בחירת כרטיס

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
akaist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם,

בימים אלה אני שוקל לרכוש מחשב HTPC. אני מתמצא בהרבה דברים הקשורים לחומרת המחשב (שוב תודה למי שכתב את המדריך על המפרטים המומלצים, ממש עוזר) אך בכל זאת נותרו מספר דברים שאינם כה ברורים לי. בייחוד כיוון שמדובר על התממשקות עם Hot/Yes למיניהם ולגבי זה אני אשמח לעזרת המומחים.

כיום יש לי ממיר Hot רגיל + ככל הנראה עומדת על הפרק קניית צלחת לווינית פרטית. אם היא תצדיק את עצמה, נתנתק מ-Hot. הייתי מעוניין בכרטיס שיידע להתחבר ישירות ל-Hot/צלחת ללא ממירים בדרך. זה, כיוון שהייתי מעוניין שהכרטיס יוכל להקליט תוכנית שמשודרת בערץ א' בזמן שצופים בערוץ ב'. עברתי על לא מעט כרטיסים ומפרטים בימים האחרונים. רק דבר אחד נשאר לא ברור לי. איך ומה מחברים להוט / צלחת פרטית ומה הכרטיס המומלץ למטרה זו.

אודה אם מישהו יוכל להשיב לי על זה.

אלכס.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לפורום!
נכון להיום, אין פתרון להתחברות לשידורים הדיגיטליים (SD או HD) של הוט ללא ממיר, בגלל ההצפנה על השידורים.

בצלחת לוויין פרטית יש כמובן את האפשרות הזאת, ומה שאתה צריך זה כרטיס DVB-S2, איתו תוכל לקלוט ישירות את השידורים ללא ממיר.
כדי לצפות בערוץ לווייני שני כאשר הראשון נמצא בטרנספונדר אחר, תצטרך עוד כרטיס DVB-S2.

לגבי אפשרויות הקליטה בצלחת לוויין פרטית ואיך בדיוק עושים את זה, מומלץ להיעזר בפורום הלוויינים הישראלי:
http://www.sat-israel.com/Forums/index.php
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

akaist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה.

אם אני מבין נכון את דבריך, כדי שכרטיס X במחשב יוכל להקליט תוכניות של Hot כעוות נפשו הוא צריך ממיר משלו?
יש כרטיס מומלץ כלשהו? כי אני פשוט טובע ב-לגו האינסופי של כרטיסים, משדרי IR (כדי להחליף ערוץ בממיר), ותוכנות.

אשמח אם תוכל להמליץ על מרכיבי הפס הבא:
כרטיס טלוויזיה (בעל יכול הקלטה ושלט) - ערכת IR תואמת - ותוכנה המתאמת בין כולם (בתקווה עם EPG ודברים שימושיים אחרים).

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

Hauppauge HVR-1700 יהיה בחירה מצויינת.
אפשר גם ללכת על כרטיסים של AverMedia או ComPro, אבל אז תצטרך לקנות ערכת MCE IR בנפרד.
תוכנות - יש את המדיה סנטר של מיקרוסופט ואת NextPVR (לשעבר GBPVR). יש גם את מדיה פורטל, אבל אין כאן מדריך התקנה לתוכנה לכל החלק של עבודה עם כרטיס PVR וממיר (יש מדריך רק לשידורי DVB-T ו-DVB-S/יס/כרטיס חכם).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

akaist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה רבה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”