הבעיה כרגע עם מעבדי הARM ,האלו שכמות הליבות הולכת וגודלת משנה לשנה ,מה יהיה שנה הבאה ? 6 ליבות ? זה לא יפסק ... צריך פשוט לקום ולהחליט שקונים ,אחרת לא תקנה כלום בכלל .
הפריים הנוכחי הוא הטאבלט הטוב ביותר כיום (למעט ה GPS). הפריים החדש יכול להגיע גם עוד 6 חודשים ולכן אי אפשר באמת להתייחס אליו. אני כבר חודש רודף אחרי הפריים הזה ולא מצליח לרכוש אותו. בסט ביי בארה"ב עשו לי reject להזמנה 4 פעמים (כולל הזמנה דרך שירות לקוחות שגם היא נכשלה). ממש לפני שבאתי להזמין מאייבי (כבר התכתבתי עם המוכר) פתאום התגלה לי שעוד שבוע וחצי-שבועיים הוא מגיע לחנויות בארץ במחיר סביר. אז, אם לא יקרה שום דבר מיוחד, עוד שבועיים הטאבלט הזה נוחת אצלי בסלון
osherov כתב:הפריים הנוכחי הוא הטאבלט הטוב ביותר כיום (למעט ה GPS). הפריים החדש יכול להגיע גם עוד 6 חודשים ולכן אי אפשר באמת להתייחס אליו. אני כבר חודש רודף אחרי הפריים הזה ולא מצליח לרכוש אותו. בסט ביי בארה"ב עשו לי reject להזמנה 4 פעמים (כולל הזמנה דרך שירות לקוחות שגם היא נכשלה). ממש לפני שבאתי להזמין מאייבי (כבר התכתבתי עם המוכר) פתאום התגלה לי שעוד שבוע וחצי-שבועיים הוא מגיע לחנויות בארץ במחיר סביר. אז, אם לא יקרה שום דבר מיוחד, עוד שבועיים הטאבלט הזה נוחת אצלי בסלון
...
צחוקים. אצלי הזמנת Pre-Order מבסט ביי נעשתה בטלפון והלכה חלק. הזמנתי אותו כחודש לפני ההגעה (ב23 לנובמבר, קיבלתי אותו ב28 לדצמבר). נודע לי שכל מי שהזמין יום אחרי כבר לא קיבל את הטאבלט ונאלץ לחכות למשלוח הבא. מזל.
האם יכול להיות שאסוס הפסיקה את הייצור שלו בגלל בעיית הGPS ולכן אתה מקבל דחיות?
בכל מקרה, מקווה בשבילך שיגיע מהר לארץ.
אני קניתי לפני חודש iPad. מהדור הראשון.
מספק אותי לכל מה שאני צריך. לא ברור לי איך 4 ליבות היו משמשות אותי טוב יותר.
אולי אם הייתי משחק... וגם כאן אני לא בטוח שיש שיפור.
דודיפלצת כתב:אני קניתי לפני חודש iPad. מהדור הראשון.
מספק אותי לכל מה שאני צריך. לא ברור לי איך 4 ליבות היו משמשות אותי טוב יותר.
אולי אם הייתי משחק... וגם כאן אני לא בטוח שיש שיפור.
...
נו ברור שהשיפור ניכר בעיקר במשחקים. הגרפיקה מדהימה. אבל לא רק, גם העבודה הרציפה, גלישה, מסמכים, היפוך המסך, איתחול אפליקציות, וכו'. כל אלה פועלים ללא תקיעות וגמגומים.