משהו מוזר ממיר מג'יק HD
זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי ,אבל עכשיו החלטתי לשתף .
התחילה תכנית בערוץ 10,2 , התחלתי להקליט אותה ידנית דקה אחרי שהתחילה, שאני בא לראות את התכנית,
היא מוקלטת 2 דקות טרם התחילה התכנית ומתאימה לפס המידע של זמן התכנית התחלה וסיום .
קרה לי עם סרט 10 דקות לאחר שהתחיל ,באתי לראות הסרט התחיל מהתחלה.
מוזר מאד .
התחילה תכנית בערוץ 10,2 , התחלתי להקליט אותה ידנית דקה אחרי שהתחילה, שאני בא לראות את התכנית,
היא מוקלטת 2 דקות טרם התחילה התכנית ומתאימה לפס המידע של זמן התכנית התחלה וסיום .
קרה לי עם סרט 10 דקות לאחר שהתחיל ,באתי לראות הסרט התחיל מהתחלה.
מוזר מאד .
פששששששש לא ידעתי. אם אני רואה תכנית ומחליט שרצית לראות אותה והיית על הערוץ אז התכנית מתחילה מהתחלה ,eranrose כתב:זה אמור לקרות אם הממיר היה על הערוץ שאותו רצית להקליט. הממיר מקליט למעשה כל תוכן שאתה צופה בו. לכן אם התחלת הקלטה בערוץ הנוכחי בממיר, הוא יקליט את התוכנית מההתחלה....
מגניב ,רק למה לא פרסמו את זה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
חחחNEW_WAVE כתב:פששששששש לא ידעתי. אם אני רואה תכנית ומחליט שרצית לראות אותה והיית על הערוץ אז התכנית מתחילה מהתחלה ,eranrose כתב:זה אמור לקרות אם הממיר היה על הערוץ שאותו רצית להקליט. הממיר מקליט למעשה כל תוכן שאתה צופה בו. לכן אם התחלת הקלטה בערוץ הנוכחי בממיר, הוא יקליט את התוכנית מההתחלה....
מגניב ,רק למה לא פרסמו את זה ....
רואים שזה המקליט הראשון שלך...
כרגע אני ממעט לעשות שימוש בו כי אי אפשר להקליט לפי שם התכנית הכל ספונטני .liav5000 כתב:חחחNEW_WAVE כתב:פששששששש לא ידעתי. אם אני רואה תכנית ומחליט שרצית לראות אותה והיית על הערוץ אז התכנית מתחילה מהתחלה ,eranrose כתב:זה אמור לקרות אם הממיר היה על הערוץ שאותו רצית להקליט. הממיר מקליט למעשה כל תוכן שאתה צופה בו. לכן אם התחלת הקלטה בערוץ הנוכחי בממיר, הוא יקליט את התוכנית מההתחלה....
מגניב ,רק למה לא פרסמו את זה ....
רואים שזה המקליט הראשון שלך......