איחור של טכנאי YES
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי ח'ברה
רציתי לשתף אותכם במקרה מעצבן שקרה לי אמש עם YES לגבי טכנאי שהיה אמור להגיע אבל לא הופיע.
בשלישי האחרון תיאמתי טכנאי ליום שישי בין 10-12 בעקבות תקלות עם ה VOD לאחר שהטכנאי לא הגיע התקשרתי בסביבות 12:15 ל YES והנציגה אמרה שהיא תברר ותחזור אלי, בסביבות 13:00 התקשרה אלי נציגת טכנאים וביקשה לתאם טכנאי בין 14:-16 בעקבות זה שלא הגיע, הסכמתי, גם ככה היה יום גשום בטירוף ולא הוצאתי את האף מהבית (אבל את YES זה לא אמור לעניין) בשעה 16:00 כאשר הטכנאי לא הגיע אמרתי לעצמי שאני לא מתעצבן ודוחה את העצבים ליום ראשון.
בשעה 18:00 התקשר אלי טכנאי ושאל האם זה בסדר להגיע עכשיו. סרבתי והסברתי לו את רצף האירועים אבל הוא רק אמר "אני עובד קבלן זה לא עניין שלי" פחות או יותר.
שאלתי היא האם לפי הבנתי את חוק הטכנאים מגיע לי פיצוי מ YES של 600/300 שקל על אי הגעת טכנאי מעבר לשעה שנקבעה. יש לציין המועד הראשון היה בין 10-12, אף אחד מ YES לא יצר איתי קשר לבקש אישור לאחר לא בפעם הראשונה ולא בפעם השניה.
והאם 18:00 בערב יום שישי זה הגיוני לצלצל ללקוח, אומנם אני לא שומר שבת אבל במידה וכן??? קצת חוצפה.
מה דעתכם חברים??
תודה
רציתי לשתף אותכם במקרה מעצבן שקרה לי אמש עם YES לגבי טכנאי שהיה אמור להגיע אבל לא הופיע.
בשלישי האחרון תיאמתי טכנאי ליום שישי בין 10-12 בעקבות תקלות עם ה VOD לאחר שהטכנאי לא הגיע התקשרתי בסביבות 12:15 ל YES והנציגה אמרה שהיא תברר ותחזור אלי, בסביבות 13:00 התקשרה אלי נציגת טכנאים וביקשה לתאם טכנאי בין 14:-16 בעקבות זה שלא הגיע, הסכמתי, גם ככה היה יום גשום בטירוף ולא הוצאתי את האף מהבית (אבל את YES זה לא אמור לעניין) בשעה 16:00 כאשר הטכנאי לא הגיע אמרתי לעצמי שאני לא מתעצבן ודוחה את העצבים ליום ראשון.
בשעה 18:00 התקשר אלי טכנאי ושאל האם זה בסדר להגיע עכשיו. סרבתי והסברתי לו את רצף האירועים אבל הוא רק אמר "אני עובד קבלן זה לא עניין שלי" פחות או יותר.
שאלתי היא האם לפי הבנתי את חוק הטכנאים מגיע לי פיצוי מ YES של 600/300 שקל על אי הגעת טכנאי מעבר לשעה שנקבעה. יש לציין המועד הראשון היה בין 10-12, אף אחד מ YES לא יצר איתי קשר לבקש אישור לאחר לא בפעם הראשונה ולא בפעם השניה.
והאם 18:00 בערב יום שישי זה הגיוני לצלצל ללקוח, אומנם אני לא שומר שבת אבל במידה וכן??? קצת חוצפה.
מה דעתכם חברים??
תודה
אתה יכול לקבל פיצוי של 600 שקל בגלל שהטכנאי לא הגיע במועד שנקבע. אבל בגלל הפעם השנייה ולא הראשונה.
תתקשר אליהם ותדרוש את הפיצוי. ותגיד שאתה שומר שבת! כי אז יתחילו לתרץ לך על זה שהטכנאי ניסה לתפוס אותך וניסה להגיע אליך.
תתקשר אליהם ותדרוש את הפיצוי. ותגיד שאתה שומר שבת! כי אז יתחילו לתרץ לך על זה שהטכנאי ניסה לתפוס אותך וניסה להגיע אליך.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מדוע אתה לא מעלה את זה פייס של יס?
