אשמח לתגובות מבעלי המסך
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
הבעיה במצב GAME בסדרה C6XX ידועה. לא חושב שזה הקייס ב LG. בכל מקרה בשביל זה אני אומר לך שלא תסמוך על אף אחד בעניין הזה חוץ מעל עצמך כי לכל אחד "עיניים" שונות ו"רגישויות" שונות. נסיעה אחת לחנות עם PS3 דורשת מאמץ, אבל תמנע ממך התייסרות של שנים
.
צודק אבל זאת העצלנות שלי כנראה לפרק את כל הקונסטרוקציה כי הכל מחווט ומסודר במזנון
והטלוויזיה שיש לי היום עוד יותר ישנה זו סדרת ה b של סמסונג ושם קראתי שה input lag הוא 40-60
קצת מבעס שעד שאני סגור על משהו צצה לה בעיה שאולי תכריח אותי לשקול הכל מחדש כי באמת אהבתי את המסך ולאחר התנסות בתלת אקטיבי שזו החלופה גיליתי כי אני סובל מכאבי ראש לאחר זמן צפיה לא ארוך גם בסוני וגם בסמסונג החדשות
והטלוויזיה שיש לי היום עוד יותר ישנה זו סדרת ה b של סמסונג ושם קראתי שה input lag הוא 40-60
קצת מבעס שעד שאני סגור על משהו צצה לה בעיה שאולי תכריח אותי לשקול הכל מחדש כי באמת אהבתי את המסך ולאחר התנסות בתלת אקטיבי שזו החלופה גיליתי כי אני סובל מכאבי ראש לאחר זמן צפיה לא ארוך גם בסוני וגם בסמסונג החדשות