סטטוס Magic HD
דיברתי היום עם שירות הלקוחות בהוט וקיבלתי הצעה לשדרג ממיר דיגיטלי ישן לממיר HD מקליט בחינם.
מקריאה של פוסטים פה בפורום הבנתי שהמוצר עדיין לא יציב, וכך גם אמרה לי הנציגה.
השאלה היא האם המוצר בלתי שמיש לחלוטין, או שמדובר במקרי קצה כלשהם.
הנציגה אמרה לי שלפעמים יש תקיעה של כמה שניות בתמונה, ושלא ניתן לראות מה לוח השידורים יותר מכמה ימים קדימה. בנוסף היא טענה שבימים הקרובים תצא גרסא חדשה שאמורה לפתור בעיות אלה.
בגדול המטרה שלי היא להחליף לממיר HD. ממיר מקליט יהיה נחמד אבל אם הבעיות קשות מדי וגורמות לחווית צפייה גרועה אני אעדיף לוותר עליו לפחות בינתיים.
אני אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר.
מקריאה של פוסטים פה בפורום הבנתי שהמוצר עדיין לא יציב, וכך גם אמרה לי הנציגה.
השאלה היא האם המוצר בלתי שמיש לחלוטין, או שמדובר במקרי קצה כלשהם.
הנציגה אמרה לי שלפעמים יש תקיעה של כמה שניות בתמונה, ושלא ניתן לראות מה לוח השידורים יותר מכמה ימים קדימה. בנוסף היא טענה שבימים הקרובים תצא גרסא חדשה שאמורה לפתור בעיות אלה.
בגדול המטרה שלי היא להחליף לממיר HD. ממיר מקליט יהיה נחמד אבל אם הבעיות קשות מדי וגורמות לחווית צפייה גרועה אני אעדיף לוותר עליו לפחות בינתיים.
אני אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר.
לדעתי כדאי לך לקחת אותו. הוא אמנם עושה קצת בעיות לפעמים בהקלטות, ולוח השידורים שלו עדיין פחות טוב מבממיר רגיל, אבל הבעיות הקשות של ריסטים ותקיעות ארוכות נפתרו. בתור ממיר HD הוא עובד כרגע לא פחות טוב מממיר HD רגיל.
עם זאת, לא הייתי בונה על מה שהנציגה אמרה, שייצא עדכון גרסה בימים הקרובים שיפתור את הבעיות. לדעתי היא סתם המציאה את זה.
עם זאת, לא הייתי בונה על מה שהנציגה אמרה, שייצא עדכון גרסה בימים הקרובים שיפתור את הבעיות. לדעתי היא סתם המציאה את זה.
לכאורה לא, למעט תשלום של 100 ש"ח עבור ההתקנה (ולחכות לטכנאי בשביל שיחליף ל-HD רגיל, ולשלם שוב 100 ש"ח).nerya40 כתב:אחרי העדכון גרסה הממיר באמת סביר. יש עוד מקום לשיפור אבל לפחות עכשיו הוא מתפקד בצורה נורמלית.
אם הציעו לך אותו בחינם אז לך על זה, אין לך מה להפסיד...
בכל מקרה אני נוטה באמת לקחת את הממיר המקליט, נקווה שהבעיות יסתדרו בזמן הקרוב.
אתה מקבל אותו עם דיסק קשיח? זה די קריטי, כי הממיר הזה בלי דיסק קשיח הוא רק ממיר HD שלא עובד ממש טוב עדיין..
אם כן, אז לדעתי זה שווה לך, האפשרות להקליט שווה את זה, ועוד מקבלים עם הממיר הזה די הרבה מקום ביחס לממיר הMAGIC הקודם.
בכל מקרה אני הייתי נפתר מהממיר הדיגיטלי הישן..
אם כן, אז לדעתי זה שווה לך, האפשרות להקליט שווה את זה, ועוד מקבלים עם הממיר הזה די הרבה מקום ביחס לממיר הMAGIC הקודם.
בכל מקרה אני הייתי נפתר מהממיר הדיגיטלי הישן..
אני מאמין שאני מקבל אותו עם דיסק קשיח, אחרת מה מקליט בו? לגבי הממיר הישן, הוא בטוח הולך, רק לאחרונה התחדשתי בטלויזיה חדשה, עד עכשיו הייתה לי רק טלויזיה אחת.adirbd כתב:אתה מקבל אותו עם דיסק קשיח? זה די קריטי, כי הממיר הזה בלי דיסק קשיח הוא רק ממיר HD שלא עובד ממש טוב עדיין..
בכל מקרה אני הייתי נפתר מהממיר הדיגיטלי הישן.....
זה לא כזה ברור מאליו שתקבל איתו דיסק קשיח.
הוט משווקת שני ממירים:
1. Magic HD - ממיר עם יכולות הקלטה, HD ו- VOD. (מגיע עם דיסק קשיח)
2. Ready Magic - אותו דבר כמו הממיר Magic HD, רק בלי דיסק קשיח ולכן הוא לא יכול להקליט. אבל יש בו HD ו- VOD.
תברר פעם נוספת אם אתה מקבל אותו עם דיסק קשיח כדי שתוכל להקליט.
הוט משווקת שני ממירים:
2. Ready Magic - אותו דבר כמו הממיר Magic HD, רק בלי דיסק קשיח ולכן הוא לא יכול להקליט. אבל יש בו HD ו- VOD.
תברר פעם נוספת אם אתה מקבל אותו עם דיסק קשיח כדי שתוכל להקליט.
הנציגה אמרה בפירוש HD מקליט. כנראה שעדיף בכל זאת לברר.nerya40 כתב:זה לא כזה ברור מאליו שתקבל איתו דיסק קשיח.
הוט משווקת שני ממירים:
תברר פעם נוספת אם אתה מקבל אותו עם דיסק קשיח כדי שתוכל להקליט....
תודה.