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

דיברתי איתם היום
אמרו שיפצו אותי ב 129 בגלל האיחורים, לא ברור לי מאיפה הגיע הסכום הזה כי החוק מדבר במפורש על 300 או 600 תלוי בזמן האיחור. אין משהו באמצע. ובמקרה שלי מגיע לי 600 שקל בגלל האיחור השני, טכנאי היה צריך להגיע בין 14-16 אבל רק ב 18 ביקש להגיע וסרבתי ובעצם עד עכשיו או יותר נכון עד מחר אחרי הצהריים שאמור להגיע טכנאי הבחור של יום שישי עוד לא הגיע.
בכל מקרה גם אני שולח פקס תלונה לפניות הציבור שלהם ואל המועצה לכבלים ולווין. אני אעלה העתק כאן וגם בפייסבוק של יס.
אמרו שיפצו אותי ב 129 בגלל האיחורים, לא ברור לי מאיפה הגיע הסכום הזה כי החוק מדבר במפורש על 300 או 600 תלוי בזמן האיחור. אין משהו באמצע. ובמקרה שלי מגיע לי 600 שקל בגלל האיחור השני, טכנאי היה צריך להגיע בין 14-16 אבל רק ב 18 ביקש להגיע וסרבתי ובעצם עד עכשיו או יותר נכון עד מחר אחרי הצהריים שאמור להגיע טכנאי הבחור של יום שישי עוד לא הגיע.
בכל מקרה גם אני שולח פקס תלונה לפניות הציבור שלהם ואל המועצה לכבלים ולווין. אני אעלה העתק כאן וגם בפייסבוק של יס.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כל הכבוד ...........מה שיס עשתה לך זאת שיטת המצליח
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
inonr,
כל הכבוד!
תעדכן אותנו בהתפתחויות
כל הכבוד!
תעדכן אותנו בהתפתחויות
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
לי היה מקרה דומה עם מתקין שלא הגיע למעבר דירה
מכתב בפורום צרכנות של YNET ומכתב + טלפון למעוצה לכבלים וללויין, + העתק למשרד התקשורת.
תוך יומיים חזרה אלי נציגה וסגרתי איתה על 300 ש"ח. כי לא היה לי כוח להתווכח איתם יותר מדי ורציתי כבר להעביר את הכבלים.
תוך יומיים חזרה אלי נציגה וסגרתי איתה על 300 ש"ח. כי לא היה לי כוח להתווכח איתם יותר מדי ורציתי כבר להעביר את הכבלים.
היה לי את אותו סיפור לפני שבועיים
טכנאי היה אמור להגיע ואל הגיע.
כתבתי מכתב קצרצר לפניות הציבור שלהם..והכי חשוב הדגשתי בסופו "כי בכוונתי לבדוק היכן עומדים הדברים בגין התחייבות שבעל פה בין ספק ללקוח"
למחרת קיבלתי מהם תגובה שהם מתנצלים ומזכים ב600 שח את החשבון.
שיהיה בהצלחה.
אתה זכאי לכך.
טכנאי היה אמור להגיע ואל הגיע.
כתבתי מכתב קצרצר לפניות הציבור שלהם..והכי חשוב הדגשתי בסופו "כי בכוונתי לבדוק היכן עומדים הדברים בגין התחייבות שבעל פה בין ספק ללקוח"
למחרת קיבלתי מהם תגובה שהם מתנצלים ומזכים ב600 שח את החשבון.
שיהיה בהצלחה.
אתה זכאי לכך.
-
inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

זמן ההמתנה מתחיל מסוף טווח השעתיים שניתנו ע"י YES. בדקתי גם את זה לעומקshraga007 כתב:ישנה טעות קטנה במכתב, המתנת לטכנאי משעה 10 ולא 12....
אכן 129 מספר חזק
תודה חברים על התגובות, אני אעדכן בהמשך.
היי inonr, מה שלומך?
אני רוצה לבדוק את כל המקרה שתארת ולחסוך לך את כל הפניה לשירות לקוחות וכו'
אשמח אם תפנה אלי למייל [email protected] עם פרטי בעל המנוי.
המשך יום נעים לכולם!
אני רוצה לבדוק את כל המקרה שתארת ולחסוך לך את כל הפניה לשירות לקוחות וכו'
אשמח אם תפנה אלי למייל [email protected] עם פרטי בעל המנוי.
המשך יום נעים לכולם!
גלית
פניות הציבור
yes
פניות הציבור
yes